Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

En iyisini yapmışsın valla, madem amaçları reklam onların üste para vermesi lazım :)
Ne düşündün peki , ticari kaygı bütün özel merkezlerde var ona bişey diyemiyorum ama güvenilir geldimi sana? Hocası falan nasıl? Ben galiba sert hocaya rağmen omü'ye gidecem gibi görünüyo:)

aysudem,konuşuruz canım ne düşündüğümü,inşallah rastlaşırız.
senin ne zaman başlıcan belli mi peki?

Ben de medical parkta tüp bebek yaptırdım ve Muhterem bey ile ilgili söylediklerine kesinlikle katılıyorum. tedavi süresince çok rahattım istediğim her zaman ulaşabiliyordum cep telefonundan ki kendisi zaten "bir terslik olursa ben size ulaşamadım gibi bir mazeret kesinlikle kabul etmiyorum" dedi ve sanki aramamı bekliyormuş gibi her aradığımda hemen açtı telefonu. bu çok önemli bişey çünkü insan tedavi süresince ve daha sonrasında da kendini güvende hissetmek istiyor. ben 6 haftalıkken haziranın 23 ünde düşük yaptım . şimdi kromozom tahlillerimiz yapılıyor. eşim varikoselden ameliyat oldu. kasıma kadar bir gelişme olmazsa yine tüp bebek yaptırıcaz. Allah bu yolda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.

inşallah bi dahaki denemenizde bebeğinize kavuşursunuz. Erkek infertilitesi galiba . Ne kadara mal oldu sakıncası yoksa?

inşallah bi dahaki denemenizde bebeğinize kavuşursunuz. Erkek infertilitesi galiba . Ne kadara mal oldu sakıncası yoksa?

evet erkek infertilitesi bizimki. toplamda ilaçlarla beraber 4.500 tl civarı masrafımız oldu bizim. tabi kişiye göre değişiyor ilaç masrafı.

mrh arkadaşlar samsun ilkadım tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirmi ben fakültede biraz kararsız kaldım....

mrh arkadaşlar samsun ilkadım tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirmi ben fakültede biraz kararsız kaldım....

canım bende ilkadımtüp merkezini araştıranlardanım fakülteyi hiç tavsiye etmem bi kere karmaşalı yoğun bir yer ilgisizlik de cabası ben iki aşılama oldum kim kimi muayene ediyo belli bile değil o yüzden tüp bebeğei medical park ya da ilkadım da yaptırmayı planlyorum medical parkta mıhterem bey çok ilgili am çok yeniler bu alnda ilkadım 9 yıldır bu işin içinde bide ender bey bu konuda ayakları yere sağlam yapan biri izlenimini verdi bana istersen her üçüne de git görüş kararını sonra ver

biz ilk iki denememizi ilkadım tüp bebekte yaptık birincide gebelik oluştu ancak düşük oldu ikinci deneme olumsuz sonuçlandı.ender bey çok para canlısı bir insan ve 2. denememizde bir şeylerin ters gittiğini bilmesine rağmen bize hiçbir bilgi vermedi. ben tavsiye etmem

teşekkürler ben orayla görüşme yapayım kendi bilinmezliğimi kendim araştırmaktan başka çare yok.sorunun bulunması için. Şu mübarek ramazan ayınında bol bol dua edip kalbimizle Allah'a iman edelim. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

teşekkürler ben orayla görüşme yapayım kendi bilinmezliğimi kendim araştırmaktan başka çare yok.sorunun bulunması için. Şu mübarek ramazan ayınında bol bol dua edip kalbimizle Allah'a iman edelim. hepimizin duaları kabul olur inşallah.

selam kızlar,ben geçen gün gittim fakülteye,bir iki ay öncesinden vitamin başlarız demişti çünkü sertaç bey,hemen tahlilleri falan istediler,ertesi gün da muayene olup yasmin e başlatcaklardı,ama hesaplayınca adet olacağım günler şehir dışında olacağım için,bi ay daha erteledik mecburen.
yalnız çok zor durumdayım,sertaç hoca çok sert ve bu beni çok geriyo.
neden tayfun hoca gitti ve o geldi?
çok canım sıkılıyo.
başka merkez diceksiniz bana,ama ben ilkadım tüp ü çok beğenmedim,zaten fiyat ta önemli,medical park ta ne kadar olsa aşıyo fiyat.
rabbim yardımcımız olsun.
acaba kimse sertaç hoca ya tüp bebek hastalarına bu kadar sert davranmasınını,onları olumsuz etkileyebileceğini söylemiyo mu,yada kendisi bunun farkında değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

tayfun hoca eğer ona muayeneye gidersen yine merkeze hastasıyla birlikte geliyor diye biliyorum.medical parka gelince sakın derim sana benim başım yandı senin yanmasın.yeni bir tüp bebek denemesi yaptık orada ve sonuç hüsran.hem de iki blast embriyo ile.yani dşini sık ve fakülteye devam et.hiç kafan karışmasın canım.sertaç hoca da olsa doğru yerdesin.en azından özel merkezler gibi göz boyama derdinde değiller.eğer çooook hoş tutulmak istiyorsan medicale git.ama şimdiden ikinci kez denemek için paranı hazırla öyle git derim.
bol şans canım...

teşekkür ederim nur,gerçekten dişimi sıkmalı ve devam etmeliyim sanırım,tayfun hocaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum ama beni merkeze getirip ordan devam ederse hiç gerek yok.
bu arada üzüldüm başarısız sonuç almana,inşallah bi daha denemene hiç gerek kalmadan gelir bebişin.
ya bu topiğe neden kismse paylaşımlarını yazmıyo,tayfun hoca başlıklı olduğu için mi,acaba omü tüp hakkındaki düşünceleriniz diye yeni bi yer açsak,daha fazla kişiden durum analizi alabilir miyiz ki?

nur55 merhaba ben merak ettim de medicalpark ta ne oldu seni bu kadar olumsuz düşündüren. Benim tanıdığım falan değil sadece orayı tedavide araştırıcı en azından olumsuzlukta tahlillerle detaylı araştırma yapan bir yer değil mi samsunda böyle bir yer yok galiba bana öyle geliyor. Olmayınca bunun nedenini araştıranı duymadım. bu konuda çok olumsuz düşüncelerdeyim. belki ön yargı ama böyle işte.

ben yazını yeni okudum cevabım gecikti,üzgünüm.madem merak ediyorsun öyleyse detaylı bir şekilde anlatayım.ben oraya gittiğimde benim için son duraktı.yani bu tedavimde eğer tutmazsa elimde dondurulmuşlarım olmalıydı.oraya ilk gittiğimde sorduğum ilk soru da bu oldu zaten.tabiki var burası bir tüp bebek merkezi dediler.tedavimde 10 yumurtam oldu ve 8 i döllendi,6 sı 3.güne ulaştı.sonra beni arayıp 5. güne kadar bekleteceklerini yani blast embriyo vereceklerini söylediler.benim yaşımdan dolayı 2 embriyo hakkım vardı ve transfer günü gittiğimde sadece 2 tanesinin blast olduğunu söylediler,diğerlerini bekleteceklerini söylediler.ama transferden sonra diğerleri ne oldu hiç bilmiyorum.dahası ne oldu biliyor musun bana 2 embriyo vereceklerini söylediler ama transfer sonrası verilen evrakta 1 emriyo transfer edildiği yazılıydı.sonra biz ne oldu diğerine deyince evrakta hata yaptıklarını söylediler.ama o evrakı dolsuran kişi benim tüm bilgilerimi doğru doldurup neden emriyo sayısında hata yapmıştı ilginç.yani bu olay benim güvenimi iyice sarstı.ayrıca ben orada ve nette tanıştığım arkadaşlardan hiç birinin embriyo dondurma işlemi yaptırdığını ve buna tanık olduğunu görmedim.yani çoğu şey sözde var orada.ben gittiğime çok pişmanım.son şansımı elimden aldılar benim .eşim böyle bir tedaviye bir daha asla razı değil.yani orası benim hayallerimi çaldı.doğru düzgün bir yere gitseydim şimdi dondurulmuşlarımla şansımı deneyecektim ki benim yumurta sayısı ve döllenme gibi bir problemim yok zaten.yani yine söylüyorum arkadaşlar fakülte mi medikal park mı diyenlere kesinlikle fakülte diyorum.

nur55 gerçekten çok üzüldüm hepimiz tedaviye büyük heyecanla umutla başlıyoruz tabi hastanelerde başta çok olumlu konuşmaları bunda etkili bizde herşeyimizi teslim ediyoruz güvenerek ama tabi arka planda neler oluyor bilemiyoruz.Aslında emriyolar yerleştirilirken ekrandan göstermeleri lazım kaç tane görünüyor orda. Bence de senin yumurta sayın çok iyi kalan sağlıklılar da iyiymiş dondurma işlemde nasıl böyle yalan derler hakları yok. Bu işlemler gerçekten çok yıpratıcı Allah hepimize güç versin. Umudumuzu kaybetmeyip tekrar deneyeceğiz diyorum ama ben bu konuda artık psikolojik olarak pek dayanıklı değilim. inşallah Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul eder. dileğim o.bizimde elimizden geleni yapabileceğimiz ölçüde yapmak yine görüşlerimizi burda paylaşalım diğer arkadaşlarıda bekleriz.görüşürüz.cevap için teşekkürler.

bak ben de görünce dayanamadım şimdi,aslında artık kendimi bu konulardan uzak tutmaya kararlıydım ama dayanamadım.senin yumurtan olmadığı halde medicalde var mı dediler ben çok merak ettim.bunu da yaptılarsa yuh artık diyorum.ama beklenir onlardan ben çözdüm ordaki tezgahı.etrafa bol bol umut satıyor onlar.Rbbim hepimizi tüccarların elinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…