- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
tüp bebektede sigortalı isen,1.780 tl fakülteye ödüyosun,190 falan dondurulanın olursa ödüyosun sanırım,birde ilaçlar,ortalama 500 1000 arası değişiyo sanırım.
bu ücretler fakültenin ücretleri,diğer yerleri bilemiyorum.
dr seçimine gelince,yeni hoca da çok iyi bence,hangi merkeze gidersen git,normal muayeneyi yardımcılar yapıyo diye duymuştum(bu konudan emin değilim)
neticede fakültede de artık her hasta için,her gün toplantı yapılıp,tahlillere,muayeneye göre,ortak karar veriliyo,tüm hocalarda içerde oluyo,o yüzden hoca seçmek yada seçmemek çok farketmez diye düşünüyorum ve ben iki hocayıda beğeniyorum açıkcası.
fakülteye giden arkadaşlar tayfun bey yok mu artık orada hiç bahsetmemişsiniz.
inşallah her şey gönlünüzce olur. bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. samsun omü tüp bebek merkezinde dr.ali sertaç batıoğlu hakkında bilgisi olan varmı...
öncelikle herkeze merhaba,uzun bi aradan sonra tekrar sayfaya bakim dedim,pek bi değişiklik yok ama bi kaç arkadaş gelmiş.
dilek arkadaşım,inşallah tekrar denemeye gerek kalmadan gelir bebişin.
bende sen gibi merkezi,ilgilerini beğeniyorum ama teknik açıdan eksiklekleri var mı hala bu konuda emin olamıyorum.
aysudem,seninlede burda rastlaşmış olduk ayrı zamanlardada olsa.
son durumunu bana bildirirsen sevinirim.
fatoş arkadaşım,sertaç hoca hakkında hep iyi şeyler duydum,işinin ehliymiş(duyduğuma göre yani)gördüğümde sanki öyle gibi ama çok sert bi dr,bizim durumumuzda moral çok önemli,destek çok önemli ama sertaç hoca çok teknik yaklaşıyo,ben şahsen görüşme yaptığımda öyle hissettim.
ama sertaç hocanın tüm sertliğine rağmen sanırım omü de denicem,dışarda yaptırmak her anlamda külfet olcak çünkü.
biz mart ayı içerisinde kendi imkanlarımızla ankarada yaptırdık herşey dahil 5.000 tl tuttu (yemek ve kalacak yer dahil) ancak benim işlem biraz kısa sürdü.Evet canım sayfada çok bi değişiklik olmuyor , bende özellikle yeni hoca konusunda bilgi almak için bakıyorum. Son durumum senin bildiğin gibi herhangi bi değişiklik yok bende, hocanın sert olduğu söyleniyor ondan içime şüphe düştü. Bi insan sert mizaçlı olabilir ona diyeceğim yok elbette ama gereksiz bi sertlikse yani soru falan bile soramıyosan o zaman zor olur. Ben tüpe yönlenmiş durumdayım, omü de bi prof'a gittim bu ay, laparoskopi ve histereskopi yapalım dedi tanısal amaçlı ama çok sıcak bakamadım ona şuan. Yaz aylarını ameliyatlı geçirmek zor olur diye düşünüyorum. Bi ihtimal temmuz sonu tüp bebeğe gidebilirim ama daha kesin bi karar değil bu. Rapor hakkım yok benim , yani kendi imkanlarımızla olacak. Ne kadara mal olur onu düşünüyorum.
Sen ne durumdasın canım?
Evet canım sayfada çok bi değişiklik olmuyor , bende özellikle yeni hoca konusunda bilgi almak için bakıyorum. Son durumum senin bildiğin gibi herhangi bi değişiklik yok bende, hocanın sert olduğu söyleniyor ondan içime şüphe düştü. Bi insan sert mizaçlı olabilir ona diyeceğim yok elbette ama gereksiz bi sertlikse yani soru falan bile soramıyosan o zaman zor olur. Ben tüpe yönlenmiş durumdayım, omü de bi prof'a gittim bu ay, laparoskopi ve histereskopi yapalım dedi tanısal amaçlı ama çok sıcak bakamadım ona şuan. Yaz aylarını ameliyatlı geçirmek zor olur diye düşünüyorum. Bi ihtimal temmuz sonu tüp bebeğe gidebilirim ama daha kesin bi karar değil bu. Rapor hakkım yok benim , yani kendi imkanlarımızla olacak. Ne kadara mal olur onu düşünüyorum.
Sen ne durumdasın canım?
canım şöyle anlatim hocanın sertliğini;ben durumumu görüşmek için odasına girdim,bana zaten artık beklemem için bi sebep kalmadığını söyledi,ben diğer uygulanan tedavileri ve benim taleplerim doğrultusunda yapılanları söyledim ve bi kez daha aynı şekilde devam edip etmemek arasındayım dedim,beni ukalalıkla itham etti,tıp okuyanlardan daha mı iyi biliyomuşuz ki,kendi kafamıza işlemler istiyomuşuz,ancak,ancak maddi durum elvermediğinde boş geçirmemek maksatlı dediğin gibi devam ederiz dedi.
evet haklıydı ama biraz daha anlayış gerekli bizlere,(ayrıca ukalalıktan değil ama bu umutla sarılıyoruz biz çoğu şeye,bazı şeylere içimiz sinsin,geride bişey kalmasın istiyoz)öyle aşamalardan geçtik ki,sana iğne vuralım bile deseler zor geliyo şu saatten sonra,kolay mı tüp bebek fikrini benimsemek,hem maddi hemde manevi olarak.
ben şunu çok iyi anladım ki,bilen hasta sevmiyo doktorumuz,herşeye amenna diyelim istiyo.
ben şu an pre sed sipariş verdim,inşallah gelir bu ayki yumurtlama dönemine kadar,eğer o da fayda etmezse gidicem omü ye,başlıcam tedaviye,zaten artık ilk aydan başlamıyolarmış,önce vitamin değerlerine göre iliç takviyeleri veriyolarmış.eğer bu dönemdede sert davranılırsa,dayanamazsam,bakarım başka çarelere.şimdilik düşüncem bu,inşallah hiçbirine gerek kalmaz.
İnşallah canım gerek kalmaz da kendiliğinden olur. Ben faydasını göremedim ama Preseed le çok hamile kalan var umarım sanada derman olur. Ne demek istediğini anladım hoca ile ilgili, ama işte insan gözünü yumup kulağını tıkayıp duramıyo bu işlerde zaten içi içini yerken, bu hocalara biraz pedagoji dersi de vermeleri lazım karşılarındaki hastaların sıradan hasta olmadıklarını anlamaları için. Allah bize kolaylık versin.
inşalla canım,inşallah.
ben bugün gidip bide ilkadım üremeyle görüşcem,geçen gün bi yerde konferans verdiler de,dr tek tek görüştü bizle ve bedava muayeneye çağırdı,amaçları reklam tabiki ama bi gitcem.
merhaba, ilkadımda yaptırdım ben nisan mayıs döneminde ama olmadı. şimdi fakültenin aşağısında kurupelite bi yer açıp oraya taşınacaklar ya o yüzden hasta toplamaya çalışıyor adam bana transferde sen artık hamilesin ben sana o gözle bakıyorum olmaması içn hiçbir sebep yok dediama olmadı neyse bi görüşte sen fikrini söyle ayrıca bizden 4.250 tl aldılar bilginiz olsun kan tahlilleri hariç:))
kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?