Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

hadi bakalım hayırlı olsun cnm bende uzun protokol oldğundan çok acılı geçiyo mesela buğün lucrin in 15. günü ve regl olmadım daha stres desen diz boyu..

hadi bakalım hayırlı olsun cnm bende uzun protokol oldğundan çok acılı geçiyo mesela buğün lucrin in 15. günü ve regl olmadım daha stres desen diz boyu..

Canım biliyorum söylemek kolay ama stres yapmamaya çalış hep söyledikleri şey ''stres en büyük düşman '' hormonlarımızı baskılıyor.. Rahat olmaya çalış bebeğini düşün bir adım daha yaklaştığını düşün rahatlat kendini bi şekilde :) biliyorum ah diyosun belkide işin içine girde senide görücez :) haklısın tabi ki daha şimdiden şartlanmak yok olmayadabilir diye kendime telkinler veriyorum ...

Bugün yarın olursun regl inşallah daha da bekletip strese sokmaz seni iyice .. regl olnca yolu yarılamış olacaksın yaklaşıııyorsunnnnnnnnn iyice :) çok heyecan verici bişi değil mi ..düşünmek bile içimi kıpır kıpır yapıyor sonuç ne olursa olsun sonuçta elde etmek için bişiler yapmış oluyosun ...

Herşey güzel olacak inş. bu süreçler geçtiğinde belkide 1 kaç ay sonra keseleri kalp atışlarını konuşuyor olacağız dilerim ALLAH nasip eder bize o günleride ..

canım haberdar et gelişmelerden :) bu arada doktor kontrolün ne zaman yada regl olunca mı gidiceksin görüşmeye .. ha bir de görüşmeleri tüp bebek merkezindemi yoksa fakültede mi yapıyorsunuz ... ard arda sıraladım yine soruları mazur gör :) Güzel haberler vermen dileğiyle

evet cnm rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum acaba antidepresan mı alsam diyorum:)))
umarım 2 ay sonra keseden 3 ay sonra cinsiyet ve isimlerden konuşuruz Allahım şindiden heyecanlandım..
ben fakülteye gidecem dr ile USG ve E2 tahlillerim orada olacak.. regl in 2. günü gidecem..
hayır tabiki çok soru sormuyorsun..
iyi bak kendine

Yaşadıklarını çok güzel anlatmışsın.ben de gitmiş kadar oldum.2 saat doktorun seninle ilgilenmesi de çok iyi.bu durumda bizim psikolojimizin rahat olması çok önemli tabi.ben ilk tedavimi fakültede yaptırırken orası da öyleydi.sonra talep artınca ortalık şenlik olmuştur.doktorun burada olması çok güzel.bana dışarıdan gelip gidiyor demişlerdi.hele o doktora her istediğinde ulaşabilmek ayrı bir lüks.gerçi ben tayfun beye de hep ulaştım.hiç cevapsız bırakmadı beni ama şimdiki yoğunlukta nasıldır bilemem.ben ankara dan vazgeçtim evet.yorumlara bir bak nedenini anlarsın zaten.hiç iyi bir şey duymadım haklarında.uzak olması da ayrı bir eziyet zaten.bakalım ben de mayıs gibi bir kez daha şansımı deneyeceğim.ilaçlarımı bile almıştım dolapta bekliyor beni.senin durumunu merakla takip edeceğim.inşallah bu sefer kavuşursun meleğine.
daha önce nerelerde denedin ve neden düştü bebeklerin merak ettim.benim de 5. ayımda düştü bilmem okudun mu.bu da beni çok korkutuyor.tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm var mı bilmiyorum.hatta psikoloğa bile gitmeyi düşündüm.bazen karnımda hala bebeğimin yerinde aynı acıyı hissediyorum ve bu beni çok korkutuyor.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.bir tür hamilelik fobisi gelişti bende.yani hamile kalsam bir türlü kalmasam başka türlü...

merhaba canım öncelikle hikayeni biliyorum çok zor gerçekten hani dışardan bunu söylemek acını paylaşmak bir yere kadar sonuçta sen her anını yaşamış biri olarak çok daha üzülmüşsündür ve sonrası için daha kontrollü davranmaya çalışıyorsundur haklı olarak ..Dilerim ALLAH bir ikincisini yaşatmadan kucağına verir bebeğini..

iyi dileklerin için teşekkür ederim inş hepimiz güzel haberler veririz burdan ..
Ben 2008 kasımda hamile kaldım ama 7 haftalıkken kalp atışlarını duyamadık ve kürtaj oldum ..
mart 2009 da bir de dış gebelik yaşadım ve ameliyat ile sağ tüpüm alındı ...
o zamandan bu zamana kadar da hala bir gebelik elde edemedim..
ben hiç tüp bebek yaptırmadım daha önce ALLAH izin verirse bu ilk olacak ..
Sadece 3 kere yumurta olgunlaştırıp çatlatma iğnesi ve ilişki ,sonrasında da 2 aşılama hepsi negatif..
sonra karar verdim tüp bebeğe bu hormonları sürekli kullanmaktansa bir kere tüp bebek yaptırıp kalan yumurtalarımı dondururum -ki olursa şayet dondurulacak bişi- aynı eziyet sürekli çekmem diye düşündüm ... aşılamalarımı ve diğer tedavimi kadın doğum hastanesinin doktoru Ersan Şener muayenehanesinde yapmıştı .. bu arada şimdi muayenehanesini kapattı şimdi.. aynı zamanda fakültede Miğraci tosuna gidiyordum .. Miğraci beye düşüncemi anlatınca mantıklı karşıladı ve hiç aşılama falan önermedi bana .. Böylelikle de tüp bebek macerasına atılmış oldum sonuç ne olacak ne yaşayacağım bilmiyorum ama en azından mantıklı seçimler yapıp denemeye çalışıyorum.. Mesela senin durumundan çok etkilenmiştim bu yüzden herhangi bir iltihap durumu için önceden ilaç kullanmak istedim .. çok üzgünüm keşke bu şekilde böyle bişey yapmam gerektiğini anlamasaydım ama ne diyeyim sonuçta senin deneyimin yada paylaştıkların bize de yol gösterdi keşke böyle şeyler yaşamadan dr ların söylemleriyle yapsaydık anlasaydık ama maalesef işte ihmalkarlıklarının acısını bizler çekiyoruz... hep söylerim bunu yine söylüyorum doktorlar için aynı şeyi yaşayan yüzlerce hastasından biriyiz belki ama bizim yaşadığımız ,bizler için çok daha özel ve incitici , onların gördüğü şekilde değil ...

Bende çok zor dönemlerden geçtim babamı kaybettim hamile olduğumu öğrendim teselli oldu dedim , dış gebelik olduğunu öğrendim ..Gelişimi dursun diye 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum 1 ay hastanede yattım nafile tüp patladı iç kanamayla ameliyata alındım , ameliyata girmeden önce anestezici tarafından ağlıyorum diye azarlandım o da yetmedi ameliyattan çıktığımda ayaklarım da kimyasal yanık oluştu dikişlerimi unutup şişen üstüne bile basamadığım ayaklarımın derdine düştüm ve hepsi 1 ay içinde oldu tüm bunların ... hep hayırlısı dedim ve hala da öyle diyorum ...

Dilerim senin içinde bundan sonra herşeyy çoooookkk güzel olurr ve ben öyle olacağına da inanıyorum.. Yaşadıklarından sana bişeyler katanları al diğerlerini unutmaya çalış biliyorum çok zor hemde 5. ayına gelmiş bir anne adayı için ama geleceğe şans ver ki meleğin seni bulsun ..
İnşallah ben ve diğer arkadaşlarımız da güzel haberler veririz de hep beraber motive oluruz.. ki tüp bebek merkezi adına da sana umut olmak isterim inş..

bu arada istersen doktorun telefon numarasını verebilirim arayıp konuşabilirsin kafanda ki düşüncelere cevap bulmak adına ..

folbiol kullanmaya başladım kızlar hayırlısı artık yavaş yavaş başlıyorum hazırlıklara ...Mart'ın geçmesini bekliyorum dört gözle ama bekledikçe de zaman geçmiyor sanki kafamı dağıtmalıyım sanırım başka şeylere yönelmeliyim ..

YÜREĞİNESOR canım sen de durumlar nasıl beklenen regl geldiimi umarım gelmiştir cnm..

slm kızlar, bende regl bugün geldi yarın dr. ye gidecem, bakalım hayırlısı artık:))
ikinize de en kıısa zamanda en kolay yoldan en az acı ile hayırlı tedaviler arkadaşlar dualarım sizlerle sizde esirgemeyin bende yarın için soracaklarımı yazıyorum şimdi.. baner veririm size:))

canım çok sevindim hadi bakalım asıl tedaviye başlıyorsun şimdi ... dualarımız seninle canım inş sen yolu açarsın biz de peşinden geliriz artık :):) doktora soracaklarını hazırlıyorsun ha süper :) çok iyi yapmışsın çünkü insan bi anda herşeyi unutuyor .. haberdar et canım gelişmelerden ..

hipatia yaşadıklarımız gerçekten zor.Allah bir daha tekrarını yaşatmasın.insan bir noktadan sonra artık kendi hayatını kurtardığına şükrediyor.her şeyin hayırlısını diliyorum ben artık.
bakalım senin tedavin burada nasıl yürütülecek.ama bana sorarsan hamile kalma olasılığın çok.çünkü kendiliğinden bile hamile kalabilmişsin.bu arad gidince başarıları neymiş bir sorar mısın?orası çok yeni bir merkez ve henüz hasta sayısı da çok kabarık değil.ne durumdalar merak ediyorum.benartık mayıs -hazirana kadar düşünemiyorum.okulda çok yoğun bir programım var ve bırakıp gidemem.artık bu kadar bekledim iki ay daha beklerim.seni merakla bekliyorum.inşallah bize buradan hep güzel haberler verirsin.

Merhaba canım ctesi gidicem tekrar tabiki sorarım .. ne güzel söylemişsin ihtimal çok diye ah ah keşke öyle olsa ..benimle birlikte dış gebelik geçiren arkadaşlar normal yolla hamile kaldılar bende tık yok .. kafama çok takılıyor aslında diyorum ki yumura kalitesi mi düştü acaba bi sürü ihtimal geliyor akla ..ha bir de tekrar dış gebelik geçirmekten çok korkuyorum bu tip hikayeleri de nette bulup okuyunca endişeler hat safhada yani ... ama pardon bundan sonrası için pozitif bakıcaz değil mi :)
2 ay bekleyipte haziranda yaptırman daha iyi bencede hiç yoktan iş stresini ekarte etmiş olacaksın , kendine daha çok zaman ayıracaksın ve en önemlisi eminim kafan daha rahat olacak canım.. inş güzel gelişmelerle gelirim en son aşamaya kadar .. Ama şunu da söyleyeyim eğer, bir gebelik oluşursa kesinlikle başka bir dr 'a daha gidicem yani 2 doktorla devam edicem .. hoş kimisi diyor ki kafan karışır yapma , kimisi diyor mantıklı ama ne olursa olsun bu düşüncemden vazgeçmiycem .. :) bak neleri düşünüyorum henüz ortada bişi yokken ..

Bütün gelişmeleri tek tek yazıcam canım sana , sorularının cevaplarını da gittiğimde alıp yazarım canım .. kendine iyi bak görüşmek üzere..

NUR5555 canım üzgünüm cevap yazamadım affedersin ... görüşmeye gidemedim , kan da veremedim maalesef geçen hafta hastaydım grip oldum peşine de bağırsak enfeksiyonu kendimi toparlamaya çalışıyorum .. tam da zamanıydı sanki bunların ama işte vardır bunda da bir hayır diyorum ..önümüzde ki günlerde gidicem ama ozaman haber veririm sana ..

bu arada YÜREĞİNESOR sen nasılsın canım iğnelere başladın sanırım artık değil mi.. nasıl gidiyor yumoşlar ne durumdalar umarım herşey yolundadır canım güzel haberlerini bekliyoruz ..

mrb , iyidir bende de 2 iğne devam ediyor perşembe kontrol var, şişkinlik var kasıklarımda feci yANi ymoşlar büyüyo teyzesi:))
çok geçmiş olsun bu arada iyice bi dinlen sonra gidersin kan vb. için önce sen unutma:)),
iyi bak kendine..

SLm arkadaşlar, p.tesi toplama yapılacak, ay şimdiden heyecanlandım valla

işallah olur kuzularımı istiyorum artık gelin ne olur ben sizi çok bekledim annenizi daha fazla üzmeyin emi canım yavrularım:)))

merhaba arkadaşlar ben de samsunluyum.İlk başta tedavimi ankarada denedim ama git gel cok yıpranıyor ınsan samsun medikal parkta tedaviye başlayan orası ıle ılgılı bılgısı olan arkadaşımız varsa bıze merkezle ilgili paylaşımlarda bulunursa cok güzel olur çünkü yaza ben de orayı düşünüyorum

yüreğine sor yarın yumoşlar toplanıyor demek.hadi hakkında hayırlısı olsun.ilkadım da mı toplanacak?inşallah her şey istediğin gibi gelişir.
hipatia sen ne yaptın?geçmiş olsun hasta olmuşsun.gerçi bu yıl gribe yakalanan bütün yıl grip olarak kaldı.gerçekten keçi gibi bir grip.ben de çok çektim bu yıl.benim de regl geldi ve ben bu ay mı gitsem öbür ay mı karar veremiyorum.senin medikal park tedavini de merak ediyorum.sen fakülteyle de görüştün sanırım.son kararın ne?
ayşekaya canım yanlış hatırlamıyorsam sen de anatoliadan geri döndün diye biliyorum.ben de orası ile ilgili çok gel git yaşadım ve senin gibi en sonunda samsun da tedavi olmayı daha ayrıcalıklı gördüm.eğer bir yerlerle görüşürsen haber ver ve fikirlerini yaz.medikal parkla ilgili hipatianın yorumlarını oku.
hepimize bol şans...

Canım ben tedaviye orda başladım ve yarım kaldı Açıkcası pek memnun kalmadım Ta kalkıp giresundan oraya gidiyorum ama doktorlarla görüşmek mümkün degıl. Bi de git gel cok yorucu yıpratıcı oluyor.Şimdi medıkıal park konusunda bıraz kararsızım sonucta o doktor prof falan degıl ama manevi destek de önemli ....Hipatianın yazdıklarından etkilendim.İstiyorum kı doktor herseyi iyice araştırsın öyle hemen tedaviye gecmesin..Cünkü benım durumum baya ümitsiz ve tedavinin tarnsfer aşamasına gelmem bile baya zor.Sagolsun Anatolıadakı doktor beni buna ınandırdı....Eğer ki yakında medıkal parka gıdersem sıze uzun uzun anlatıcam ayrıntıları ama bu yaza kalır sanırım.Fakülte de devlet hastanesı ya bana kötü davranırlar dıye cekınıyorum...Medıkal parkta ve fakultede tedavı olan arkadaslar bılgınıze ıhtıyacım var......

fakültede tüp bebek yaptırıp,pozitif sonuçlar alanları duymaya ihtiyacım var,şu an için orda yaptırmayı düşünüyorum çünkü,ama medical park ta ilgimi çekti burda yazdıklarınızı okuyunca.

Merhaba kızlar , uzun bir hastalık döneminden sonra :):) ki halada iyileşmiş sayılmam ..Nelerle uğraşırken neleri planlarken neler oldu :) bir söz var çok sevdiğim '' hayat, siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir''... aynen böyle işte durum ne eksik ne fazla :)

medicalparka tekrar gidemedim ama önümüzdeki günlerde gidip kromozom analizi için kan vericem inşallah bi aksilik çıkmazsa tabi.. bu arada yeni arkadaşlar gelmiş çok mutlu oldum daha fazla bilgi alışverişi yapabiliriz ..

NUR5555 canım sanki öne alacak gibisin tüp bebek tedavisini.. aslında bişi söyleyeyim mi eğer gerçekten ikilem içindeysen bence git en azından konuş fikir alışverişi yap bekleme hiç ..en azından kafanda birşeyleri şekillendirirsin ve bazen insanı birşeyler duymak bile mutlu ediyor ... zaten bir anda kararını verip kendini merkeze atarsan gerisi gelir.. aksi durumda beklede bekle insan sürekli bahaneler buluyor kendine şundan sonra bundan sonra vb.....

YÜREĞİNESOR nerelerdesin yumoşlar toplandı sanırım canım hangi aşamadasın şimdi ? umarım güzel haberlerle gelirsin .. biraz bahsedermisin yumurta toplama işleminden nasıl oluyor bir de anestezi şart mı bu işte ben çok korkuyorum anesteziden ..

AYŞEKAYA merhaba canım bu yolda sanada başarılar diliyorum :) medicalparka dair düşüncelerimi gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla yazdım bilemiyorum bende aslında fakülte taraftarıydım ilk etapta bu tarz şeylerde bir devlet kurumu bana daha mantıklı geliyor ama medicalparka gidip tüp bebek merkezini görünce tamamen değişti düşüncelerim .. umarım sende içine sinen bir merkez için kararını verirsin kısa zamanda .. tabi düşüncelerinide paylaşırsan sevinirim ...

KARDELEN5233 canım sende başlayacaksın sanırım şimdiden hayırlı olsun diyeyim .. eğer kafana medical park takılıyorsa bence görüşmeye git ne kaybedersin ki ..en azından bir alternatifin de medicalpark olur .. karşılaştırmalarını yaparsın kafana hangisi yatarsa orda devam edersin ..

bu arada kızlar bir tane folikül kistim var :) ve erken regl oldum .. folikül kistide şans eseri ortaya çıktı bağırsaklarım için usg ye girdiğimde tesadüfen görüldü .. bunun için dr a gitmedim açıkcası gitmekte istemiyorum belki vurduymazca bir hareket ama ne yapayım yoruldum artık .. eğer usg de görülmeseydi zaten haberim olmayacaktı diye kendimi tesellli ediyorum :) sanıyorum benim tüp bebek tedavim mayıs ayına kalacak yarın kontrolüm var eğer enfeksiyon tamamen geçtiyse ( ki hiç sanmıyorum ) bu ay başlarım .. hayırlısı artık

Merhaba hipatia ben bu siteden sürekli araştırıyorum ve henüz karar veremedim.İyi dileklerin için teşekkürler.Allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

teşekkür ederim,geçmiş olsun sana.
bu gidişle başlıcam galiba tüp bebeğe,öyle görünüyo yani,başka tedavilerden sonuç alamıyoz çünkü.
medical de sigorta geçerli olmadığı için,şimdilik sigorta geçerli olanlarla ilgileniyorum ama tabiki kalitede çok önemli,genede gidip görüşebilirim tabiki.

yüreğine sor nerdesin ???merak etmeye başladım artık durumunu.hiç uğramaz oldun buralara.

hipatia haklısın kendimi bir merkeze atsam devamı gelecek.ama çok korkuyorum.biri tutsa kolumdan götürse beni,şu içimdeki kararsızlığı alsa.

kardelen canım sen de fakülte hakkında pozitif sonuç sormuşsun .sadece benim tanıdığım benimle birlikte 4 kişi var ve üçümüzün sonucu pozitifti.yani benim gördüğüm dörtte üçtü.iki arkadaş çoktan aldılar bebişlerini kucaklarına.tabi tutmayan master arkadaşımızın da tedavi sonrasında kendiliğinden geldi bebişi.o şimdi hamile:)))yani başarısız değiller.ama yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…