Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

denizk özür dilerim ben 5 aylık evlisin diye yanlış okumuşum.5 yıl hiç de az bir zaman değil.inşallah canım Allah sizin de yuvanızı tez zamanda şenlendirsin.:Saruboceq:

Nur nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ? Herşey yolundadır umarım.. Görünmüyor OMÜ hamişleri :)

Deniz haklısın Tayfun Bey çok yoğun artık, 1 haftadan önce randevu veremediğini duymuştum, 15 güne mi verebildiler ? Tüp bebek hastalarından sonra böyle oldu, iyice yoğunlaştı. Ben rapor için görüştüm geçen hafta, yardımcı oldu sağolsun. Zaten şartları sağlayan herkese raporu çıkarıyorlarmış üniversitede, tedaviyi burada ya da başka yerde görecek olmanın önemi yokmuş.

Ben de ay sonunda gidiyorum İstanbul'a, başlıyoruz bakalım hayırlısıyla.. İnşallah güzel geçer tedavimiz ve ben de kavuşurum bu kez nazlı kuzuma :) Tayfun Beyle gebelik takiplerimde görüşürüz inşallah artık. Yoruldum bu aşamalardan, bir sonraki aşamaya geçmek için sabırsızlanıyorum :) Hayırlısıyla tabi.. İnşallah...

master hayırlı olsun canım tedavin.ben iyi sayılırım.sürekli devam eden bir kanamayla gidiyor hamilelik.biraz can sıkıcı tabi.hani şu boş kese var ya ne işler aştı başıma.okuldan apar topar beni tayfun beyin muayenehanesine kaldırdılar.çok kötüydüm ben kesin bebeğim düştü sandım.tayfun bey ultrasonda bebeği sağlam görünce inan dünyalar benim oldu.3 ayı bitirdik bakalım ama çok zor geçti.inan bu kanı her gördüğümde acaba bebeğim sağ mı diye düşünmekten hamileliğin keyfine varamadım perşembe kontrolüm var ve iple çekiyorum.
senin için de bu tedavi son olur inşallah.bebeğini alırsın kucağına ve tüm bu çektiklerini unutursun:Saruboceq:

Canım bilmiyordum, geçmiş olsun.. Can sıkıcı tabi kanama her seferinde paniklendirir normal olarak ama şükür ki yolunda gidiyormuş, bebişin iyiyimiş. İnşallah sonuna kadar öyle gider. Çok var ama hamileliği kanamalı geçip, sağsalim kucağına alan bebeklerini. Sen içini ferah tut, yorma da fazla kendini bu süreçte..

Desene sıkıntı hamile kalmakla da bitmiyor :) Ne emekli bebekler bunlar yaw. İnşallah sonu güzel olur da hepsini unuturuz :)

Hayırlı olsun transferin Aysun inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Nasıl oldu transferin kaç tane yapıldı ? Test günün ne zaman ?

benim bi tanecik yapıldı kıslar inşallah hayırlıısyla olur rapor aldım evde dinleniyorum.doktor 12 gün sonrAa demişti

transfer rahat geçti sadece yumurta toplama sonrası biraz ağrılarım olmuştu.benim 14 tane toplanmıştı 5 tanrsi döllrnmişti sonradan döllenenlerde olmuş 1 tane traansfer yapıldı 5 tane emriyo donduruldu.rabbim inşallah nasip eder.şu anda arada ağrılarım oluyor biraz

Şu tek embriyo zorunluluğuna çok kızanlardanım ama şu da bir gerçek ki ; kısmette varsa 1 taneyle de olur, yoksa kaç tane transfer edilse boş aslında. Yeterki Allah ol desin..
İnşallah güzel haberler alırız senden Aysun.

bir tane bu kadar emeğin sonunda büyük haksızlık evet ama master çok doğru söylüyor,kısmette varsa tutar.benim de transfer sonrası çok ağrım olmuştu canım.hatta son anlarda adet sancısına dönmüş ve hafif lekelenmem olmuştu.ben tam umudu kesmişken meleğim geldi.innnşallah güzel haberlerini alırız.

master bu arada imla ve noktalamana hayranım.ben bir dilci olarak vallahi gıptayla okuyorum yazdıklarını.hızlı yazmak için ben büyük harf bile kullanmıyorum.inan seni okurken de' lere, ki 'lere ,noktaya ,virgüle dikkat etmeden okuyamıyorum.tek hatan yok ,tebrikler arkadaşım.alkisalkisalkis

slm kızlar bende uzun zamandır girmiyordum siteye herkes iyidir umarım tedaviye başlayanlara hayırlı sonuçlar versin rabbim gebelerede sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip olsun.Bende 9.haftayı bitiricem hayırlısıyla.İyiyim çok şükür okul yoruyo beni baya rapor kullandım. Nurcum sende raporlusun sanırım haberlerini alıyorum.kendine dikkat et.Cinsiyetin belli oldumu canım bize haber ver tatlım öpüyorum sizi bide canım heyeti kimden aldın hani lazım olursa diye merak ettim inşallah olmaz ALLAHA emanet olun kızlar.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

Teşekkür ederim Nur a.s Alışkanlık olmuş sanırım, illaki dikkat edeyim diye yaptığım birşey değil ama hakkatten ediyormuşum ya sen deyince farkettim :smiley-cool: ınternette çok da edilmiyor aslında, msn'de falan hiç olmuyor haliyle hızlı hızlı yazarken ama forumda edebilmişim demek. Ayrıca bir eğitimciden bunu duymak sevindirdi beni, sağol..

Tüm OMÜ hamişlerinin, daha doğrusu tüm hamişlerin hamilelikleri güzel gitsin ve vaktinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bebişlerinizi. Ayağınızı sürün de arkanızdan biz de gelelim :)

ooooooooo kimleri görüyoruz efendim.bebişini buldun unuttun bizi.ben çok zor günler geçirdim.hala da kanamam devam ediyor.sanırım sonu gelmeyecek.kasıklarımdaki ağrılar da beni bazen zorluyor.evdeyim ve bir saat ayktaysam bi yarım saat uznmam gerekiyor.ben acaba yaştan mı diyorum.kızıma hamileyken ben 25 yaşındaydım ve 30 saat derse giriyordum bana mısın demiyordu.bu hamilelik beni gerçekten zorluyor.canım rapor işine gelince gerek görülürse her doktor hastasına veriyor zaten .ama inşallah ihtiyacın olmaz.çünkü sürekli evde olmak çok sıkıcı.iyi ki ev hanımı değilim ,vallahi kafayı yerdim ben.
cinsiyet henüz belli değil.aslında ben bebeğin bir tane kemik yapısından 12. haftada doktorların bunu görebildiklerini okumuştum.sanırım kızlarda ve erkeklerde yatay ve dikey gelişen farklı bir kemik varmış.ama sağlamcı doktorlar işlerini iyice garanti etmeden söylemezlermiş bunu.neyse hayırlısı olsun.sağ salim doğsun da ikisi de başımın tacı.

canım senin için hep dua ediyorum inan.tüm tabiatın canlandığı şu güzelim bahar aylarında Rabbim sana da bir gonca nasip eder inşallah.:Saruboceq:
sen ay sonu gidiyordun değil mi?önce muayeneye mi gideceksin yoksa yumurtlamadan sonra sadece işlemler için mi?bizi gelişmelerden haberdar et.

slm arkadaşlar opuyorumnanaktan benim randevum bugün eyvahedigeldismile çok gerginim inşallah hayırlı haberlerle gelirim :Saruboceq: rabbim isteyen herkesi boş çevirmesin :Saruboceq:

Sağol Nur Allah kabul etsin, inşallah güzel olur sonu bu denememin.. Ben 24-25'i gibi gideceğim İstanbul'a. Tamamı orda olacak bu kez takiplerin. Daha öncekilerde yumurta geliştirme aşamasını burda Tayfun bey yapmıştı, hazırlamıştı, Anatolia'da sadece toplama ve transfer olmuştu. Bu kez tamamı orda olacak. Ki bu da 18 gün gibi bir süre, nasıl gözümde büyüyor anlatamam. Kendime teselli veriyorum sürekli, güzel bir şey için gidiyorsun diye, sonu güzel olsun da dişimizi sıkalım ne yapalım diyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim sizleri.. Herşey yolunda giderse Mayıs'ın 2.haftası transferim olmuş olur. Anneler gününde buruk olmayacağım bu kez, benim kuzum da içimde olacak inşallah. Hep söylüyorum sadece kendime değil tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim, kimse kalmasın bu özlemi çeken..,

Deniz randevundan güzel haberlerle gel inşallah. OMÜ uğurlu gelsin sana da, sen de hamişlerin arasına katıl inşallah.

slm arkadaşlar opuyorumnanaktan benim randevum bugün eyvahedigeldismile çok gerginim inşallah hayırlı haberlerle gelirim :Saruboceq: rabbim isteyen herkesi boş çevirmesin :Saruboceq:

ilk adımın hayırlı olsun.inşallah her şey yolunda gider ve bir anne adayı olarak ayrılırsın oradan.

kızlar benim ilk testim 89 .çıktı .pazartesi 2.testi yaptırdım bhcg 860 çıktı.perşembe yine teste gideceğim.bebeğimi ve kalp atışlarını duymadan inanamayacağım galiba hamile olduğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…