bu sayfayı açarken herkese ve kendime hep umut olmak istedim.her şeyi en iyi yönden görmeye çalıştım.ama 19. haftama adım attığım ilk günde meleğimi ve tüm ümitlerimi yitirdim.o gün canımdan can koptu.karnımdaki kıpırtılar yerini tarifsiz bir acıya bıraktı.ben bunu nasıl atlatırım bilemem ama sonrasında kafamda sorular sorgular ,geriye dönüşü imkansız keşkeler kaldı.anladım ki bu tüp bebek işlemlerinde pozitif sonuç almak pek de önemli değilmiş.önemli olan sağlıklı bir gebelik takibi ve zamanında alınması gereken tedbirlermiş.bebeğim yok artık.ardından buna sebep küçücük bir açıklama da yok.ben enfeksiyon olduğu kanaatindeyim nacizane araştırmalarıma göre.
velhasıl benim içimde koskoca bir boşluk 19 mayıs tüp bebek merkezinin elinde koskoca bir pozitif sonuç kaldı.bence bu pozitifler negatifler 9 ayın sonunda alınmalı başarı buna göre ölçülmeli.düşüklerin ardından sebebi arştırılıp bir sonraki tedavi için bilgi verilmeli.ama burada sadece tutanlar ve tutmayanlar var.benim bir haftalık hastane gözetimi ardından varılan hiç bir sonuç ,hiç bir açıklama yok.şimdi derdimi kime nasıl anlatırım ben hangi dertten muzdaribim derim bilemiyorum.çünkü benim sebebim yok.çok yalnız ve sahipsiz hissediyorum kendimi.
dilerim bu yolda umutla yürüyen hiç kimse benim gibi yarı yolda kalmaz.emin olun hiç yola çıkmamak yarı yolda kalmaktaneail daha hayırlı.
gerçekten çok üzüldüm bende nur arkadaşımıziçin allah sabır versin nedesek boş tabiki ateş düştüğü yeri yakar inşallah rabbim en kısa zamanda bu acını dindiricek bi bebeknasip edersana oneminut inşallah sen iyisindir inşallah gebeliğin sağlıklı bi şekilde devam ediyordur
kızlar merhaba 13gun önce fakültede tranferım oldu ama sonuç negatip 10 yumurtam vardı ama döllendikten sonra kendi kendine sonlanmış yanı dondurulmuşumda yok bazen düşünüyom acaba ist yada ank damı yaptırsaydım artık 2 sefere hakkımızda hayırlısı olsun çok dua ettım transfer boyumca rabbım hayırlısını ver diye demekki benım hayırlısı bu Allaha emanet olun
slm arkadaşlar
çok mutluyum tekrar tayfun beye yada başka bi dr gitmeye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim gebelik takibi için tayfun beyi düşündüm ama sanırım vazgeçtim çünkü tahlil tetkik yada poliklinikte olmayacak işlemler için fakülteye yönlendirileceğim buda hiç hoş değil adı bile ürkütücü geliyo rabbim isteyen herkese nasip etsin bende kucağıma alayım inşallah :Saruboceq:
çok sevindim,hayırlı olsun.dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir sağsalim bebeğini kucağına alırsın.fakülteye Allah kimseyi düşürmesin.ben yaşadıklarımı düşündükçe hala gözyaşlarıma engel olamıyorum.hele acilinde beni bir muayene edişleri vardı anlatmaya utanıyorum.ışığı bile eşim tuttu muayene sırasında.asistanın sanki ilk muayenesiydi.ben normal yolla bir bebek doğurdum yemin ederim daha az acı çektim.kürtajım ise uyutulmadan kıtır kıtır kazınarak yapıldı.
inşallah bizim de senin gibi şansımız güler kendiliğinden gelir bebişlerimiz.bana da nur hanım düşükten sonra çok umut verdi.inşallah olur:Saruboceq:
çok teşekkür ederim inşallah kucağımızada alırız :Saruboceq: tayfun beye farklı bi görüş olsun diye zaman zaman gidebilirim muaynehanenin açık olması güzel:lepi:Tebrik ederim denizk, çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Nurcum kürtajını okuyunca irkildim, bilmiyordum anestesisiz yapıldığını. Bir de ünv. hastanesi ! neden böyle bilmiyorum, anlamıyorum, Neden bu kadar önemsiz insan hayatı, sağlığı. Dileğim en kısa sürede yaşadığın olumsuzlukların tamamını unutturacak mis kokan bebeğini kucağına alman.. İnşallah yakındır canım :)
Bu arada Tayfun bey muayenehaneyi kapatma olayını ertelemiş. Ocak ayına kadar açıkmış, ilgilenenere duyrulur :)
omüde tüp bebek merkezinin başında tayfun bey var ama onun dışındada seçebileceğin bikaç dr var bence ilk olarak tlf edip kimlerin olduğunu öğrenmelisin araştırmanı ona göre yaparsın rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğineherkese merhaba ben T.A. beye 2009 da gitmiştim bana pek ikna edici gelmedi bende infertilim. ankarada geçen sene ilk denememi yeptım olmadı. berbat bir yerdi.
samsunda fakültede şimdi kim tüp bebek tedavisi yapıyor bilen varmı bana bilgi verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?