- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canımCanim transfer islemi oldu.1.30 da gittim ams rahat 4 vardi yaptiklarinda.cok kalabalikti beni ve bir ark.daha sona birstilar nefen olduğunu anlayamadim surekli su içiyor sıkışık olmak zorundsyoz ya. Tuval.gitmek zorunda kaldim ve hemşire git dedi.megerse beni ve diger bayani bekletmelerinin sebebi yumurta evresinimi gelisiminimi oyle dediler tamamlayamamis diger ark.iptal oldu cok uzulduk.tranfer aşamasında t.hoca yanima oturdu az daha sizinkide iptal oluyordu dedi.son anda bir atak yapmis yavrum o aşamayı geçmiş. Cok şükür. Arkadaslar tayfun hoca ve ekibi cok tatli sonuc hakkimda ne olursa olsun tekrar yaptirmam gerekecekse ben yine bu ekipleyim.simdi ilaclar felan verdiler.9 ocakta e2 ye progest.bskilacak igne durumuna o zaman karar verilecek.19 ocskta test yapılacak. İşte böyle ark.sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.
ay ben medicanada yaptırdıgımda altıma yaptım çok sıkıştım o halde 4 saat bekledim dr beyin dışarıdan gelmesini wcyede izin vermediler içeri odaya geçtiğimdede 1 saat bekledım en son altıma yaptımMerhaba canım çok fazla sıkışık olmana gerek yok ben cok fazla su icmistim iki küçük su transfer işleminde ben cok kötüyüm bu dyrumda bu masaya yatarsam afedersiniz kacirabilirim defim hemşire hsnim sagolsun ultrason la bakti evet cok sıkışık durumdasin birazini yapabilirsin dedi cok şükür rahatladim işleme geçtiler taygun beg yatirma taraftarı değil transferden hemen sonra lavaboya gittim ve hic yatmadan uzerimi giydim esimin yanina gittim ama bugun isten izin aldim ve evdeyim uzandihim yerden yazıyorum.ttransfer den once hemşire o gun transfer olacsk herkese msj atmis eczaneden almamız gereken iğneler ve ilavlar için.
ay canım ya bu kadar eziyet etmelerine ne hak varay ben medicanada yaptırdıgımda altıma yaptım çok sıkıştım o halde 4 saat bekledim dr beyin dışarıdan gelmesini wcyede izin vermediler içeri odaya geçtiğimdede 1 saat bekledım en son altıma yaptım
hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım
Sağol canim Allah razı olsun umarım hayırlı haberler alirizhayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım
aaa köprülümüsün cnm?arkadaşlar malesef ben bugün regl oldum ama okadar cok kar yağıyoki vexzirköprüde 3 günde durmadan yağıcakmış cuma günüde eksi 20 derece yani yollar çok tehlikeli sanırım bizim bu ay tedavi iptal
okadar sinirlendim ki bekledi bekledi bugüne geldi ya
Yoo buralı diilim adanalıyım ben tayinden dolayı geldik buralaraaaa köprülümüsün cnm?
Slm,Tüp bebek merkezinde tanışmıştık.Kullanıcı adınızı almıştım hatırlarsınız.Transfer işleminiz son anda gerçekleşmiş,son anda hayata tutunmuş.Sizin adınıza çok sevindim.Bence bu bir işaret.İnşallah Rabbim hepimizi tamamına erdirsin.Hayırlı haberlerimizi burada paylaşırız inşallah.Canim transfer islemi oldu.1.30 da gittim ams rahat 4 vardi yaptiklarinda.cok kalabalikti beni ve bir ark.daha sona birstilar nefen olduğunu anlayamadim surekli su içiyor sıkışık olmak zorundsyoz ya. Tuval.gitmek zorunda kaldim ve hemşire git dedi.megerse beni ve diger bayani bekletmelerinin sebebi yumurta evresinimi gelisiminimi oyle dediler tamamlayamamis diger ark.iptal oldu cok uzulduk.tranfer aşamasında t.hoca yanima oturdu az daha sizinkide iptal oluyordu dedi.son anda bir atak yapmis yavrum o aşamayı geçmiş. Cok şükür. Arkadaslar tayfun hoca ve ekibi cok tatli sonuc hakkimda ne olursa olsun tekrar yaptirmam gerekecekse ben yine bu ekipleyim.simdi ilaclar felan verdiler.9 ocakta e2 ye progest.bskilacak igne durumuna o zaman karar verilecek.19 ocskta test yapılacak. İşte böyle ark.sormak istedigin birsey olursa seve seve cevaplarim.
Canım merhaba inan kaç günden beri seni düşünüyordum çokda merak ettim nasılsın nasıl gidiyor.Yarın kan tahlili var e2 ye proges.bakacaklar.Benim hala o kalçamdaki iğne yeri ağrıyor sendede varmı böyle birşey.Slm,Tüp bebek merkezinde tanışmıştık.Kullanıcı adınızı almıştım hatırlarsınız.Transfer işleminiz son anda gerçekleşmiş,son anda hayata tutunmuş.Sizin adınıza çok sevindim.Bence bu bir işaret.İnşallah Rabbim hepimizi tamamına erdirsin.Hayırlı haberlerimizi burada paylaşırız inşallah.
merhabalar bizimde sizinle aynı sorunlar vardı. bütün tahlillerinizi orada yaptırabiliyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alırsınız merak etmeyin.Bu arada bende dün transferimi oldum. Artık gerisi Allah'a kalmış umarım hepimiz için hayırlısı olur...Merhaba arkadaşlar. Medical parkta spermiogram ve hormon tahlili de yapılıyor mu. Sperm azligi ve fsh sorunumuz var. Bu değerleri yeniden olcturup yaza tup bebek yaptırmayi düşünüyorum. Samsunda yaptırılamaz tayfun alper düşünüyorum. Ilk tup bebek denemem olacak. Inşallah güzel sonuçlar aliriz.
teşekkür ederim, tüp bebek suan yaptırmayi düşünmüyoruz. Gene de orda eşim için tahlil yaparlar mi, iyi bir incelemeden geçsin istiyorum.merhabalar bizimde sizinle aynı sorunlar vardı. bütün tahlillerinizi orada yaptırabiliyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alırsınız merak etmeyin.Bu arada bende dün transferimi oldum. Artık gerisi Allah'a kalmış umarım hepimiz için hayırlısı olur...
Hayirlisi olsun senin için de canım, Allah gönlüne göre versin. Memnun musun doktorundan . Bir de tedavi süresi ne kadar sürüyor acaba, öncesi ve sonrasimerhabalar bizimde sizinle aynı sorunlar vardı. bütün tahlillerinizi orada yaptırabiliyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alırsınız merak etmeyin.Bu arada bende dün transferimi oldum. Artık gerisi Allah'a kalmış umarım hepimiz için hayırlısı olur...
Canım merhaba inan kaç günden beri seni düşünüyordum çokda merak ettim nasılsın nasıl gidiyor.Yarın kan tahlili var e2 ye proges.bakacaklar.Benim hala o kalçamdaki iğne yeri ağrıyor sendede varmı böyle birşey.
İnan yazdığına çok sevindim haberleşiriz artık.Biliyormusun az önce işe gelirken boylu boyunca kaydım buzdan sinirlerim çok bozuldu.
Kendine iyi bak umarım herşey güzel olur.
Bizim burda kadınlar kilolarca yük taşırlarmış hamileyken.Kötüyü çağırma pozitif ol,bişey olmamıştır.Kalçamda benim de acayip ağrı oldu evet,bugün yok.İşteydim ben de ancak cevap yazıyorum.E2 ve prıgesterona bugün bakıldı benim,değerler iyi.Umarım senin için de öyle olur.Yarın yazarsın artık.
[/QUOT
Selam canım e2 ve proges.sonucun ne çıktı?
merhaba, ben Tayfun Bey ve ekibinden memnunum açıkçası benim için rahat germeyen bir ortam. Benim beklentimi karşıladı inşallah transfer sonucu da iyi bir şekilde olur ve bu memnuniyet artar:) bu arada ben tedaviye 22 aralık'ta adetin 3. günü başladım. 2 günde bir muayene ve kan tahlili sonucuna göre ilaçlarım belirlendi. 2 ocakta yumurta toplama işlemi oldu.7 ocakta da transferim yapıldı. Artık bekleme sürecindeyiz. 17 ocak tahlil günümüz.hayırlısı inşallah...Hayirlisi olsun senin için de canım, Allah gönlüne göre versin. Memnun musun doktorundan . Bir de tedavi süresi ne kadar sürüyor acaba, öncesi ve sonrasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?