Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya



canım cevabın için çok sagol, sigortam var rapor çıkartıcam bi sorun olmazsa, eski rahim filmim, 2 aşılama yapıldığına dair yazım var diğerlerinide tamamlarım ama en çok doktor konusunda kararsızdım ama demene göre ille özeline gitmeye gerek yok. ama sanki özele gidersen daha çok ilgilenir üzerine düşerler gibi geliyor insana.

birde iki hoca derken kimleri kastettin.[/QUOTE]

sen hastaneye gidersen,zaten onlar çıkarıyolar raporu,senin hiç uğraşmana gerek kalmıyo.
iki hoca derken:
biri mehmet çetinkaya
diğeri sertaç hoca
ikisi aynı andada ilgilenbiliyolar,birinin işi varsa diğeri ilgileniyo,ikisi beraberler omü tüp te.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar ,
Hayırlısıyla bugün bende tüp bebek için adım attım :)) Eczaneden ilaçlarımı aldım ve dört gün sonra kontrol için fakükteye gideceğim..Deneyimli arkadaşlardan neler yapmam gerektiği kosunda bilgi rica edebilir miyim ?
 
dilek inşallah tedavin güzel geçiyordur.iyi haberler alırsın. uzun protokol mü uygulanıyor tedavin de.doktorun kim fakültede yeni gelen var Ankara'dan omu acaba.
 
merhaba arkadaşlar ben geldim , nisan ayındaki başarısız 2. dememeden sonra yine burdayım:)) bi sorunum var bugün itibarı ile 53 gün oldu son adetten bu yana t.bebek. dr.me değil başka bir dr. ye gittim prolaktin 2 katından biraz fazla artmış, fsh düşmüş, kan değerleri azalmış, stresten dedi hoca ama ben hipofiz de bi sıkıntı olabilir mi acaba mr mı çektirsem??????????
bak gene strese girdim:)))
sizlerden yaşayan var mı diye sormak istedim.. cvplarınız için teşekkür..:18:
 
Son düzenleme:
Tekrar merhaba, tedavim başlayalı 23 gün oldu ve Allah izin verirse 2 gün sonra sonuçlanacak.Öncelilke bu tedavide herkese kolaylıklar diliyorum.Özellikle tüp bebek tedavisi için 19 Mayıs tüp bebek merkezini kesinlikle öneririrm.Özel hastanaden hiçbir fark yok hatta bu kadar samimi bir ilgi beklemiyordum.Tüm emeği geçenlere sonuç ne olursa olsun şimdiden çok teşekkür ederim.Kesinlikle uzun bir protokol yok sadece kişiye göre tedavi değişiklik gösterebilir.Ankaradan gelen doktorun kim olduğunu bilmiyorum ama daha önce merkezin sorumlusu Tayfun hoca iken şimdi Sertaç hoca görünor..Allah isteyen herkese sağlıklar bebişler nasip etsin..
 
Dilekg merhaba, umarım tedavin olumlu sonuçlanır, güzel haberler alırsın. Bende Omü'yü düşünüyorum tedavi için biraz bilgi verebilir misin? Tayfun hoca döneminde bi aşılama yaptırmıştım olmadı, şimdi tüp düşünüyorum. Yeni hoca Sertaç hoca olmalı. Nasıl biri memnun kaldın mı? Birde maliyet ne kadar tuttu raporlu raporsuz bilgin var mı?
 
Merhaba Aysudem,
Bugün gebelik testi yaptırdım ve maalesef olumsuz sonuç aldım.Ama yinede tedavi için OMÜ'yü öneririm.Doktorlar arasında Mehmet Çetinkaya'yı tavsiye ediyorum.Ben raporlu tedavi olduğum için eczane ve hastane masrafları toplam 3.500 TL' buldu.Ama sonucun negatif olması benim fikrimi değiştirmedi, çünkü benim başka raharsızlıklarımda vardı ve olumsuz sonuçlanmasında etken olmuş olabilir..Sonuçta herşey Allah'tan ve hayırlısı olmasını diliyorum..
 
Üzüldüm canım gerçekten, çünkü güzel haberler duymaya ihtiyacımız var bu dönemlerde. Allah sağlık , güç versin yine denersiniz, bu yol uzun ve zorlu maalesef. Sorun neydi bi sakıcası yoksa? Bizde bildiğimiz sorum benim fsh ımın yüksek olması. Başkada bişey varsa bilmiyoruz.
 
dilek bende üzüldüm gerçekten inşallah fazla sürmeden kendiliğinden olur.bende fakültede de ilk denemeyi yapmıştım tayfun beyle ama olumsuz sonuçlanmıştı. bana nedeniyle ilgili bir cevap verememişlerdi. onu bilsek sorunu hallederiz dediler.yani bilinmeyen inferbiliteyim. şimdi kıbrıs 'ı bir deniyeceğim doğuş tüp bebek hastanesi yüzde oranını daha fazla verdi inşallah iyi sonuçlanır.aslında çok olumsuz düşünen birisiyim ama dua edip bunu yıkacağız inşallah. Allah'ım ol derse olur.inşallah.görüşürüz kendinize iyi bakın..
 
inşallah her şey gönlünüzce olur. bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. samsun omü tüp bebek merkezinde dr.ali sertaç batıoğlu hakkında bilgisi olan varmı...
 
inşallah her şey gönlünüzce olur. bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. samsun omü tüp bebek merkezinde dr.ali sertaç batıoğlu hakkında bilgisi olan varmı...

öncelikle herkeze merhaba,uzun bi aradan sonra tekrar sayfaya bakim dedim,pek bi değişiklik yok ama bi kaç arkadaş gelmiş.
dilek arkadaşım,inşallah tekrar denemeye gerek kalmadan gelir bebişin.
bende sen gibi merkezi,ilgilerini beğeniyorum ama teknik açıdan eksiklekleri var mı hala bu konuda emin olamıyorum.
aysudem,seninlede burda rastlaşmış olduk ayrı zamanlardada olsa.
son durumunu bana bildirirsen sevinirim.
fatoş arkadaşım,sertaç hoca hakkında hep iyi şeyler duydum,işinin ehliymiş(duyduğuma göre yani)gördüğümde sanki öyle gibi ama çok sert bi dr,bizim durumumuzda moral çok önemli,destek çok önemli ama sertaç hoca çok teknik yaklaşıyo,ben şahsen görüşme yaptığımda öyle hissettim.
ama sertaç hocanın tüm sertliğine rağmen sanırım omü de denicem,dışarda yaptırmak her anlamda külfet olcak çünkü.
 

Evet canım sayfada çok bi değişiklik olmuyor , bende özellikle yeni hoca konusunda bilgi almak için bakıyorum. Son durumum senin bildiğin gibi herhangi bi değişiklik yok bende, hocanın sert olduğu söyleniyor ondan içime şüphe düştü. Bi insan sert mizaçlı olabilir ona diyeceğim yok elbette ama gereksiz bi sertlikse yani soru falan bile soramıyosan o zaman zor olur. Ben tüpe yönlenmiş durumdayım, omü de bi prof'a gittim bu ay, laparoskopi ve histereskopi yapalım dedi tanısal amaçlı ama çok sıcak bakamadım ona şuan. Yaz aylarını ameliyatlı geçirmek zor olur diye düşünüyorum. Bi ihtimal temmuz sonu tüp bebeğe gidebilirim ama daha kesin bi karar değil bu. Rapor hakkım yok benim , yani kendi imkanlarımızla olacak. Ne kadara mal olur onu düşünüyorum.
Sen ne durumdasın canım?
 
biz mart ayı içerisinde kendi imkanlarımızla ankarada yaptırdık herşey dahil 5.000 tl tuttu (yemek ve kalacak yer dahil) ancak benim işlem biraz kısa sürdü.
 

canım şöyle anlatim hocanın sertliğini;ben durumumu görüşmek için odasına girdim,bana zaten artık beklemem için bi sebep kalmadığını söyledi,ben diğer uygulanan tedavileri ve benim taleplerim doğrultusunda yapılanları söyledim ve bi kez daha aynı şekilde devam edip etmemek arasındayım dedim,beni ukalalıkla itham etti,tıp okuyanlardan daha mı iyi biliyomuşuz ki,kendi kafamıza işlemler istiyomuşuz,ancak,ancak maddi durum elvermediğinde boş geçirmemek maksatlı dediğin gibi devam ederiz dedi.
evet haklıydı ama biraz daha anlayış gerekli bizlere,(ayrıca ukalalıktan değil ama bu umutla sarılıyoruz biz çoğu şeye,bazı şeylere içimiz sinsin,geride bişey kalmasın istiyoz)öyle aşamalardan geçtik ki,sana iğne vuralım bile deseler zor geliyo şu saatten sonra,kolay mı tüp bebek fikrini benimsemek,hem maddi hemde manevi olarak.
ben şunu çok iyi anladım ki,bilen hasta sevmiyo doktorumuz,herşeye amenna diyelim istiyo.
ben şu an pre sed sipariş verdim,inşallah gelir bu ayki yumurtlama dönemine kadar,eğer o da fayda etmezse gidicem omü ye,başlıcam tedaviye,zaten artık ilk aydan başlamıyolarmış,önce vitamin değerlerine göre iliç takviyeleri veriyolarmış.eğer bu dönemdede sert davranılırsa,dayanamazsam,bakarım başka çarelere.şimdilik düşüncem bu,inşallah hiçbirine gerek kalmaz.
 
Son düzenleme:

İnşallah canım gerek kalmaz da kendiliğinden olur. Ben faydasını göremedim ama Preseed le çok hamile kalan var umarım sanada derman olur. Ne demek istediğini anladım hoca ile ilgili, ama işte insan gözünü yumup kulağını tıkayıp duramıyo bu işlerde zaten içi içini yerken, bu hocalara biraz pedagoji dersi de vermeleri lazım karşılarındaki hastaların sıradan hasta olmadıklarını anlamaları için. Allah bize kolaylık versin.
 

inşalla canım,inşallah.
ben bugün gidip bide ilkadım üremeyle görüşcem,geçen gün bi yerde konferans verdiler de,dr tek tek görüştü bizle ve bedava muayeneye çağırdı,amaçları reklam tabiki ama bi gitcem.
 

merhaba, ilkadımda yaptırdım ben nisan mayıs döneminde ama olmadı. şimdi fakültenin aşağısında kurupelite bi yer açıp oraya taşınacaklar ya o yüzden hasta toplamaya çalışıyor adam bana transferde sen artık hamilesin ben sana o gözle bakıyorum olmaması içn hiçbir sebep yok dediama olmadı neyse bi görüşte sen fikrini söyle ayrıca bizden 4.250 tl aldılar bilginiz olsun kan tahlilleri hariç:))
kolaylıklar diliyorum
 

gittim bugün,muayenemi oldum,zaten iyiydi durumum,biliyodum ama merkez hakkında,muayeneleri hakkında bilgim olsun istedim,direk doğum kontrol verdi bana,uzun protokol dedi,daha ben başlıyorum,yada başlamıyorum demeden.
neyse ben bayramdan sonra başlamak istediğimi söyledim,çünkü doğum kontrol adetimde sapmalar yapıyo,geçen ramazanda bissürü borçlandım,bu seferde aynısı olsun istemiyorum.
böylelikle ayrılıyodum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,kapıda görevli bayan bana bi saniye dedi,(genel olarak çok kibarlar yalnız)ve ücreti napcanı sordu yukardakilere,muhasebeye,bi kaç yeri aradı,bende bedava dediğiniz için geldim,kesinlikle ücret ödemem dedim,bu dediğim yukardakilere iletilince tamam mı dediler,yoksa bi sonraki gelişinde çıkarırız senden bunu mu dediler bilemiyorum ama tüp muayenesine gelirken 200 lira gelmemi tembihlediler ve ayrıldım.
sigorta kabul ediyolarmış ve yaklaşık dediğin miktarlarda bi ödememiz çıkıyomuş.
ayrıca ilk denemesinde hamile kalan bi bayana da rastladım orda,aslında herşey kısmet meselesi de,genede karar bize ait,nerde ve ne zaman diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…