pazar yumurtalar toplanırsa büyük ihtimal çarşamba transferin olur.benim öyle oldu.kasık ağrılarını hiç sorma .ben transferden beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum.transfer sonrası 3 gün kendime gelemedim ağrıdan.ama üşüttüm ona yoruyorum.merkezde transfer günü elektrik problemi vardı çok soğuktu.bir de yere basmak zorunda kaldım.giderken kendine bir terlik götür.toplamadan sonra da karnım çok şişti.okarın şişliği transferden 5-6 gün sonra inmeye başladı.ama şu an da pek rahat değilim.bol şans
bu gece 10 çatlıycaz allahın izniyle sadece endişem e2 yüksek sonrasında hipersümilasyon olmak yumurta sayısını bıle sormadım ama en buyuğu 20 cm sanırım ALLAHIM hepimize yardım etsin inşallah nasipte ne varsa onu yaşarız. çok yumurta olması sonradan sıkıntı yapıyo senin sıkıntında ondan sanırım umarım tez zamanda normale döner sağlıcakla kal canım:Saruboceq:
durumun bu kadar kritikse bir şey diyemem.tabiki en deneyimli yerlerde yaptır derim.ultrasyonu tayfun bey kullanıyordu.(transfer sırasında)atışı başka bir doktor yaptı.embriyolog da transfer sonrası odamıza geldi.ne bileyim yüzüne bakıp iyi kötü diyemiyorsun.ama merkez yeni olduğu için çok sakindi.sanki her şey bizim içindi o gün.bilemiyorum güzelim ben daha önce de bahsettim tayfun bey bu işi ilk haliyle yaptıklarını söylüyor zaten.senin durumun başka teknikleri de gerektiriyorsa bunları zaten yapamıyorlar.kasık ağrısına gelince transfer sonrası pek çok kişiylle görüştüm .çoğunda aynı yakınmalar var.bebek büyüyp tutunurken rahim büyümeye çalışıyormuş.sen daha önce umut tüpn bahsetmiştin.orası da çok iyi diye duydum.bu kaçıncı denemen senin?ama bu işi defalarca denediysen merkezi ve kullanabildikleri teknikleri ve sende hangi ek teknolojileri kullanacaklarını iyi sorgula.çünkü çoğu bu sayılan yok yumurta traşlama,ypıştırma,genetik tanı gibi şeylerin hepsini sözde yapıyor.sonuçta yaptıkları aynı kapıya çıkıyor.Allah yardımcın olsun canım.umut ta doktorlarla temasa geçip durumunu anlat istersen.bi de defalerca tutmayan hastalarda sebebin sorgulanması da çok önemli.sebep bulunmadan yeniden aynı şeyin yapılması da yanlış.bol şans
benim 2. denemem olacak ama bir de transfer iptalim oldu erken çatlama nedenli. ubu arada umut'a gittim, histereskopi yapıldı geçen hafta. küçük bir polip varmış, ama o da engel olacak bir şey değilmiş, alındı zaten. benim bir de erken dönem düşüğüm var dış gebelikten şüphelenilen. bir rahim filmi çekinmemi önerdi umut'taki dr. tüplerde sıvı birikmesi var mı diye. böyle canım özetle. biraz karışık benim durumum sanırım. halen karar verebilmiş değilim. inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
bu gece 10 çatlıycaz allahın izniyle sadece endişem e2 yüksek sonrasında hipersümilasyon olmak yumurta sayısını bıle sormadım ama en buyuğu 20 cm sanırım allahım hepimize yardım etsin inşallah nasipte ne varsa onu yaşarız. çok yumurta olması sonradan sıkıntı yapıyo senin sıkıntında ondan sanırım umarım tez zamanda normale döner sağlıcakla kal canım:saruboceq:
çok umutluyum hem umutsuz ne zormuş bu evreler nasipte ne varsa onu yaşarız Allah hepimize yardım etsin bugünlük iyiymiş durumları inşallah sonuna kadar iyi gider tutunurlar annelerine döllendiklerini öğrenince bile gözlerim doldu bi garip hissettim işte böle tuaf bir hal eminim bizim gibi bu yolda emek sarf edenler aynı duyguları yaşamıştır Allah seninde yardımcın olsun kavuşalım bebelerimize:Saruboceq:Hayırlı olsun oneminute inşallah hepsi döllenir ve kaliteli embriyolar olurlar..
Ve her zaman dediğimiz gibi Rabbim ol der ve tutunurlar sana sımsıkı..
nurcum inşallah görmüşsündür keseleri canım aaa bak keseleri dedim belki ikizdir Allah hayırlısını versin sağlıcakla haberlerini bekliyorum canım hihoyyyt:teytey:
canım gözun aydın ne güzel keseyi görmüşsün inşallah Allah kucağınada almayı nasip eder
bende bi an öne başlamayı düşünüyorum bakalım tüp bbebeğe .sizleri uzun zamandır takip ediyordum naptılar nasıl gidiyor diye bugün vakit bulabildim yazmaya nurcum çok sevindim hayırlı olsun inşşallah sağlıcala kavuşursun bebişlerineopuyorumnanaktan
hastaneden aradılar yarın sabah Allahın izniyle buluşucam miniklerimle,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah kavuştuğumuzda Rabbim ol der mucizelerime kavuşurum çok heyecanlıyım hemde korkuyorum lütfen dua edin benim ve tüm istiyenler için ben transfer sırasında hepimiz için dua edicem ALLAH yardımcımız olsun. hepinize dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hastaneden aradılar yarın sabah Allahın izniyle buluşucam miniklerimle,:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah kavuştuğumuzda Rabbim ol der mucizelerime kavuşurum çok heyecanlıyım hemde korkuyorum lütfen dua edin benim ve tüm istiyenler için ben transfer sırasında hepimiz için dua edicem ALLAH yardımcımız olsun. hepinize dualarınız ve desteğiniz için teşekkürler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?