Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

Çok sevindim ya sizler için, üniversite tüp bebekte başarılı bir başlangıç yaptığı için, artık Samsun'da bu işlem başarıyla yapıldığı için.. ınşallah herkesin yüzü güler bu yolda..
Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Protokol olarak ne uygulandı size uzun mu kısa mı ? Yani ne zaman başladı tedaviniz ?

oneminute çok sevindim balımm anlatamammm innan kendimmiş gibi çok mutlu aldım hayırlısıyla kucağına laırsın inşallah bebişini.çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
darısı bana inşallah rabbim banada nasip eder.ya inan çok mutlu oldum senin adına

canım çok saol bende hala şoktayım ,ALLAHIM sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah tamına erdirir bebeğimi kucağıma alırım. Sanırım sende tedaviye başladın hayırlı uğurlu bebeli olur inşallah hepiniz saolun desteğiniz çok önemliydi.öpüyorum sizi:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt:teytey:

master canım banada uzun protokol uygulandı lucrinle başladım umarım tedavin hayırlı olur.bende bugün 2.testi yaptırdı 404 olmuş inşallah böle gider bebişlerimize kavuşuruz.kızlar sizce değer iyimi 14. gün için ALLAHA emanet olun canlar:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

tam olarak ikiye katlaması gerekirdi bu gün.katlanmış işte.her şey yolunda görünüyor.benim ilkinde 240 ikincide 500 küsürlü bir şey olmuştu.daha düşük değerlerle beşlayan da var.kişiden kişiye değişiyor sanırım.ama biraz daha yükseldikçe ben fena olmaya başladım.miğde bulantısından bazı günler kafamı kaldıramıyorum.canım her şey yolunda gider inşallah

saol canım nebiliyim bu kan sonuclarını beklemek test sonucundan daha zormuş CADIARZU inşallah herşey yolunda gider.yarında test var pazarteside ilk kontrol inşallah YARABBİM sonuna kadar sağlık nasip eylesin hepimize:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

masterbuly hakkında en hayırlı yer neresiyse olaylar seni o tarafa sürüklesin inşallah.sen de bu zorlu yolda dilerim meleğine bu sefer kavuşursun.Rabbim seni daha fazla uğraştırmasın canım, bunu çeken bilir:

ınşallah arakadaşlar sağolun.. Damdan düşenin halini, damdan düşen anlıyor değil mi :)

beyzanur sen ne durumdasın başlamış mıydın tedaviye ?

Merhabalar...Bende tayfun beye gitmeyi düşünüyorum.Sanırım polip ameliyatı olmuşsunuz.Tayfun bey yaptı diyorsunuz.Aynı sorun bende de var.Tayfun bey ameliyatı nerde yaptı?Özel yerinde mi yoksa hastanedemi?Ne zaman oldunuz ,ne kadar ücret verdiniz?Bİrde ameliyatı histeroskobi le mi oldunuz?Cevap yazarsanız sevinirim:)Teşekkürler...

slm kızlar çok şükür geçtiğimiz pazartesi kesemizi gördük minicikti 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız ALLAHIN izniyle sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun:Saruboceq::CüvCüv::teytey:

ben 2 yıl önce fakültede ameliyat oldum histeroskopi ile.zaten samsunda bunu yaptırabileceğin başka bir yer yok diye biliyorum.tayfun beyin muayenehanesine önce muayene için gittim.ücret konusunu kendisi ile konuşursun.geçmiş zaman çok iyi hatırlamıyorum ama hatırlamadığıma göre önemli bir şey değildi herhalde.bu arada başka doktorlara da sormuştum.kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar.bana ankara ya git diyenler oldu.ankarada konuştuğum yerler bir polip ameliyatından o zaman epey para istediler.hiç gereği yok.tayfun beye güvenle gidebilirsin.

kesen hayırlı olsun.o minicik kesecikte ne mucizeler gizli.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.ben de yarın 2. kese doldu mu onu öğrenmeye gidiyorum.garip bir korku var içimde.ben sağlı sollu iki kesenin de yerini hissediyorum.sol tarafımdaki de faliyetlere devam ediyor sanırım.Rabbim hakkımda ne hayırlı ise onu versin.sende aş erme bulantı uyku felan yok sanırım.ben erik diye ölüyorum.az önce bastırsın diye bir limon yedim.gün arasında bulantılarım çok fena.ama hepsine hapsine razıyım.bu rüya gerçek oldu ya.kendine iyi bakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…