Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

nur hanım gerçekten çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.sizi hep takip ediyordum hatta ben de tayfun beye gitmeyi düşünmüştüm.sonra arayıp ön görüşme istediğimde kabul etmediler sadece muayene kabul ediyorlarmış buyüzden aklım karıştı evet tüp bebekte başarı pozitif sonuca göre değil doğumla sonuçlanan gebeliğe göre hesaplanmalı.size bir de eurofertile gitmenizi öneririm sadece görüşmek için gittim ben oldukça ilgililer ama ne de olsa hepsi yeni bir sürü soru işaretleri var.yine de çok üzülmeyin lütfen bir çocuğunuz vrmış benimde var başarısız denemelerden sonra kendimi hep böyle yükseltiyorum sonuçta anneliği tadamayan arkadaşlar da var allah önce onlara versin diyorum.belki de hiç beklemediğin anda kendiliğinden gelecek meleğin ümidini kırma lütfen tekrar geçmiş olsun.

okadar şaşkınımki ne diyeceğimi bilemiyorum sözün aciz kaldığı
yerdeyiz.İnanamıyorum bir neden yokmu çok üzgünüm ALLAHIM sana sabırlar versin.senden
umut alarak ilerliyorduk ne oldu bebişin kalbimi durdu,haberi aldığımdan beri bende bituafım
yıkılmmış gibi,Nedesek boş ama ALLAHIM kızına ve eşine uzun ömürversin sağlık versin,acını
dindirmez ama daha kötüsünü göstermesin RABBİM. İlgisizliklerine şaşırdım
tedbirlerin yeterince alınmadığından keşkelerden bahsetmişsin artık bunları düşünüp dert etme sağlığın yerinde olsun canım her işte bir hayır vardır elbet.ALLAHIM tez zamanda acını hafifletsin sağlıkla kal.:Saruboceq::Saruboceq:

gerçekten çok üzüldüm bende nur arkadaşımıziçin allah sabır versin nedesek boş tabiki ateş düştüğü yeri yakar inşallah rabbim en kısa zamanda bu acını dindiricek bi bebeknasip edersana oneminut inşallah sen iyisindir inşallah gebeliğin sağlıklı bi şekilde devam ediyordur

Nurcum çok çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Allah beterinden korusun canım. Önce sağlık, size yavrunuza sağlık versin Rabbim. Tabi ki çok üzücü, emeğin çok.. Ama nasip canım çok hırpalama kendini, tabi mümkün olduğunca. İnşallah tekrar gelir bu kez kendiliğinden gelir meleğin ve üzmez seni bir daha...

Ben de güzel haberlerle gelemedim maalesef. Sonuç olumsuz oldu. Nasip değilmiş diyorum. Gittikçe uzaklaştığını hissediyorum... Haklısın olup yarım kalması daha da acı... Ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

iyiyiz ELHAMDÜRİLLAH ama hiçbişeyin garantisi yok hayatın olmadığı gibi.Nura çok üzüldüm.moralim bozuk,ALLAHIMhayırlısını nasip etsin herkese,master sende üzülme her işte bir hayır vardır,inan hamile kalmak yetmiyor sağlıklısını nasip etsin RABBİM.Hepiniz sağlıcakla kalın öpüyorum sizi:Saruboceq::Saruboceq:

hepiniz çok sağ olun kızlar.bizi bizden iyi anlayan bulunmaz biliyorum.Allah a çok dua ettim.Rabbim bu dünyada nasip etmedi meleğimin kokusunu cennette koklayayım diye.hep emzirmeyi hayal ederdim cennet meyveleriyle doysun bebeğim.ben her gün gözyaşalrıyla yıkanıyorum Rabbim onu cennet ırmaklarında yıkasın.böyle giden bebekler annemi isterim diye çok ağlarlarmış bir gün kavuşma ümidiyle avunuyorum.ne olursa olsun bana yaşattığı 4,5 aylık mutluluk için bile minnettarım meleğime.

master sonucuna çok üzüldüm.ama ben kendi acılarımıza gömülmemek gerektiğini öğrendim.sabah haber izlerken oğlunu damatlarını maden kazasında yitiren ve hala dimdik ayakta duran bir baba gördüm ve utandım kendimden.bizim de sınavımız buymuş demek.Rabbim ne eylerse bizim için en hayırlısını eyler.elimizden gelen her şeyi yaptık işte.artık tevekkülden başka ne gelir elden.

nur hanım tekrar yazdığınız için sevindim.lütfen içinize kapanmayın.rabbim ne yazmış bilemeyiz ki benim iki arkadaşım tam da tedaviyi bıraktıkları anda hamile kaldılar. üstelik bir tanesi 10 senelik evliydi doktorlar asla olmaz dediler.ama oldu.sizin de zamanla daha iyi olmanızı umuyor ve dua ediyorum.
bizi bizden iyi kimse anlayamaz üstelik benim hikayem de sizinkiyle neredeyse aynı.imkanınız varsa belki tekrar denersiniz elbette bunu düşünmek için şimdi erken ama hayat insana neler getirir belli mi olur.umarım hepimize yaşadıklarımızı unutturacak güzellikler getirir...

bu arada kimsenin beni yanlış anlamasını istemem.omü tüp bebek merkezi kendi imkanlarında elinden geleni yaptı.ben hastanede en büyük sıkıntıyı doğum servisinde çektim.bunun da tüp bebek merkeziyle hiç bir alakası yok zaten.2. gece serumumu değiştirecek bir allahın kulunu bulamadım.yan taraftan o geceki nöbetçi doktorun horultusu geldi sabaha kadar.zavallı bir hemşire de gelen doğumlarla ilgilendi serum değiştirecek vakti bile yoktu.dağın başında bir başınıza kalmakla orada kalmak arasında pek bir fark yok yani.serviste sözde biz orada gözetim altında acil hastalarız.refakatçı da yasak.orada sadece ve sadece Allah a emanetsiniz.benim hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu ama tuvalet konusunda ve diğer tüm ihtiyaçlarınız konusunda yalnızsınız.bu nasıl bir bakımdır ben çözemedim.Tayfun Hocam beni servise aldırmasa psikoloji diye bir şey kalmamıştı bende.
bazı arkadaşlar sormuşlar merkez mi kötüydü doktorunuz mu diye.benim ikisine de söyleyecek bir sözüm yok.ne zaman telefonla ulaşmak istesem tayfun hocayla hep konuşabildim.fakültedeki işlemlerimizde kendisi gelemese bile hemen arayıp yardımcı oldu.sadece düşüğün sebebi kafamda koca bir soru işareti.çünkü hastaneye düşmeden 2 gün önce kontrolüm vardı ve bebek gayet iyiydi.küçük bir açıklama bundan sonrası üzerine küçük bir teselli insan beklemiyor değil.

nur gerçekten yazdıkların beni cok duygulandırdı nekadaracı çektiğini anlıyorum inşallah en kısa zamanda toparlanırsın inşallahrabbim sana bu zor günlerinde yardımcı olur bi yavrun var o sana en büyük teselli olsun allah ona uzun uzun ömürler versin master rabbimde sana inşallah bir bebek nasip eder allah büyüktür herşeyin bi vakti zamanı vardır elbet kendinize dikkat edin

kızlar merhaba 13gun önce fakültede tranferım oldu ama sonuç negatip 10 yumurtam vardı ama döllendikten sonra kendi kendine sonlanmış yanı dondurulmuşumda yok bazen düşünüyom acaba ist yada ank damı yaptırsaydım artık 2 sefere hakkımızda hayırlısı olsun çok dua ettım transfer boyumca rabbım hayırlısını ver diye demekki benım hayırlısı bu Allaha emanet olun

çoktandır bu sayfaya uğramak bile istemiyordum.her girdiğimde geçmişte yazdıklarımı okuyup ağladım.hamile olduğum günü,bebeğimin karnımda kıpırdanış hikayesini tekrar tekrar okuyup ağladım.ama üzülmek ,ağlamak hiç bir şeyi düzeltmiyor.tam tersine hayatımızda iyi olan şeyleri de mahvediyor.orda mı olsaydı burda mı olsaydı diye kendini hiç üzme canım.Rabbim ol dedikten sonra hiç ummadığın anda ve yerde oluverir.her şeyin hayırlısı.bu da bizim sınavımızmış bu dünyada.şunu asla unutmamak lazım mutluluk bir amaç, hedef değil süreçtir.bir hedefe kililenip de tüm hayatımızı ve etrafımızı karartmayalım.inşallah 2. denemende alırsın güzel haberi.

teşekkür ederim nur buda bizim sınavımız ama insanız üzülmeden duramıyoruz. Rabbim hayırlısını verir inş hep seni aklıma getirdim. hayırlısını istedim. ınşallah Rabbim hepimize hayırlı evlat vericek. sadece sabır

slm arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum karar verebilmek adına sizlerden fikir almaya çalışıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
nur geçmiş olsun yaşadığın çok zor rabbim sabır versin
ben sadece 1 kere tayfun beye gittim ilgi ve alakadan memnun kaldım ama çok korkuyorum tedaviye burdamı yoksa ist yada ankrdamı başlasam diye tayfun bey çok iyi bir doktor ilk olarak rahim filmim çekildi herşey normal adetlerimde hormonlarımda eşiminde sperm sorunu yok sadece ileri hareketli biraz düşük oda kayda değer bişey değil aşılama yapılmasını öneriyolar 2 -3 aya karar vermem gerek yardımlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar,aslında bi defa daha yazdım ama site yenileme çalışmaları olunca,bazı yazdıklarımız silinmiş malesef,bende bugün gittim omü ye,muayenemi oldum,testler yapıldı,yarında kurula gircek bizim hikaye,bakalım hayırlısı,rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin.
bu arada tüp bebek merkeziyle normal dr çok farkediyomuş,çünkü normalde dr a gittiğimde,bitek ben bebek tedavisi için gidiyomuşum gibi geliyodu,her taraf hamile dolu olunca ama orda herkez tedaviye geldiği için daha rahattım sanki.

slm arkadaşlar
çok mutluyum tekrar tayfun beye yada başka bi dr gitmeye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim gebelik takibi için tayfun beyi düşündüm ama sanırım vazgeçtim çünkü tahlil tetkik yada poliklinikte olmayacak işlemler için fakülteye yönlendirileceğim buda hiç hoş değil adı bile ürkütücü geliyo rabbim isteyen herkese nasip etsin bende kucağıma alayım inşallah :Saruboceq:

çok sevindim,hayırlı olsun.dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir sağsalim bebeğini kucağına alırsın.fakülteye Allah kimseyi düşürmesin.ben yaşadıklarımı düşündükçe hala gözyaşlarıma engel olamıyorum.hele acilinde beni bir muayene edişleri vardı anlatmaya utanıyorum.ışığı bile eşim tuttu muayene sırasında.asistanın sanki ilk muayenesiydi.ben normal yolla bir bebek doğurdum yemin ederim daha az acı çektim.kürtajım ise uyutulmadan kıtır kıtır kazınarak yapıldı.
inşallah bizim de senin gibi şansımız güler kendiliğinden gelir bebişlerimiz.bana da nur hanım düşükten sonra çok umut verdi.inşallah olur:Saruboceq:

Tebrik ederim denizk, çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Nurcum kürtajını okuyunca irkildim, bilmiyordum anestesisiz yapıldığını. Bir de ünv. hastanesi ! neden böyle bilmiyorum, anlamıyorum, Neden bu kadar önemsiz insan hayatı, sağlığı. Dileğim en kısa sürede yaşadığın olumsuzlukların tamamını unutturacak mis kokan bebeğini kucağına alman.. İnşallah yakındır canım :)

Bu arada Tayfun bey muayenehaneyi kapatma olayını ertelemiş. Ocak ayına kadar açıkmış, ilgilenenere duyrulur :)

amin aminn :Saruboceq: o kadar çok mutlu ve şaşkınımki inanamıyorum allah isteyen herkese nasip eder inşallah sıkıntısız bir şekilde kaydirigubbakcemile5 burada okuduklarım zaten gebelik takibi için tayfun bey konusunda düşündürdü beni tayfun bey harika bi dr gerçekten işini bilen biri bi çok dr gördüm onun gibisini görmedim ama doğum ve yapılacak tahlil tetkik için mecbur fakülteye yönlendirilecektim onuda istemedim anakliniğe gidiyorum ilk olarak ipek hanıma gittim ama keşke gitmez olaydım arkadaşımın ısrarına karşılık hayır diyemedim ve gittim kadın buz dolabı gibi ağzını bıçak açmıyo çok üzüldüm ben 6 yıllık evliyim ve ilk defa gebe kaldım doğal olarak bi çok şey merak ediyorum ama cvplarını alamadım sonrasında gelinimizinde ısrarıyla ülkü hanıma gittim derdimi anlattım ipek hanımı anlattım ve zaten özündede çok zarif bi insan şimdilik beğendim umarım bi sıkıntı olmazda bu şekilde ülkü hanımla devam ederim :Saruboceq:

çok teşekkür ederim inşallah kucağımızada alırız :Saruboceq: tayfun beye farklı bi görüş olsun diye zaman zaman gidebilirim muaynehanenin açık olması güzel:lepi:

herkese merhaba ben T.A. beye 2009 da gitmiştim bana pek ikna edici gelmedi bende infertilim. ankarada geçen sene ilk denememi yeptım olmadı. berbat bir yerdi.
samsunda fakültede şimdi kim tüp bebek tedavisi yapıyor bilen varmı bana bilgi verirseniz sevinirim..

omüde tüp bebek merkezinin başında tayfun bey var ama onun dışındada seçebileceğin bikaç dr var bence ilk olarak tlf edip kimlerin olduğunu öğrenmelisin araştırmanı ona göre yaparsın rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…