slm kızlar, düne kadar çok iyiydim aniden başlayan kanama ile şoktayım.ALLAHIMA şükür bebeğim iyi ama moralim sıfır. pazartesi eşimin kalp kapakçığında sorun olduğunu öğrendik.moralim çok bozuldu ve üzüldüm.takip edilmesi gereken bir sorunmuş.dünde aniden ağrısız önce, kahve sonra kırmızı kanamam oldu.çok korktum.hoca yoktu bizde başka bi doktora acil gittik.Bebeğim iyiydi ve hopladı annesinin kuzusu,rapor verdi yatıyorum.ALLAHIM hepimizi korusun bebeklerimize sağlık versin.Sevdiklerimizle sınamasın bizi RABBİM:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim ilk testim 89 .çıktı .pazartesi 2.testi yaptırdım bhcg 860 çıktı.perşembe yine teste gideceğim.bebeğimi ve kalp atışlarını duymadan inanamayacağım galiba hamile olduğuma.
slm kızlar bende tayfun hocanın hastasıyım tayfun hocam sayesinde ilk aşılama ile hamile kaldım 6haftalık henüz keseden başka bisey göremedim haftaya perşembe randevum var 7+5 ken umarım hem bebeğimi hemde kalp atışını duyabilirim endişeli bekleyişim o zamana kadar devam edicek inşallah sağlıkla doğarlar
ALLAH hepinizden razı olsun şimdi iyiyim kanamam durdu zaten sadece ogün oldu.ELHAMDÜRİLLAH iyiyiz raporum bir aylık mayıs 20 ye kadar evdeyim ALLAHIN izniyle inşallah sağlıcakla bebelerimize kavuşuruz.. aysun seninde beben hayırlı olsun sonuna kadar sağlıklı hamilelik geçirelim hepimiz.:CüvCüv::Saruboceq:master canım sende tedavinden sağlıkla dön inşallah.Nurcum desteğin için saol umarım bebişlerimizle sağlıklı uzun zamanlar geçiririz.Hepiniz, çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun.:Saruboceq::Saruboceq:
kanamanın durmasına çok sevindim.ben de bitti sanıyordum ama bu gün yine başladı.ben bu durumdan kurtulamayacağım herhalde.evde durmaktan dışarı çıkınca gözlerim doğru görmez oldu.dışarı çıkıp dolaşınca da sanki karnım düşüyor taşıyamıyorum.kasıklarım bir tuhaf oluyor,sabaha kadar uyuyamıyorum.Allahım hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım kanamanın tekrar başlamasına üzüldüm neden tekrarlıyormuş.hoca bişe söledimi?Bende çarşamba ikili test için gidecem.kanama günü hoca yoktu ben zehra hanıma gittim oda istirat verdi 30 gün sen nezaman dönecen işe bide aramızda kaç hafta var hareketlerini hissetmeye başlamişsın çok şükür.kanamanı kesmek için iğne vuruldunmu canım benim hemen kesti umarım sağlıklı bebelerimize kavuşuruz,ALLAHIN izniyle.:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba ben dün 19 mayıs ünv başvurdum tüp bebek için bir sürü kontrolden geçtık hikayemiz falan alındı. bugun heyet toplandı sonuç için aradılar eşimden tekrar15 gun sonra vermesi için semen analizi istendi..benimde burda sistem lab varmış AMH tahlili vermemi istediler benim kafam karıştı napsam tayfun hocanın özelinemi gitsem sizde bu aşamadan geçtınızmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?