kızlar bugün aradım raporum çıkmış bende ilkini fakültede yaptırmayı düşünüyorum birdahaki adetime muhtemelen tedavim başlayacak hadi hayırlısı
one minute test yaptın mı?artık belli olmuştur herhalde,iyi haberlerini bekliyoruz.
ONE MİNUTE
163 BHCG
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
CANIM ŞİMDİ TAYFUN BEYDEN GELİYORUM.YANLIŞ DUYMADIM İNŞALLAH.ÇOOOOOOOOOOK SEVİNDİM.HAYIRLI OLSUN.E ARTIK NAZLANMA SEN DE BİR CEVAP YAZ.
BEN DE BU GÜN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM.PIT PIT İNAN ŞİMDİDEN İÇİM KAYNADI.BİR DE 2. KESE VAR AMA MUHTEMELEN BOŞ.BAKALIM 10 GÜN SONRA BELLİ OLURMUŞ.ÇOK MUTLUYUM:teytey:
saolun okadar mutluyumki eve daha yeni geldim şaşkınım aptalım yani bir tuafın ALLAH dualarımızı kabul etti inşallah tamamına erdirir.İsteyen herkese ALLAH BİRAN ÖNCE NASİP ETSİN YARABBİM. Hepinize desteğiniz için teşekkürler.Tüm bebeleri anneleri ALLAHIM korusu. çoooooook mutluyum veeeee haaaaaamileeeeeeeeyimmmmmmmm. ELHAMDÜRİLLAH.İnşallah bende sağlıcakla kalp pıt pıtlarını duyarım öptüm hepinizizemuszemuszemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
saolun okadar mutluyumki eve daha yeni geldim şaşkınım aptalım yani bir tuafın allah dualarımızı kabul etti inşallah tamamına erdirir.isteyen herkese allah biran önce nasip etsin yarabbim. Hepinize desteğiniz için teşekkürler.tüm bebeleri anneleri allahım korusu. çoooooook mutluyum veeeee haaaaaamileeeeeeeeyimmmmmmmm. Elhamdürillah.inşallah bende sağlıcakla kalp pıt pıtlarını duyarım öptüm hepinizizemuszemuszemuszemus:saruboceq::saruboceq:hihoyyythihoyyyt:cüvcüv::cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?