Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım

ay ben medicanada yaptırdıgımda altıma yaptım çok sıkıştım o halde 4 saat bekledim dr beyin dışarıdan gelmesini wcyede izin vermediler içeri odaya geçtiğimdede 1 saat bekledım en son altıma yaptım

arkadaşlar malesef ben bugün regl oldum ama okadar cok kar yağıyoki vexzirköprüde 3 günde durmadan yağıcakmış cuma günüde eksi 20 derece yani yollar çok tehlikeli sanırım bizim bu ay tedavi iptal
okadar sinirlendim ki bekledi bekledi bugüne geldi ya

aaa köprülümüsün cnm?

Slm,Tüp bebek merkezinde tanışmıştık.Kullanıcı adınızı almıştım hatırlarsınız.Transfer işleminiz son anda gerçekleşmiş,son anda hayata tutunmuş.Sizin adınıza çok sevindim.Bence bu bir işaret.İnşallah Rabbim hepimizi tamamına erdirsin.Hayırlı haberlerimizi burada paylaşırız inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Medical parkta spermiogram ve hormon tahlili de yapılıyor mu. Sperm azligi ve fsh sorunumuz var. Bu değerleri yeniden olcturup yaza tup bebek yaptırmayi düşünüyorum. Samsunda yaptırılamaz tayfun alper düşünüyorum. Ilk tup bebek denemem olacak. Inşallah güzel sonuçlar aliriz.

Canım merhaba inan kaç günden beri seni düşünüyordum çokda merak ettim nasılsın nasıl gidiyor.Yarın kan tahlili var e2 ye proges.bakacaklar.Benim hala o kalçamdaki iğne yeri ağrıyor sendede varmı böyle birşey.
İnan yazdığına çok sevindim haberleşiriz artık.Biliyormusun az önce işe gelirken boylu boyunca kaydım buzdan sinirlerim çok bozuldu.
Kendine iyi bak umarım herşey güzel olur.

Transferi olup sonuç bekleyen arkadaşlara bol sabır ve hayırlı sonuçlar diliyorum. Ben de bugün üçüncü kez ultrasona gireceğim. Cumartesi 9 folikülüm vardı, salı günü 3 tanesi büyüyüp diğer 6 tanesini bastırmış. Dozumu biraz arttırdı Tayfun Bey, bugünkü ultrasonda birkaç tane daha gelişmiş olabilir. Eğer daha hızlı gitseydim cumartesi yumurtaları toplayacaktı ama salı gününün sonuçlarına göre tedaviyi biraz uzatabiliriz demişti. Belki cumartesi ama daha kuvvetle muhtemel pazartesi veya salı yumurta toplamam olabilirmiş. İlk tüp bebek denememde de böyle olmuştu. Tedavi süresinin ortasında yumurta sayısı az gidiyordu, doktorum dozu artırdı ve tedaviyi birkaç gün daha uzattı, en sonunda 13 yumurta toplanmıştı.Bakalım bu sefer bizi neler bekliyor.

merhabalar bizimde sizinle aynı sorunlar vardı. bütün tahlillerinizi orada yaptırabiliyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alırsınız merak etmeyin.Bu arada bende dün transferimi oldum. Artık gerisi Allah'a kalmış umarım hepimiz için hayırlısı olur...

teşekkür ederim, tüp bebek suan yaptırmayi düşünmüyoruz. Gene de orda eşim için tahlil yaparlar mi, iyi bir incelemeden geçsin istiyorum.

Hayirlisi olsun senin için de canım, Allah gönlüne göre versin. Memnun musun doktorundan . Bir de tedavi süresi ne kadar sürüyor acaba, öncesi ve sonrasi

Aklımdayken yazayım, diyetisyenim bana günde 2 portakal yediriyor tüp bebek tedavisi nedeniyle. Ananasın da tutunma içim faydalı olduğunu daha önceki tedavimden hatırlıyorum.

Cnm sonucun ne.çıktı kızlar bide birşey sorucam.ya ben.tokat dan.geliyorum pazartesi kontrolum var malum kar yagiyo her.yerde.samsun da.hava nasıl.yollar.falan

Hayirlisi olsun senin için de canım, Allah gönlüne göre versin. Memnun musun doktorundan . Bir de tedavi süresi ne kadar sürüyor acaba, öncesi ve sonrasi
merhaba, ben Tayfun Bey ve ekibinden memnunum açıkçası benim için rahat germeyen bir ortam. Benim beklentimi karşıladı inşallah transfer sonucu da iyi bir şekilde olur ve bu memnuniyet artar:) bu arada ben tedaviye 22 aralık'ta adetin 3. günü başladım. 2 günde bir muayene ve kan tahlili sonucuna göre ilaçlarım belirlendi. 2 ocakta yumurta toplama işlemi oldu.7 ocakta da transferim yapıldı. Artık bekleme sürecindeyiz. 17 ocak tahlil günümüz.hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…