Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

Fakültede Tayfun bey ve Mehmet Çetinkaya birlikte yürütüyorlar tüp bebek işlerini. Takipleri biri olmayınca diğeri ilgileniyor, yumurta toplamada da öyle ama transferlerde genelde Tayfun bey giriyor diye biliyorum. Benim tüm işlemlerimi Tayfun bey yaptı. Olumsuz sonucu alalı 6 gün oluyor. Nasip değilmiş.. İlk yıkımım değil... Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

samsun da tüp bebek deneyecek arkadaşlar ben burada her yeri araştırdım.sonuç şu ki ille de samsun diyorsanız ben yine fakülte derim.şu an fakülte haricinde elle tutulur bir yer yok.diğerleri ticarethane gibi.
medical parkın doktoru istanbuldan gel git yapıyor.taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar.
diğer ismi lazım olmayan yer( ki birileri adının bile anılmasından rahatsız oluyor)beni muayene bile etmeden reglinin 3. günü gel yaparız dedi.girdiğinizde bir ilgisizlik,bir seviyesizlik;ama buna rağmen inanılmaz bir kalabalık.yazık ben çok üzüldüm o insanları görünce.çoğu zaten iki kuruşu zor denkleştirip gelen insanlar.insanlar bir ümitle varını yoğunu toplayıp gelmiş.ben 2 de gittim,sıra bana geldiğinde gece olmuştu.sonra sadece sohbet ettik ve reglin 3.günü gel dedi evet.kulaklarıma inanamadım.hiç muayenesiz bu doktor bir deha(!)
yani bu konuda samsunda güvenilir sadece fakülte var arkadaşlar.tayfun hoca zaten hep infertelite üzerine çalışmış yıllardır,çetinkaya da öyle.sonra idealist insanlar.benim ilk denemem fakültede oldu ama ne yazık ki 5. ayında düşükle sonuçlandı.tabi düşmesi onların suçu değildi.ama psikolojik nedenlerle fakülteye tekrar ayağım varmadı.şu anda anatolia ya gidiyorum.
bir kadının en masum dileğidir bir bebek.inşallah her kadın ulaşır bu emeline doğru ellerde üzülmeden ,sömürülmeden.

mrb arkadaşlar teşekkürler denizk ben samsunda fakülteye gittim idris bey var oranın merkezini şimdi o almış makul geldi olumlu bir insan güveniyorum sanırım orada başlayacam..işallah herkese hayırlısı olsun:)))

samsunlu arkadaşlar merhaba:) çok severim ben samsun u. gözümde tütüyor:) rabbim size en kısa zamanda evlat versin. hepimize yani:)sevgiler...

İdris bey tüp bebek yapıyor mu ? Ben onun Tayfun Bey ve fakültedeki bir çok hoca ile mahkemelik olduğunu okumuştum, tüp bebek eğitimine katılmadan belge aldığı için. Aşılmış mı dava sorunu acaba ?

ben de daha önce fakültede yaptırdım ama idris bey orada yapmıyor.başka bir merkeze gönderiyor diye biliyorum.fakültede tayfun bey ve çetinkaya var.bence bir yanlışlık var.ayrıca sahte belge meselesi de doğru.

evet arkadaşlar artık fakültede tüp yapıyor.. Mahkeme çözülmüş Tayfun bey de yapıyormu bilmiyorum ama İdris bey burada yapacaz dedi, sertifikasını almış yeni .. herşeyle ben ilgileniyorum toplama trasfer vb..
bilmiyorum işallah herşey yolunda gider :)))

Bugün fakültedeydim ve doktoruma sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi .. Fakülte de yine tayfun alper ve mehmet bilge çetinkaya devam ediyormuş .. ayrıca mahkeme sonuçlanmış ama 1 yıl 8 ay hapis cezası verilmiş idris koçak 'a ... ama evet artık sahte olmayan bir tüp bebek sertifikasıda edinmiş idris bey ... idris koçak fakülte dışında bir yerde yapıyormuş tüp bebek olayını..

sizin Dr hangisi?
nerede yapıyor acaba bende şimdi işkillendim yaa..
benim bildiğim t.a. beye 300 bin lira ceza verilmiş olduğu idi ..
ya herkes bişey söylüyor Dr ler bile açık değil doğrusu hangisi bende yarın gidecen fakülteye bir bakalım ne var ne yok diye...

merhaba arkadaşlar..daha öncede yazmıştım bu topiğe,eğer imkanınız varsa ankarada tedavinizi yaptırın derim ben.bende gebelik takibimde ayrıntılı ultrason için Tayfun Alper'e gitmiştim,kabus gibiydi.haıtrlamak bile istemiyorum.2010 şubat ayının ortasıydı o karda kışta Amasya'dan Samsun'a gittik,iyi bir doktor diye.hiç gebelik öyküm alınmadan ultrasona alındım.sonrada 5 aylık hamile bir kadına ikiz bebeklerle ilgili korkunç düşük hikayeleri anlatıldı onları dinledim.eve geldim ve doğumuma kadar tedirginlik içinde yaşadım bebeklerim düşecek diye.düşünün!! İdris Koçak'a da endometriosis için ameliyat olmaya ön görüşme için gitmiştim 2008 yılında fakülteye.Yemin ediyorum o da ayrı bir felaketti.4 kadını birden muayene etti adam ve bana 1 sn bile bakmadı.hemen ameliyat dedi.şok oldum ve kaçtım resmen.Allah kurtarmış beni.tedavimi Anatolia'da oldum ve Şükür bebeklerim doğdular ve 9aylıklar şu anda.sadece yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Allah kolaylıklar versin herkese.

merhaba canım benim doktorum miğraci tosun.. hatta bende tüp bebek için başlayacağım tedaviye ve doktorum tayfun beye kendi yönlendirdi ve hatta arayacağını söyledi.. dün bende burda yazılanı okuyunca doktoruma sordum o da aynen yukarda yazdığımı söyledi.. ha yani bilemiyorum tüp bebeği nerde yapacak ama fakültede yapabileceğini sanmıyorum sonuçta bir mahkeme cezası da söz konusu ... neyse canım seni huzursuz etmek istemezdim üzgünüm sen bencede bir doktoruna sor yine nerde yapacağını falan belki de fakültede yapıyordur bilemiyorum ... ayrıca deneyimlerini de paylaşırsan sevinirim çünkü bende başlayacağım martta..

Son düzenleme:
:82:

biz de maşallah artık dedektifliğe de başladık.ama yukarıda verilen adres zaten tüm gerçeği ortaya koyuyor.heralde idris bey kendi aldığı cezayı tayfun hoca ya mal etmeye çalışıyo.yaşanılanlar gün gibi ortada.ben şimdi idris beyin anatolia hakkında söylediklerinden de şüpheye kapıldım.çünkü tayfun bey muayenehanesi varken hastalarını tüp bebeğe anatoliaya gönderiyordu.yüregine sor arkadaşım kesin onun için size anatolia hakkında korkunç hikayeler anlattı.valla ben hep güvendim tayfun beye hiç de yanılmadım.yine fakülteye gidersem hiç şüphesiz yine ona giderim.

hem t a. Hoca hemde i. K. Hoca anatoliaya gönderiyordu o zaman. Hatta arkadaşımı gönderip toplam için de bizzat gitmişti idris bey ankaraya 7 8 yıl öncesinden bahsediyorum..
Ankaradaki klinik ile ilgili açıkçası bende iyi şeyler yaşamadım geçen sene bu sebepten hoca kötü demesede ben gitmem tekrar oraya.. Sizin ilkadımda yaşadıklarınızı bana orada yaşattılar resmen hem ilaç dozu fazla idi hem ilgi bence orayı var eden hemşireler onlar olmasa belkide devam etmezdim orda neyse ilk deneme acemilik oldu ..
Siz şimdi denemenize nerede dvm edeceksiniz?:89:

mrb hipatia, ben karar verdim ne olursa artık bilemiyorum ama dün ilk lucrin e başladım .. 15 ine kadar kullanıp adet olmayı bekleyecem ..
senin durumun tüp bebeği etkilermi ben etkilemeyeceğini düşünüyorum uzmanlar ne diyor aşılama olmayabilir belki ama tüp te olması lazım..
heyecanını kaybetmedin bence bir daha aynı stresi yaşayıp yeniden mücadeleye başlamak korkutuyor insanı bende aynı durumdaydım ama biliyorsun yaş da önemli bi faktör.
bak geçte kalmamışsın bence en azında görüşmeye git sorularını sor cevapları yaz.. Hİç olmazsa ilk adım olmuş olur.. kendini kapatma her bebek reklamında veya arkadaşlarımın birinin hamileliğinde ağlıyorum bende olsun bizim de olacak ama daha zahmetli değerli kuzularımız olacak onlar o yüzden kendini üzme ve görüşmeye git en hazır an diye birşey yok bana kalırsa bazı şeyler spontane gelişmeli kendine iyi bak gelişmeleri sana bildiririm öpt.:))

şuan 21. günüm yani ben dün lucrine başladım eğer stresime engel olanilirsem normal adet tarihini bekleyip olduğumda fsh hormonuna yani gonal f e başlayacam bu sırada da yumurtaların gelişimi ve durumu için hergün ultrason ve kan tahlili yapılacak..
Diğer konuya takılma bende bir denemede 1 yıllık yumurtamı aldılar daha mı erken girerim menapoza diye düşünmüştüm tv de nette hocalar yok öyle birşey diyorlar...
benimde azaldı.... süre ve miktar zaten girecez bi an evvel tedavi olup çocuk yapmak istiyorum gerisi önemli değil valla sonrasında da sonrasını düşünürüz artık:))
bende şehir içindeyim bigün buluşalım sobet ederiz iyi olur valla kendine iyi bak:)))

Merhaba arkadaşlar , çok kararsızım fakültemi medicalpark mı içimde böyle bir ikilem var .. cuma günü medicalparkla ön görüşmeye gidicem ptesi de fakülteye .. Acaba'lar dolaşıyor kafamın içinde sonradan pişman olmak istemiyorum ... Kimine göre iyi olan diğeri için kötü ,diğeri için iyi olan kimine göre kötü ..
ALLAH hayırlısını versin 'den başka bişey diyemiyorum artık .. Görüşmelerden sonra umarım sabit bir fikrim olur emin olduğum ,budur işte diyebileceğim..

sonuçta doğal olarak 2 kere hamile kaldım fakat birinin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum , diğerinde ise dış gebelik olduğu için ameliyat oldum ve sağ tüp'üm alındı.. ve üstüne 2 yıldır hamile kalamadım aşılama vb herşeyi denedim .. belki bu süreçtede yumurta kalitesinde problem oluşmuştur yada ne bileyim başka bişi ..

Son düzenleme:
hipatia ne yaptın gittin mi görüşmelere?fikirlerini burada bizimle de paylaşırsan sevinirim.bu kafa karışıklığı,kararsızlık kadar kötü bir şey yok.hakkımızda hayırlısı olsun.

slm cnm, nasılsın ne yaptın sanırım fakülteye gitmedin daha..
karar vermen zaman alsada sonu iyi olur umarım bende tedaviye başladım biliyorsun, daha regl olmadım lucrine devam ediyorum kilo almaya da başladım:))
sende işLLh kararını verirsin..

Merhaba kızlar , medicalparka gittim şimdi size güzelce anlatayım..

İlk bakışta hastaneye giirdiğimde olmaz dedim kalabalık bi ortam bi karmaşa biraz itici geldi o an .. sonra 6 kata çıktık tüp bebek merkezinin olduğu yere yoğun bakımın karşısında karmaşadan uzak gayet tertipli ve düzenli ... hastanenin içinde daha farklı bir yer gibi.. doktorla randevumuz 2 deydi toplantıları olduğu için görüşmeye 2:30 da başladık ve saat 4:30 a kadar devam ettik..

dosyamı genetik tahlillerimi rahim filmimi verdim ve hikayemi anlattım .. öncelikle doktordan bahsedeyim dr muzun adı MUHTEREM AKDENİZ ankaradan gelmiş ve samsunda ikamet etmekte yani şehir dışından gidip gelmek gibi bir durum söz konusu değil zaten yeni gelmiş buraya .. Doktor çok sabırlı anlattığım sorduğum herşeyi cevapladı bir bir anlattı yani doktorun karşısında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz çekinmeden rahatça davranabiliyorsunuz.. bu bence çok önemli ..ve cep telefonundan istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.. bana gayet ayrıntılı bir şekilde tedaviyi anlattı ..baştan savma bir anlatış değildi ayrıntılı hatta maket üstünde göstererek transfer dönemini nasıl transfer edildiğini yumurta toplanışını spermin nasıl verildiğini hepsini yani.. uzun ve kısa protokolleri ... Yalnız kızlar gerçek olan bişi var bu konuda ne kadar bilgiye sahipseniz iletişiminizde o kadar kuvvetli oluyor.. ben hiç tüp bebek yaptırmadım ama araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla herşeyi bir bir tekrar anlattırdım ve şunu da açık yüreklilikle söylüyorlar böyle çiftleri daha çok seviyoruz diyorlar .. ben tahlillerimi ve rahim filmini önüne koyduğumda dr biraz şaşırdı üstünede kromozom tahlillerimizin olmadığını söyleyince gülmekten kendini alamadı .. yani demek istediğim bilinçli çiftlerle iletişimleri çok daha iyi ...

mesela rahim filmim de daha önce hiçbir doktorun söylemediği bir şeyi gösterdi şaşırdım .. rahmin sağa yatık dedi gerçekten de rahim filminde gün gibi ortada ve benim sağ tarafımda fallop tüpüm yok umudum olan sol taraf ise biraz tepelerde kalıyor :) dolayısıyla gebelik şansı az da olsa düşüyor.. ultrason muayenesine gelince ayrıntılı bir şekilde bakıyor ve sizinde görmenize anlamanıza olanak sağlıyor.. gösteriyor işte bu şu oluyo şu bu falan .. samimi bir dr ilk görünüşte ..

bana bu ayın sonunda ki mens imde başlamayı teklif etti ama ben kabul etmedim.. kromozom tahlilleri 22 günde çıkıyormuş riske atmak istemediği söyledim ve herhangi bir iltihap durumu var mı diye tahlil yapmasını istedim ona göre ilaç kullanayım ki sonradan sorun yaşamayayım .. hem bu süreçde folic asit,balık yağı ve vitamin desteği alırım diye düşündüğümü söyledim ve gayet mantıklı karşıladı .. bu kısmı telefonda konuştuk :) ptesi gidip kan vericez ve kromozomlara bakılacak diğer tahliller içinde aynı şekilde ptesi vericez.. kısa protokol uygulayacak yumurtalıklarımın durumunun iyi olduğunu söyledi ve bu ay aslında çok güzel bir yumurtam olduğunu söyledi ve gösterdi :)

şimdi gelelim fiyata .. raporsuz çalışıyorlar devletle anlaşmaları yok bir kutu iğne dahil olmak üzere 3.500 ...eğer 2 .kutu iğneye ihtiyaç duyulursa ,buna karışmıyorlar biz alıyoruz...
ayrıca embriyonun genetik tahlilini de yapıyorlar tabi ihtiyaç duyulursa ..

açıkcası fakültedeki o karmaşa o kalabalık beni itmişti ama hep de fakülteyi istemiştim ki görüşmeye gidene kadar herşey tersine döndü.. doktorada söyledim ben her yerle görüştüm diye ve son olarak size geldim diye yani hani nedense :) toy görmesinler istedim :) :) ne bileyim işte psikolojik olarak aklımca kendimi toy göstermedim :) şehir dışını da düşündüğümü araştırdığımı ama manevi anlamda yıpranmak istemediğim için bulunduğum yerde bir merkez seçmek istediğimi söyledim :) ay insan o kadar çok paranoya yapıyor ki kızlar ALLAH kolaylık versin doktora hayali transferden bile bahsettim :) tekrar para almak için ilkinii hayali yapan ikincisinde embriyo transfer eden merkezleri duyduğumu ve beni çok tedirgin ettiğini :):) yani doktor bana deseki bu bayan tam bir paranoyak yeridir :)

ha bu arada doktor diyor ki buraya nazarla gelmeyin adağınız varsa kesin verceğniz varsa verin alacağınız varsa alın diyor .. ve üstüne basa basa söylediği bir şeyde şu ''kimseye söylemeyin bırakın, sadece siz bilin '' diyor aksi durumda strese girebileceğimizi ve zorlanacağımızı.. bir de psikolog ,psikiyatri doktorları da var ihtiyaç duyarsanız onlarla görüşüyorsunuz süreçte.. yada sizi stresli görürlerse direk yönlendiriyorlar ..

böyle işte yoldaşlar :) nisanın son haftası iğnelere başlıycam 15 gün de olup biticek ama yinede hala şüpheliyim imkansız gibi geliyor insana .. tam ulaştım derken hep terketti beni meleklerim .. hayırlısı diyorum yine .. sizlerede dua ediyorum bol bol ... NUR5555 VE YÜREĞİNESOR sizi özellikle takip ediyorum deneyimlerinizi paylaşmak adına ve paylaşarak az da olsa yükümüzü hafifletme adına .. bişiler anlatmak iyi geliyor innsana ..

YÜREĞİNESOR canım kilo kaçınılmaz son :) bende alıcam kesin meyilli bir yapım var şimdi zayıfım ama hormonlarla epey genişleyeceğime inanıyorum :) hatta diyorum ki tedaviye başlamadan zayıflayayım biraz..

NUR5555 canım sen sanırım ankarada ki tedaviyi yarım bıraktın ne yapmayı düşünüyorsun şimdi ..

bu arada kızlar doktorla randevumuz ve ultrason muayenesi için hiçbir ücret ödemedim...

güzel haberlerle gelmeniz dileğiyle :) boş bırakmayın fırsat buldukça gelin yazın ki beyin fırtınası yapalım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…