- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
yüreğine sor nerdesin ???merak etmeye başladım artık durumunu.hiç uğramaz oldun buralara.
hipatia haklısın kendimi bir merkeze atsam devamı gelecek.ama çok korkuyorum.biri tutsa kolumdan götürse beni,şu içimdeki kararsızlığı alsa.
kardelen canım sen de fakülte hakkında pozitif sonuç sormuşsun .sadece benim tanıdığım benimle birlikte 4 kişi var ve üçümüzün sonucu pozitifti.yani benim gördüğüm dörtte üçtü.iki arkadaş çoktan aldılar bebişlerini kucaklarına.tabi tutmayan master arkadaşımızın da tedavi sonrasında kendiliğinden geldi bebişi.o şimdi hamile:)))yani başarısız değiller.ama yine de sen bilirsin.
yüreğine sor nerdesin ???merak etmeye başladım artık durumunu.hiç uğramaz oldun buralara.
hipatia haklısın kendimi bir merkeze atsam devamı gelecek.ama çok korkuyorum.biri tutsa kolumdan götürse beni,şu içimdeki kararsızlığı alsa.
kardelen canım sen de fakülte hakkında pozitif sonuç sormuşsun .sadece benim tanıdığım benimle birlikte 4 kişi var ve üçümüzün sonucu pozitifti.yani benim gördüğüm dörtte üçtü.iki arkadaş çoktan aldılar bebişlerini kucaklarına.tabi tutmayan master arkadaşımızın da tedavi sonrasında kendiliğinden geldi bebişi.o şimdi hamile:)))yani başarısız değiller.ama yine de sen bilirsin.
Ben ben :) Hala inanamıyorum okurken benden mi bahsediliyor başkasından mı ne garip bir his bu yaa. Çok değil birkaç ay önce burda aynı tereddütleri yaşıyordum, aynı korkuları paylaşıyordum ben de. Hoş korkular bitiyor mu, hiç bitmiyor ama umudun oluyor artık, beklentin oluyor. Allahım dilerim ki herbirinize yaşatsın bu mutluluğu, bizim de mutluluğumuz daim olsun, yarım kalmasın inşallah.
Ben de 3 kez tüp bebek denemiştim, benimde yumurta rezervim azdı, ben de umutlarımın tükendiği yerdeydim, son negatifi gördükten sonra, Nur5555 bilir, artık öyle uzak geliyordu bebek hayali bile. Ama hiç ummadığım anda, umutlarımın tükendiği anda kurban olduğum Rabbim tedavisiz, kendiliğinden nasip etti 5 yılın sonunda. İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim ve güle güle büyütmeyi. Yani diyeceğim o ki arkadaşlar, teselliler boş geliyor biliyorum, insana okudukları hoş bir hikaye gibi ama bir o kadar uzak geliyor, sanki benim başıma gelmez gibi geliyor ama oluyor inanın, eğer nasipte varsa o mucize gelip seni buluyor. Dilerim her birinizi bulsun bu mutluluk.
Tabi önümüzde kötü deneyimler çok, insan sevinmeye bile korkuyor. Yakınımda yaşadıklarım var, Nur arkadaşımızın yaşadıkları var, benim de daha önce bir erken dönem düşüğüm var ama insanı çok üzse de geçmişe bakmamak, içimi ferah tutmak zorundayım. Allah'a emanet ettim, o nasip eder inşallah kucağımıza almayı. Kan pıhtılaşması sorunum çıkmıştı genetikte, onun için iğneler kullanıyorum ve troid ilaçları. Bol bol dua ediyorum ve inşallah herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.
Bu özlemi çeken, çok iyi biliyor ve anlıyor. rabbim hepinizin, hepimiizn yüzünü güldürsün inşallah. Dualarımdasınız...
selam arkadaşlar . kardelencim naber nasılsın , bende takip ediyorum bu sayfayı bayağıdır keşke daha çok paylaşım olsa. Galiba sende tüp denemeyi düşünüyosun artık, biliyosun bende düşünüyorum ama merkez ve zaman konusunda hala bi karar veremedimSamsun da olması benim için muhteşem konforlu olur ama yumurta rezervim azalmış amh değerime göre. O yüzden çok tereddüt ediyorum acaba daha teşekküllü bi merkeze mi gitsem diye. O da gözümü korkutuyor büyük şehirde bu işleri nasıl beceririm bilemiyorum. Git gel yollarda dolmuşlarda otobüslerde helak olurum gibi geliyor. Çıkamadım işin içinden yani..
slm kızlar transfer oldu perşembe sonuç 18 inde işallah olur annemler izin vermiyor nete:))
şimdilik herşey yolunda dua edin birkere başlayınca gerisi geliyor Allah yardımcınız olsun evde kalmak çok zor geldi bana depresifim pazartesi olumlu olursa dönerim size çok çok öptüm:)))
slm kızlar transfer oldu perşembe sonuç 18 inde işallah olur annemler izin vermiyor nete:))
şimdilik herşey yolunda dua edin birkere başlayınca gerisi geliyor Allah yardımcınız olsun evde kalmak çok zor geldi bana depresifim pazartesi olumlu olursa dönerim size çok çok öptüm:)))
slm arkadaşlar maalesef benim sonuç negatif((
dilerim sizlerin başarılı olur tedaviler.
benim artık mecalim kalmadı ruhen ve bedenen çöktüm çok umut bağlamışım demek hala kendime gelemedim yazarken bile ellerim titriyor, sanırım 40 ıma gelince denerim tekrar:)) nasıl olsa istatistiklerde çok denenme yapanların 40 lı yaşlarında tutuyor..
sizlere de dualarınız için teşekkür ederim hakkınızı helal edin arkadaşlar..
benim artık mecalim kalmadı ruhen ve bedenen çöktüm çok umut bağlamışım demek hala kendime gelemedim yazarken bile ellerim titriyor, sanırım 40 ıma gelince denerim tekrar:)) nasıl olsa istatistiklerde çok denenme yapanların 40 lı yaşlarında tutuyor..
selam arkdaşlar ben samsundan aranıza yeni katıldım
ALLAH tan ümidinizi hiç bi zaman kesmeyin RABBİM büyüktür.
ben 5 defa tüp bebek denedim benimde 5. denememde tuttu.şuanda ALLAHIN izniyle inş ikizlerim olcak .ALLAHIM bu duyguyu herkeze nasip etsin .
omü de mi yaptırdın canım tüp bebekleri?
rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasib etsin inşallah.
bu sıteye sureklı gelıyor yazılarınızı okuyorum ınsallah bır gun bende sızlerle cok samımı olurum bende hamıle kalmak ıcın ne grekıyorsa yapıyorum ama suan olmadı 4 yıllık evlıyım 2 fela yumurta catlatma yapıldı bu 3. olacaktı ama ılac kıs yaptı sımdı adet olmayı beklıyorum kisi erıtıcez yenıden 3. yumurta catlamayı yapacagız acaba bende tup bebegemı basvursam ssk lıyım acaba cokmu malıyetı yuksek banada bılgı verırsenız cok sevınırım
aşılamada maliyet olmuyo bildiğim kadarıyla,paketi aştığında tahliller için bi para ödüyosun,katater için para ödüyosun,bide ilaçları raporlu,yada raporsuz alıyosun,senin daha önce kullandıklarına bağlı.bu sıteye sureklı gelıyor yazılarınızı okuyorum ınsallah bır gun bende sızlerle cok samımı olurum bende hamıle kalmak ıcın ne grekıyorsa yapıyorum ama suan olmadı 4 yıllık evlıyım 2 fela yumurta catlatma yapıldı bu 3. olacaktı ama ılac kıs yaptı sımdı adet olmayı beklıyorum kisi erıtıcez yenıden 3. yumurta catlamayı yapacagız acaba bende tup bebegemı basvursam ssk lıyım acaba cokmu malıyetı yuksek banada bılgı verırsenız cok sevınırım
tüp bebektede sigortalı isen,1.780 tl fakülteye ödüyosun,190 falan dondurulanın olursa ödüyosun sanırım,birde ilaçlar,ortalama 500 1000 arası değişiyo sanırım.herkese selam
bende 8 ay önce görüşme için gitmiştim.hikayemizi dinlediler,eşimi ürologa gönderdiler eski semen analizlerine baktı.bana ultrason muayenesi yapılmadı zaten doktorla görüşmedik hemşireler ilgilendiler ama eger tüp bebek yaptırırsam transfer aşamasında zorluk olurmu diye bakıldı tıpkı aşımala yapılırken ki gibi bir işlemdi bunu doktor yaptı sanırım mehmet bey di o sıra sadece fikir edinmek için gittiğim için kimin yaptığını bile sormadım. daha sonra benden bir test yaptırmamı istediler yumurtalık rezervi ile iligli sanırım dışarda yaptırdım.daha sonra bana geri döndüler bir kez daha aşılama yapılabiceğini söylediler(bu arada iki kez aşılama oldum ) ama o sıra hiç bir tedavi düşünmediğimiz için daha sonra karar vereceğimizi söyledim.
dün başka bir rahatsızlığım nedeniyle hastanedeydim.eşim tedaviye başlayalım mı dedi ve tekrar gittik. megerse bizim için heyet kararı çıkmış eşimin ilaç kullanması gerekiyormuş 1, 3 ay arası ondan sonra 1 kez aşılama kararı çıkmış eşimin tekrar ürolaga gitmesini istediler.benimde adetin 2. günü gelmemi istediler.
şimdi böyle uzun anlattım ama tedaviye başlamak istiyorum ama bir doktor belirleyip polikiliğine mi gitsem yada öbür türlü doktor belirlemeyip herşey hastanede yapılırsa o gün hangi doktor varsa omu işlemleri yapıyor. beyhan hemşireye sordum ana bilim dalı hocasının değiştiğini daha 2 hafta olduğunu daha tam sistemi oturdamadıklarını söyledi.doktor tavsiyesi istedim diğer hemşire bi isim veremiceklerini söyledi beyhan haımsa tedaviye başlarsak yardım edeceğini söyledi.
bu arada bende pcos var eşiminde ileri hareketli spermlerinde sorun var. uzun protokol mü yoksa kısamı neye göre karar veriyorlar bir ay bişey yapmadan yumurtalıkları takip edip ona göremi karar veriyorlar bilginiz varsa paylaşırsanız cok sevinirim.
aslında ankarada bir merkezde düşünüyordum ama başka bir sağlık sorunum yüzünden ankara hacettepe has. gittim ama çok zor 1 gün de bile perişan olduk o yüzden kesinlilkle istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?