Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

bu gece 10 çatlıycaz allahın izniyle sadece endişem e2 yüksek sonrasında hipersümilasyon olmak yumurta sayısını bıle sormadım ama en buyuğu 20 cm sanırım ALLAHIM hepimize yardım etsin inşallah nasipte ne varsa onu yaşarız. çok yumurta olması sonradan sıkıntı yapıyo senin sıkıntında ondan sanırım umarım tez zamanda normale döner sağlıcakla kal canım:Saruboceq:

hadi hayırlısı.bu arada yumoş ne kadar büyümüş maşallah.benimki çatlatma öncesi18 di.sayısı çok önemli değil doğru.bence zaten ilk öne çıkan en büyük yumoşlar dölleniyo.benim takiplerimde 3 tane hep öndeydi çünkü.sonra transferde de 3 tane iyi durumda vardı.her şey yolunda gider innnnnnnşallah:Saruboceq:

benim 2. denemem olacak ama bir de transfer iptalim oldu erken çatlama nedenli. ubu arada umut'a gittim, histereskopi yapıldı geçen hafta. küçük bir polip varmış, ama o da engel olacak bir şey değilmiş, alındı zaten. benim bir de erken dönem düşüğüm var dış gebelikten şüphelenilen. bir rahim filmi çekinmemi önerdi umut'taki dr. tüplerde sıvı birikmesi var mı diye. böyle canım özetle. biraz karışık benim durumum sanırım. halen karar verebilmiş değilim. inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

Allah yardımcın olsun canım.dilerim bu sefer doğru ellerde bebeğinle sonuçlanır yolculuğun.ben de geçen yıl bir polip aldırdım.düşük nedeni olebiliyormuş.yarın ilk ultrasyonum var.inşallah hayırlısıyla görürüz keseyi.çok zor şeylermiş bunlar.bu tedaviden geçmeyen bilemez.inşalah senin de müjdeli haberlerini alırız.:Saruboceq:

toplandı mı yumişler.nerelerdesin?

evet canım bugün aldılar yumişleri sonrasında biraz sancım oldu atlattım bu safhayıda hayırlısıyla 8 yumiş toplandı bakalım kısmet neler olacak Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sende hayırlı haberler alırsın yarın umarım belkide ikizdir kısmet ALLAHIM herkesi korusun tüm bebeleri ve embriyoları :Saruboceq:

Hayırlı olsun oneminute inşallah hepsi döllenir ve kaliteli embriyolar olurlar..
Ve her zaman dediğimiz gibi Rabbim ol der ve tutunurlar sana sımsıkı..

Hayırlı olsun oneminute inşallah hepsi döllenir ve kaliteli embriyolar olurlar..
Ve her zaman dediğimiz gibi Rabbim ol der ve tutunurlar sana sımsıkı..
çok umutluyum hem umutsuz ne zormuş bu evreler nasipte ne varsa onu yaşarız Allah hepimize yardım etsin bugünlük iyiymiş durumları inşallah sonuna kadar iyi gider tutunurlar annelerine döllendiklerini öğrenince bile gözlerim doldu bi garip hissettim işte böle tuaf bir hal eminim bizim gibi bu yolda emek sarf edenler aynı duyguları yaşamıştır Allah seninde yardımcın olsun kavuşalım bebelerimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nurcum inşallah görmüşsündür keseleri canım aaa bak keseleri dedim belki ikizdir Allah hayırlısını versin sağlıcakla haberlerini bekliyorum canım hihoyyyt:teytey:

nurcum inşallah görmüşsündür keseleri canım aaa bak keseleri dedim belki ikizdir Allah hayırlısını versin sağlıcakla haberlerini bekliyorum canım hihoyyyt:teytey:

canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun.bebişler ilk adımlarını attı demek.şimdi onlar sıcacık annelerine sarılmak için seni bekliyorlar.
benim kese bu gün göründü.üçü de tuttu mu diye yüreğim ağzımda gittim.şimdilik bir kese net görünüyor.bir yerde de şüpheli bir nokta var ama hayırlısı.darısı senin başına.transferde de hiç kasma kendini.unutma oraya bebeklerini almak için gidiyorsun.azıcık dişini sıkacaksın.inşallah senin de 12 gün sonra pozitif sonucunla bebişlerin durumlarını konuşacağız burdan.hihoyyyt:Saruboceq:

canım gözun aydın ne güzel keseyi görmüşsün inşallah Allah kucağınada almayı nasip eder

hastaneden aradılar yarın sabah Allahın izniyle buluşucam miniklerimle,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah kavuştuğumuzda Rabbim ol der mucizelerime kavuşurum çok heyecanlıyım hemde korkuyorum lütfen dua edin benim ve tüm istiyenler için ben transfer sırasında hepimiz için dua edicem ALLAH yardımcımız olsun. hepinize dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarb bende erdal beyin hastasıydım 3 defa aşılama denedim olmadı bugün tüp bbebk merkeziyle görüşmeye gitttim yarın rapor belli olcak hayırlısı ile

bende bi an öne başlamayı düşünüyorum bakalım tüp bbebeğe .sizleri uzun zamandır takip ediyordum naptılar nasıl gidiyor diye bugün vakit bulabildim yazmaya nurcum çok sevindim hayırlı olsun inşşallah sağlıcala kavuşursun bebişlerineopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım..Allah hepinize çabucak nasip eder inşallah.öyle telaşlı ve güzel bir duygu ki anlatamam.annem hemen bir kıyafet almış bebişe.görünce hem mutlu oldum hem de garip bir şekilde sinirlerim bozuldu kızdım anneme.ya bir şey olursa diye öyle korkuyorum ki.herhalde ben doğmadan inanamayacağım bu olaya.inşallah siz de çabucak bu rüyaya dalarsınız.sen nerede tedavi olacaksın karar verdin mi?fakülteye mi gittin?

bu gece senin için dua edicem.Rabbim daha fazla bekletmesin seni.bir daha bu eziyetli yollardan geçirmesin.bebişlerini sımsıkı tut inşallah.transfer sonrası evde yat hiç kalkma canım.kendine iyi bak.dualarım tüm iyi dileklerim seninle.bu gece bütün pozitif enerjimi sana gönderiyorum.bol şans.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hadi hayırlı olsun transferin canım. İnşallah tutunurlar sana sımsıkı.. Kaçıncı gün transferi olmuş olacak senin 3.gün mü ? Kaç tane transfer edilecek ve kim yapacak transferini ? Bilgi verir misin bize de.. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah..

Aysun sen de hoşgeldin. Senin de hayırlı olsun başlayacak olduğun tedavin.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

kızlar bugün aradım raporum çıkmış bende ilkini fakültede yaptırmayı düşünüyorum birdahaki adetime muhtemelen tedavim başlayacak hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…