mrb arkadaşlar teşekkürler denizk ben samsunda fakülteye gittim idris bey var oranın merkezini şimdi o almış makul geldi olumlu bir insan güveniyorum sanırım orada başlayacam..işallah herkese hayırlısı olsun:)))
mrb arkadaşlar teşekkürler denizk ben samsunda fakülteye gittim idris bey var oranın merkezini şimdi o almış makul geldi olumlu bir insan güveniyorum sanırım orada başlayacam..işallah herkese hayırlısı olsun:)))
İdris bey tüp bebek yapıyor mu ? Ben onun Tayfun Bey ve fakültedeki bir çok hoca ile mahkemelik olduğunu okumuştum, tüp bebek eğitimine katılmadan belge aldığı için. Aşılmış mı dava sorunu acaba ?
Bugün fakültedeydim ve doktoruma sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söyledi .. Fakülte de yine tayfun alper ve mehmet bilge çetinkaya devam ediyormuş .. ayrıca mahkeme sonuçlanmış ama 1 yıl 8 ay hapis cezası verilmiş idris koçak 'a ... ama evet artık sahte olmayan bir tüp bebek sertifikasıda edinmiş idris bey ... idris koçak fakülte dışında bir yerde yapıyormuş tüp bebek olayını..
sizin Dr hangisi?
nerede yapıyor acaba bende şimdi işkillendim yaa..
benim bildiğim t.a. beye 300 bin lira ceza verilmiş olduğu idi ..
ya herkes bişey söylüyor Dr ler bile açık değil doğrusu hangisi bende yarın gidecen fakülteye bir bakalım ne var ne yok diye...
:82:
Biz de maşallah artık dedektifliğe de başladık.ama yukarıda verilen adres zaten tüm gerçeği ortaya koyuyor.heralde idris bey kendi aldığı cezayı tayfun hoca ya mal etmeye çalışıyo.yaşanılanlar gün gibi ortada.ben şimdi idris beyin anatolia hakkında söylediklerinden de şüpheye kapıldım.çünkü tayfun bey muayenehanesi varken hastalarını tüp bebeğe anatoliaya gönderiyordu.yüregine sor arkadaşım kesin onun için size anatolia hakkında korkunç hikayeler anlattı.valla ben hep güvendim tayfun beye hiç de yanılmadım.yine fakülteye gidersem hiç şüphesiz yine ona giderim.
Merhaba arkadaşlar , çok kararsızım fakültemi medicalpark mı içimde böyle bir ikilem var .. cuma günü medicalparkla ön görüşmeye gidicem ptesi de fakülteye .. Acaba'lar dolaşıyor kafamın içinde sonradan pişman olmak istemiyorum ... Kimine göre iyi olan diğeri için kötü ,diğeri için iyi olan kimine göre kötü ..
ALLAH hayırlısını versin 'den başka bişey diyemiyorum artık .. Görüşmelerden sonra umarım sabit bir fikrim olur emin olduğum ,budur işte diyebileceğim..
sonuçta doğal olarak 2 kere hamile kaldım fakat birinin kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj oldum , diğerinde ise dış gebelik olduğu için ameliyat oldum ve sağ tüp'üm alındı.. ve üstüne 2 yıldır hamile kalamadım aşılama vb herşeyi denedim .. belki bu süreçtede yumurta kalitesinde problem oluşmuştur yada ne bileyim başka bişi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?