Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

slm kızlar, düne kadar çok iyiydim aniden başlayan kanama ile şoktayım.ALLAHIMA şükür bebeğim iyi ama moralim sıfır. pazartesi eşimin kalp kapakçığında sorun olduğunu öğrendik.moralim çok bozuldu ve üzüldüm.takip edilmesi gereken bir sorunmuş.dünde aniden ağrısız önce, kahve sonra kırmızı kanamam oldu.çok korktum.hoca yoktu bizde başka bi doktora acil gittik.Bebeğim iyiydi ve hopladı annesinin kuzusu,rapor verdi yatıyorum.ALLAHIM hepimizi korusun bebeklerimize sağlık versin.Sevdiklerimizle sınamasın bizi RABBİM:Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun oneminute. İstirahat et, aklına kötü şeyler getirme, inşallah devam etmez kanaman. Bebişinin iyi olmasına sevindim, sıkıca tutundu o annesine, bırakmaz korkma, hi. kötü şey getirme aklına..

Aysun senin için çok sevindim, hamilelik sayfana da yazmıştım hatta vazgeçireceksiniz beni Umut'tan, döndüreceksiniz İstanbul yollarından diye :) Valla başarılı oluşu buranın, çok mutlu ediyor beni. Daha çok kişi tedavi görebilecek ve bebeğine kavuşacak belki bu vesileyle..

Sevgilerimi gönderiyorum tüm omü hamişlerine :) Bekleyin beni geliyorumm :lepi: Allah nasip ederse ben de 2010 hamişi, 2011 annesi olmak istiyorum. Nasip olur inşallah.

canım çok geçmiş olsun.o kanamayı görünce insanın ne hale gelebileceğini yaşayan biri olarak ben çok iyi tahmin edebiliyorum.sebebi neymiş kanamanın bir şey demedi mi doktor?ancak şunu öğrendim kanama sırasında kalp atışları alınmışsa bu durum düşükle sonuçlanmazmış.inşallah her şey güzel olacak.bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

kızlar benim ilk testim 89 .çıktı .pazartesi 2.testi yaptırdım bhcg 860 çıktı.perşembe yine teste gideceğim.bebeğimi ve kalp atışlarını duymadan inanamayacağım galiba hamile olduğuma.

aysun hayırlı olsun,çok sevindim.burada insanların yıllar süren özlemlerinin mutlulukla bittiğini görmek çok güzel.inşallah kalp atışlarını da görürsün hayırlısıyla.

bu arada ben karnımda ilk hareketleri hissetmeye başladım.çok heyecan verici,unutmuşum bu duyguyu.cinsiyetini de meraktan ölücez.özellikle de kızım nerde kız bebek kıyafeti görse alalım diye yalvarıyor.eşim erkek taraftarı gibi pek belli etmese de.ben sağ salim hayırlısıyla doğmasını diliyorum sadece.

master sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH hepinizden razı olsun şimdi iyiyim kanamam durdu zaten sadece ogün oldu.ELHAMDÜRİLLAH iyiyiz raporum bir aylık mayıs 20 ye kadar evdeyim ALLAHIN izniyle inşallah sağlıcakla bebelerimize kavuşuruz.. aysun seninde beben hayırlı olsun sonuna kadar sağlıklı hamilelik geçirelim hepimiz.:CüvCüv::Saruboceq:master canım sende tedavinden sağlıkla dön inşallah.Nurcum desteğin için saol umarım bebişlerimizle sağlıklı uzun zamanlar geçiririz.Hepiniz, çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun.:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar bende tayfun hocanın hastasıyım tayfun hocam sayesinde ilk aşılama ile hamile kaldım 6haftalık henüz keseden başka bisey göremedim haftaya perşembe randevum var 7+5 ken umarım hem bebeğimi hemde kalp atışını duyabilirim endişeli bekleyişim o zamana kadar devam edicek inşallah sağlıkla doğarlar

vallahi bu başlık uğur getirdi bize.tebrikler şimdiden canım.aşılama ile hamile kalmak bana mucize gibi geliyor.çok şanslısın,inşallah hayırlısıyla tüm güzelliklerini yaşarsın.

kanamanın durmasına çok sevindim.ben de bitti sanıyordum ama bu gün yine başladı.ben bu durumdan kurtulamayacağım herhalde.evde durmaktan dışarı çıkınca gözlerim doğru görmez oldu.dışarı çıkıp dolaşınca da sanki karnım düşüyor taşıyamıyorum.kasıklarım bir tuhaf oluyor,sabaha kadar uyuyamıyorum.Allahım hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım kanamanın tekrar başlamasına üzüldüm neden tekrarlıyormuş.hoca bişe söledimi?Bende çarşamba ikili test için gidecem.kanama günü hoca yoktu ben zehra hanıma gittim oda istirat verdi 30 gün sen nezaman dönecen işe bide aramızda kaç hafta var hareketlerini hissetmeye başlamişsın çok şükür.kanamanı kesmek için iğne vuruldunmu canım benim hemen kesti umarım sağlıklı bebelerimize kavuşuruz,ALLAHIN izniyle.:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

ben kanama olduğunda ilk hocaya gittim.benim boş olan kese küçülmüştü yani onu düşürdüm.demek ki tam olarak temizlenmedi ki hala durup durup devam ediyor.ben iğne kullanmadım .gerek görmedi herhalde doktor.jeli kullandım.bu zaten rahimden temizlenmesi gereken bir şey olduğu için durdurmak daha sakıncalı sanırım.
bu arada ben ikili testi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı çok şükür.benim sat tarihime göre 15+2.hareketleri 20.haftaya kadar hissetmemek ilk gebelikte normalmiş.ama ben kızımdan hatırlıyorum bu hissi bu gaz felan değil bebişim.bazen baloncuk gibi bazen içimde bir tarafa bir balık kayıyor gibi.karnım da bu hafta iyice belirginleşti.ayın 8 inde randevumuz var ve cinsiyetini çok merak ediyoruz.
canım benim rapor da ayın 19 unda bitiyor.o tarihten sonra da bir şey kalmıyor zaten.ama o süreyi nasıl atlatıcam hiç bilemiyorum.
Allah bizi ve meleklerimizi korusun:ecrin_bebek::Saruboceq::ecrin_bebek::Saruboceq:

kızlar merhaba ben dün 19 mayıs ünv başvurdum tüp bebek için bir sürü kontrolden geçtık hikayemiz falan alındı. bugun heyet toplandı sonuç için aradılar eşimden tekrar15 gun sonra vermesi için semen analizi istendi..benimde burda sistem lab varmış AMH tahlili vermemi istediler benim kafam karıştı napsam tayfun hocanın özelinemi gitsem sizde bu aşamadan geçtınızmi

tedavin hayırlı olsun.ben hep özelinden gittim.500 tl ödüyorsun ama bence değer.çünkü yumurta takipleri sırasında fakülte çok yorucu olabilir.eğer özeline gidersen fakülteye sadece yumurta toplama ve transfer için iki defa gideceksin.bol şans.

herkeze selam bende tedavi gördüm mart ayında ilk tüp bebek denemesi fakat olmadı.O yüzden her bilgiyi merakla okuyorum.allah'ım bütün anne olmak isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah.bir ay geçti ama hala acısı geçmiyor.hep boğazımda bir yumruk gibi duruyor.sedece bunu paylaşmak istemiştim.herkeze selam .

Herkese merhaba... Haber veremedim size, internete pek giremedim burda. Dün transferimiz yapıldı. 3.denemem olduğu için 2 embriyo verildi. İnşallah Rabbim izin verir ve tutunurlar. Ve tabi sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallah. Aslında biraz tatsız başladı tedavim. Çok az oldu yumurtam femara kullanmama rağmen. Hatta ertelemeyi düşündü doktorum, dondurup sonraki aya bırakmayı vs birsürü olasılık düşündük. 3 tane yumurtam toplandı. 2'si döllendi ve iyi embriyolar oldular çok şükür ve transfer edildi. İnşallah sonu da güzel olur. Çok zor biliyorsunuz, çok emek... Bir de evinden uzakta epey külfetli. İnşallah boşa çıkmaz emeklerimiz. Bi tanecik tutunsun inşallah hayırlısıyla. Dualarınızı eksik etmeyin. Test günüm 22'si. Zaten 2 sonra Samsun'a döneceğiz, haber veririrm size gelişmeleri.

Bu arada tüm hamişler iyidir umarım. Ve tedaviye başlayacaklara da Allah yardımcıları olsun diyorum. Emekli ama sonu güzel bir yol olsun hepimiz için inşallah.

herkese selam,

bende 9 yıllık evliyim ve 6 yıldır aralıklarla bebek sahibi olmak için ugraştık.iki kez aşılama yaptırdım, bende pcos var, eşimin de sperminde hareket sorunu var.bende bu yaz tüp bebek yaptırmak istiyorum.bu yüzden uzun zamandır merkez araştırıyordum tercihim ankaradan yanaydı.günü birlik gidip gelebiliriz diye düşünüyorduk.maya, genart, güven hastaneleriyle görüştüm birisine karar vericektik ama bunlarıda okuyunca acaba burda mı yaptırsam diye düşünmeye başladım.komsumunda 5 yıldır bebegi olmuyordu şimdi ikizlere hamile burda idris koçak da tedavi oldu aklımda oda vardı ama işlemlerini burdaki ilkadım tüp bebek merkezinde yapmış toplama, transfer işlemlerini. oraya da ön görüşmeye gitmiştik pek hoşumuza gitmemişti o yüzden aklımdan çıkarmıştım ve 5000 tl ödemişler.tayfun bey herşeyi hastanedemi yapıyor özel yeride var galiba nerden randevu aldınız.hepiniz memnun kalmışsınız bende bi gitsemmi. ankara cok gözümde büyüyor hiç gidesim yok.

birde geçmişte tayfun beyle, idris bey birbirleri hakkında suç duyurusunda bulunmuşlar, sonucu hakkında bilgisi olan varmı.

hamile arkadaşlar sizleride tebrik ederim.Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.

bu sayfayı açarken herkese ve kendime hep umut olmak istedim.her şeyi en iyi yönden görmeye çalıştım.ama 19. haftama adım attığım ilk günde meleğimi ve tüm ümitlerimi yitirdim.o gün canımdan can koptu.karnımdaki kıpırtılar yerini tarifsiz bir acıya bıraktı.ben bunu nasıl atlatırım bilemem ama sonrasında kafamda sorular sorgular ,geriye dönüşü imkansız keşkeler kaldı.anladım ki bu tüp bebek işlemlerinde pozitif sonuç almak pek de önemli değilmiş.önemli olan sağlıklı bir gebelik takibi ve zamanında alınması gereken tedbirlermiş.bebeğim yok artık.ardından buna sebep küçücük bir açıklama da yok.ben enfeksiyon olduğu kanaatindeyim nacizane araştırmalarıma göre.
velhasıl benim içimde koskoca bir boşluk 19 mayıs tüp bebek merkezinin elinde koskoca bir pozitif sonuç kaldı.bence bu pozitifler negatifler 9 ayın sonunda alınmalı başarı buna göre ölçülmeli.düşüklerin ardından sebebi arştırılıp bir sonraki tedavi için bilgi verilmeli.ama burada sadece tutanlar ve tutmayanlar var.benim bir haftalık hastane gözetimi ardından varılan hiç bir sonuç ,hiç bir açıklama yok.şimdi derdimi kime nasıl anlatırım ben hangi dertten muzdaribim derim bilemiyorum.çünkü benim sebebim yok.çok yalnız ve sahipsiz hissediyorum kendimi.
dilerim bu yolda umutla yürüyen hiç kimse benim gibi yarı yolda kalmaz.emin olun hiç yola çıkmamak yarı yolda kalmaktan daha hayırlı.

nur çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. bebeğinin zaten gelirkende melekti giderkende melek olarak gitti.rtabbım yardımcın olsun. üzüntünü çoık iyi anlıyorum.Allahım sana ve diğer yavruna sağlık versin. inş bundan sonraki gebeliğin doğal yoldan ve rabbım yüzünü güldürür inş. sağlıkcakla kal

nur bende gerçekten çok üzüldüm seni anlıyorum bu kadar mücadele çapa veriyoruz yılmadan böyle sonuçlanınca herşey yıkılıyor anlamsız geliyor. hepimizin inşallah bu son göşyaşlarımız olur. umudumuzun yitirmeden güçlü olup tekrar deneriz meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.Birde gerçekten şu doktorlar dan da neden böyle olduğuna cevap alamıyoruz bende anlamıyorum. buradakiler mi
böyle yoksa hepsimi böyle onuda merak ediyorum aslında. gerçekten kendini yanlız hissetme üzülmemeye çalış olurmu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…