oneminute çok sevindim balımm anlatamammm innan kendimmiş gibi çok mutlu aldım hayırlısıyla kucağına laırsın inşallah bebişini.çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı bana inşallah rabbim banada nasip eder.ya inan çok mutlu oldum senin adına
Çok sevindim ya sizler için, üniversite tüp bebekte başarılı bir başlangıç yaptığı için, artık Samsun'da bu işlem başarıyla yapıldığı için.. İnşallah herkesin yüzü güler bu yolda..
Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Protokol olarak ne uygulandı size uzun mu kısa mı ? Yani ne zaman başladı tedaviniz ?[/QUOTE]
Çok sevindim ya sizler için, üniversite tüp bebekte başarılı bir başlangıç yaptığı için, artık Samsun'da bu işlem başarıyla yapıldığı için.. İnşallah herkesin yüzü güler bu yolda..
Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Protokol olarak ne uygulandı size uzun mu kısa mı ? Yani ne zaman başladı tedaviniz ?[/QUOTE]
benim uzun protokoldü.adet öncesi luclin iğne ile başladı.sen ne düüşünüyorsun?nereye karar verdin?
master canım banada uzun protokol uygulandı lucrinle başladım umarım tedavin hayırlı olur.bende bugün 2.testi yaptırdı 404 olmuş inşallah böle gider bebişlerimize kavuşuruz.kızlar sizce değer iyimi 14. gün için ALLAHA emanet olun canlar:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
tam olarak ikiye katlaması gerekirdi bu gün.katlanmış işte.her şey yolunda görünüyor.benim ilkinde 240 ikincide 500 küsürlü bir şey olmuştu.daha düşük değerlerle beşlayan da var.kişiden kişiye değişiyor sanırım.ama biraz daha yükseldikçe ben fena olmaya başladım.miğde bulantısından bazı günler kafamı kaldıramıyorum.canım her şey yolunda gider inşallah
benim uzun protokoldü.adet öncesi luclin iğne ile başladı.sen ne düüşünüyorsun?nereye karar verdin?
Hala net olarak karar veremedim inanır mısın.. Bir gün tamam diyorum ıstanbul'da olacak tedavim, emeksiz yemek olmaz diyorum, labaratuar önemli diyorsun biraz dişini sıkacaksın diyorum, ertesi gün Samsun'da böyle bişey başlamışken neden denemeyeyim diyorum, evimde rahat rahat tedavi görürüm diyorum. Nomalde bu kadar kararsız bir insan değilim ama tedavi aşamasında böyle oluyorum sanırım. Bir de yumurta rezervim az, boşa kullanmaktan da korkuyorum. ışte böyle canım şmdilik net bişey yok.. Sizleri okuyorum, umut oluyorsunuz bana...
ınşallah değerlerin katlayarak gider ve keseyi, kalp atışını görürsünüz oneminute. Ve Nur sen de inşallah pıt pıtlarını duyarsın bebiş ve ya bebişlerinin :) Belli olmadı di mi 2.kese olayı ?
Hala net olarak karar veremedim inanır mısın.. Bir gün tamam diyorum İstanbul'da olacak tedavim, emeksiz yemek olmaz diyorum, labaratuar önemli diyorsun biraz dişini sıkacaksın diyorum, ertesi gün Samsun'da böyle bişey başlamışken neden denemeyeyim diyorum, evimde rahat rahat tedavi görürüm diyorum. Nomalde bu kadar kararsız bir insan değilim ama tedavi aşamasında böyle oluyorum sanırım. Bir de yumurta rezervim az, boşa kullanmaktan da korkuyorum. İşte böyle canım şmdilik net bişey yok.. Sizleri okuyorum, umut oluyorsunuz bana...
İnşallah değerlerin katlayarak gider ve keseyi, kalp atışını görürsünüz oneminute. Ve Nur sen de inşallah pıt pıtlarını duyarsın bebiş ve ya bebişlerinin :) Belli olmadı di mi 2.kese olayı ?
canım inşallah en yakın zaman kararın verırsınde sende bebek sahibi olursun. Allah hakkında neresı hayırlıysa orayı nasip etsın
arkadaşlar tayfun bey hakkında çok paracı gibi laflar dönüyor.ben inanmıyorum.çünkü daha önce rahimde polip vardı .ameliyatımı tayfun bey yaptı ve muayene ücreti dışında tek kuruş almadı.tüp bebek takibinde de 500 vereceğiz.adam benimle bir aydır uğraşıyor.çok değil bence.
Merhabalar...Bende tayfun beye gitmeyi düşünüyorum.Sanırım polip ameliyatı olmuşsunuz.Tayfun bey yaptı diyorsunuz.Aynı sorun bende de var.Tayfun bey ameliyatı nerde yaptı?Özel yerinde mi yoksa hastanedemi?Ne zaman oldunuz ,ne kadar ücret verdiniz?Bİrde ameliyatı histeroskobi le mi oldunuz?Cevap yazarsanız sevinirim:)Teşekkürler...
slm kızlar çok şükür geçtiğimiz pazartesi kesemizi gördük minicikti 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız ALLAHIN izniyle sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun:Saruboceq::CüvCüv::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?