Şu tek embriyo zorunluluğuna çok kızanlardanım ama şu da bir gerçek ki ; kısmette varsa 1 taneyle de olur, yoksa kaç tane transfer edilse boş aslında. Yeterki Allah ol desin..
İnşallah güzel haberler alırız senden Aysun.
master bu arada imla ve noktalamana hayranım.ben bir dilci olarak vallahi gıptayla okuyorum yazdıklarını.hızlı yazmak için ben büyük harf bile kullanmıyorum.inan seni okurken de' lere, ki 'lere ,noktaya ,virgüle dikkat etmeden okuyamıyorum.tek hatan yok ,tebrikler arkadaşım.alkisalkisalkis
slm kızlar bende uzun zamandır girmiyordum siteye herkes iyidir umarım tedaviye başlayanlara hayırlı sonuçlar versin rabbim gebelerede sağlıklı hamilelikler ve bebişler nasip olsun.Bende 9.haftayı bitiricem hayırlısıyla.İyiyim çok şükür okul yoruyo beni baya rapor kullandım. Nurcum sende raporlusun sanırım haberlerini alıyorum.kendine dikkat et.Cinsiyetin belli oldumu canım bize haber ver tatlım öpüyorum sizi bide canım heyeti kimden aldın hani lazım olursa diye merak ettim inşallah olmaz ALLAHA emanet olun kızlar.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
Teşekkür ederim Nur a.s Alışkanlık olmuş sanırım, illaki dikkat edeyim diye yaptığım birşey değil ama hakkatten ediyormuşum ya sen deyince farkettim :smiley-cool: İnternette çok da edilmiyor aslında, msn'de falan hiç olmuyor haliyle hızlı hızlı yazarken ama forumda edebilmişim demek. Ayrıca bir eğitimciden bunu duymak sevindirdi beni, sağol..
Tüm OMÜ hamişlerinin, daha doğrusu tüm hamişlerin hamilelikleri güzel gitsin ve vaktinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah bebişlerinizi. Ayağınızı sürün de arkanızdan biz de gelelim :)
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan benim randevum bugün eyvahedigeldismile çok gerginim inşallah hayırlı haberlerle gelirim :Saruboceq: rabbim isteyen herkesi boş çevirmesin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?