- 1 Şubat 2024
- 973
- 685
- 23
- Konu Sahibi LunaLovegoodd
-
Merhaba sürece devam ediyor musunuz acaba sonuç ne oldu bende tayfun hocaya gidiyorum daKızlar tayfun hocaya gidip tüp bebek deneyen var mı ? Varsa süreç nasıl oldu kaçıncı da pozitif gördünüz
Yarın transferim var canım Herşey güzel ilerledi çok şükür inşallah güzel sonuçlar görürüzMerhaba sürece devam ediyor musunuz acaba sonuç ne oldu bende tayfun hocaya gidiyorum da
Ya benimde yarın transferim varYarın transferim var canım Herşey güzel ilerledi çok şükür inşallah güzel sonuçlar görürüz
İlk transferin mi inşallah canımYa benimde yarın transferim var
Karşılaşırız o zaman :) saat kaçta ? Benimki 10.45Ya benimde yarın transferim var
Yaa 10.30 da benimKarşılaşırız o zaman :) saat kaçta ? Benimki 10.45
13 gün sonra inşallah sevinçten ağlatsın Allah bizi canımYaa 10.30 da benim
Aminnn inşallah13 gün sonra inşallah sevinçten ağlatsın Allah bizi canım
AminnnnnAminnn inşallahRabbim sesimizi duysun gözyaşlarımızı mutluluktan dökmeyi nasip etsin
Yarım saat odada uzandım sonra eve geldik canım videoya çekip attılarNasıl gidiyor transfer sonrası
Canım nasıl geçti transferin nasılsın? Her gün bir tane yumurta yemeye çalış çok faydalı diyorlar. Ben et suyu çorba içmiştim transferden sonra eve gelinceYarım saat odada uzandım sonra eve geldik canım videoya çekip attılarsana baktım ama gitmişsin az yatsaydın keşke sende. Bana bi gevşeme geldi ya uyumuşum 1 saat eve gelince
Bende tavuk çorbası içtim aşko biraz önceCanım nasıl geçti transferin nasılsın? Her gün bir tane yumurta yemeye çalış çok faydalı diyorlar. Ben et suyu çorba içmiştim transferden sonra eve gelince
Yok aşkım benim salı günü test günüm. Pazartesi akşam vermeyi planlıyorumBende tavuk çorbası içtim aşko biraz öncetransfer iyi geçti hiç korktuğum kadar yokmuş ne ara rahime girdi de embriyoyu bıraktı anlamadım Kan verdin mi balım senin noldu sonuç
Ayy hadi inşallah güzel haberler gelsin hepimizdenYok aşkım benim salı günü test günüm. Pazartesi akşam vermeyi planlıyorum
Canimm hayirli haberlerini bekliyorum insallahhBende tavuk çorbası içtim aşko biraz öncetransfer iyi geçti hiç korktuğum kadar yokmuş ne ara rahime girdi de embriyoyu bıraktı anlamadım Kan verdin mi balım senin noldu sonuç
İnşallah aşkımmm çok teşekkür ederimCanimm hayirli haberlerini bekliyorum insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?