OMÜ hamişleri nerelerdesiniz ? Görüldü mü keseler, duyuldu mu pıt pıtlar :)
ben 2 yıl önce fakültede ameliyat oldum histeroskopi ile.zaten samsunda bunu yaptırabileceğin başka bir yer yok diye biliyorum.tayfun beyin muayenehanesine önce muayene için gittim.ücret konusunu kendisi ile konuşursun.geçmiş zaman çok iyi hatırlamıyorum ama hatırlamadığıma göre önemli bir şey değildi herhalde.bu arada başka doktorlara da sormuştum.kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar.bana ankara ya git diyenler oldu.ankarada konuştuğum yerler bir polip ameliyatından o zaman epey para istediler.hiç gereği yok.tayfun beye güvenle gidebilirsin.
kesen hayırlı olsun.o minicik kesecikte ne mucizeler gizli.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ben de yarın 2. kese doldu mu onu öğrenmeye gidiyorum.garip bir korku var içimde.ben sağlı sollu iki kesenin de yerini hissediyorum.sol tarafımdaki de faliyetlere devam ediyor sanırım.Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu versin.sende aş erme bulantı uyku felan yok sanırım.ben erik diye ölüyorum.az önce bastırsın diye bir limon yedim.gün arasında bulantılarım çok fena.ama hepsine hapsine razıyım.bu rüya gerçek oldu ya.kendine iyi bakkaydirigubbakcemile3
Oh çok şükür kese görülmüş, inşallah pıt pıt atan kalbini de duyarsınız oneminute.
Nur bugün mü görüş gününüz kuzularla :) Bence de var 2.kese, öyle geldi içime.. Gerçi senin bir çocuğun vardı zaten di mi, 3 çocuklu bir anne olmak nasıl olacak senin için bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Güzel haberleri paylaş bizimle gelince olur mu..
Beyzanur inşallah gerek kalmaz tüpe ve yumurta takiplerinde gelir kuzun.. Gerek kalırsa da hiç yormadan ilkinde çıkıp geliverir inşallah..
Lila5 hoşgeldin. İnşallah doğru yeri bulursun ameliyat konusunda. Bana Umut'ta histereskopi yapıldı, çok küçük bir polip vardı, o alındı ama alınmasa da olurmuş, önemsiz bişeymiş. Ben tedbir diye herşeyi istedim bu deneme öncesi, biraz ondan oldu. 1.500 ödedim ben ve fazla geldi bana biraz. 5-10 dk.lık bir işlem, anestezi altında yapıldı ama. İyice araştırmak lazım..
Bana gelince, bir sonraki reglimde Umut'ta başlamaya karar verdim. Aslında çok istiyordum burda rahat geçirmeyi tedaviyi ama zaten döllenme sorunumuz var ve labaratuar önemli deyip duruyorum ya, dedim emeksiz yemek olmuyor biraz dişimizi sıkalım, deneyelim İstanbul'da. Biraz daha deneyimli bir yer gerekliydi bana. Tabi sanki orda olunca olacak diye bişey mi var. Önce kısmette olması önemli. Vakti gelmişse olur, değilse nereye gitsek boş.. Ben sadece elimden gelenin iyisini yapayım da diyorum, gerisi Allahtan.. Artık Tayfun hocayla gebelik takiplerimizi yapmak nasip olur inşallah.. Yine dön dolaş onda olacağız.. İnşallah nasip olursa.. Dualarınızı esirgemeyin benden lütfen..Tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanacağım önüzümdeki ay. Yani başlamamız Mayıs'ı bulacak. Daha var ama heyecanı basmaya başladı :)
Allahım ne olursun hayırlısıyla hepimize bi evlat ver en kısa zamanda...:çok üzgünüm:Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda bikarar vermiş olmak bile yolun yarısı demek ALLAHIN izniyle sende bu duyguyu tadarsın inşallah bol dua:Saruboceq: tevekkül sonu mutlu olur inşallah sağlıcakla kal:teytey:
canım bugün her şey yolunda gider umarım dilediğin gibi olur.Hala çok telaşlıyım kalp atışlarınıda duysak belki biraz daha rahatlarım.muayne esnasında vajinal ultrasonun ucunda biraz kan vardı ama sonradan dışarı bişe akmadı hoca küçük bi kanama dedi ama bende moral sıfır tabi eyvahedigeldismile ALLAHIMAsığındım meleğimi korusun yinede korkup rapor aldım evdeyim 1haftadır.2hafta sonra kalp atışı için gidecem şuanda5+2 günlük küçümen daha henüz bulantım falan yok ama ekşi yemeyi seviyorum bide hala kasıklarımda sancılar var ödüm kopuyo kafamçokkarıştı tüm anneler ve meleklerini RABBİM KORUSUN İNŞALLAH:Saruboceq:ÖPTÜM SİZİ:ecrin_bebek:
Allahım ne olursun hayırlısıyla hepimize bi evlat ver en kısa zamanda...:çok üzgünüm:
Anladım teşekkür ediyorum.Polibi tesadüfü mü öğrendiniz yoksa bi şikayet üzerine mi çıktı?Bende 1 yıldır adetime 5 - 6 gün kala kahverengi kırmızımsı lekelenme oluyor hatta son iki gün kala iyice artıyor.Polib dediler.ama doktorum almaya gerek görmedi.Birde 10 aydır bebek istiyoruz olmuyor.Kafam çok karıştı.Tayfun beyi duymuştum.Ona gidip muayene olmak istiyorum.İnternet Sitesinden gördüm..Çok insancıl birine benziyor.
canım bugün her şey yolunda gider umarım dilediğin gibi olur.Hala çok telaşlıyım kalp atışlarınıda duysak belki biraz daha rahatlarım.muayne esnasında vajinal ultrasonun ucunda biraz kan vardı ama sonradan dışarı bişe akmadı hoca küçük bi kanama dedi ama bende moral sıfır tabi eyvahedigeldismile ALLAHIMAsığındım meleğimi korusun yinede korkup rapor aldım evdeyim 1haftadır.2hafta sonra kalp atışı için gidecem şuanda5+2 günlük küçümen daha henüz bulantım falan yok ama ekşi yemeyi seviyorum bide hala kasıklarımda sancılar var ödüm kopuyo kafamçokkarıştı tüm anneler ve meleklerini RABBİM KORUSUN İNŞALLAH:Saruboceq:ÖPTÜM SİZİ:ecrin_bebek:
Çift :dance: Bence kesin çift :teytey:
Gerçi Tayfun bey ikiz gebeliklerden pek memnun olmuyor ama. Risklerinden dolayı.. Hayırlısı olsun diyelim canım hakkınızda..
Bu arada yeni tüp bebek genelgesinden haberiniz oldu mu ? Tek embriyo transfer edilebilecek 35 yaş altına. Yani bu kadar şans olur tam başlayacakken. Ve bu kadar saçma bir uygulama olur ya. Çoğul gebeliği önleyelim derken, ne kadar düşecek gebelik oranları farkında değiller mi !..
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan
bende 5 yıllık evliyim henüz net bi tedavi görmedim sorunun kimden kaynaklandığını yada neden bebğimiz olmadığını bilemiyoruz kendim için hormon testi dışında bi şey yaptırmadım eşim bi kaç kez sperm testi yaptırdı ve sonuç ilginçti hiç biri birbirini tutmuyor varikosel olma ihtimali çok yüksek ama işinden dolayı bu konuya çok fazla düşmedik ama artık istiyoruz ve tayfun beyden randevu aldım ama randevu tarihi 15 gün sonraya bu konu üzdü beni ama yapacak bişey yok inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
yazdıklarınızı ilk defa görüyorum daha önce tayfun beyi araştırdım ama sizler kadar net bilgi veren olmamıştı umut oldunuz teşekkür ederim tecrübeleriniz içimi rarhatlattı inşallah ilk görüşmeden sonrada rahat ve huzurlu bi şekilde evimin konforunda tayfun beyle tedaviye devam ederim yeni bilgiler verirseniz çok memnun olacağım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?