Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

Allah hepinizden razı olsun.sabah buluştum meleklerimle çok dua ettim inşallah rabbim ol der 3 melek yerleştirdiler.iyi durumdalarmış.ağrım sızım yok endişeleniyorum.nasibimde ne varsa onu yaşıycam.yatıyorum size zaman zaman yazarım gelişmeleri.Bana destek olan dua eden herkesten Allah razı olsun MASTER, NUR,BEYZA ve diğerleri sağolun ALLAHa emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oneminute hayırlı olsun.şimdi en kötüsü bekleme faslı.dilerim sen de müjdeli haberi alırsın.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepınıze merhaba bugün trasferimin 4. günü ama bi belirtim yok bilmiyorum olmalımı ama endişeleniyorum umutsuzmu olmalıyım tabi herşey kader ama bilemiyorum kafam çok karışık ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah meleğim benimledir dualarınızı bekliyorum Hepimiz miniklerimize kavuşalım inşallah ALLAHIM yardım et.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oneminute rabbim dualarını kabul eyler inşallah canım.bu arada hepinize teşekkürler.olummsuzluğa kapılma canım iyi şeyler düşün

oneminute belirti aramak kendini strese sokmaktan başka hiçbir işe yaramaz ki.. Lütfen yapma kendine bunu.. Hele de bu kadar erken ne belirtisi olsun. Ama haklısın okuduklarından etkileniyor insan, bazıları regl gecikmesinden önce gögüste hassasiyet, kasıkta ağrı vb gibi belirtiler hissettiğini söylüyor. Ama hiç olmayan da var, inan bana. Ben transfer sonrası beklerken hiç belirti yok, olmadı sanırım diyordum. Gerçekten de olmadı.. Ama bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Ve inan bana onda da hiç bir belirtim olmadı. Günlerce gecikti reglim ve ben düzenim bozuldu mikro sonrası diye üzülüyordum, zerre kondurmadım kendime yani hamile olabileceğimi :) Gerçi erken dönem düşük oldu, nasip olmadı devamı ama herkeste belirti olmayabiliyor canım hiç kafana takma bunları bence..

Aysun raporun çıkmış, şimdiden hayırlı olsun tedavin.. ınşalalah yüzün güler..

teşekkür ederim mastebully herkese nasip eder inşallah canım ya.kimse birbirimizi bizim kadar anlayamaz. yaşadıklarımız zor şeyer ama sonucu güzel olu inşallahÇok üzgünüm çoook

kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için düne kadar çok kötüydüm umutsuz ama bunun bana hiç faydası olmadığını hissettim bi an için zaten Rabbim nasip ettiyse belirti arayıpta huzursuz olmaya gerek yok evet bazılarının belirtisi var bağzılarının yok herkesin kimyası farklı ayrıca negatifi görmeden mutsuzluk beni çok sarstı kasıklarım ağrımaya başldı adetim gelecek gibi çok stres yaptım sanırım ALLAHIM ol dedikten sonra olmazlar olur o yuzden herkes nasibinden yer kendimi teslim ettim artık düşünmüyorum inşallah herkesin duaları kabul olur.AYSUN tedevin hayırlı olsun meleğin göbeğinde büyüsün inşallah tüm bekleyenlerin bebeleri vız vız ağlasın.bugün 5.gün sonu beklemekte zor çarşamba görevde olucam inşallah hepiniz sağlıcakla kalın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey:

ben 9. gün lekelendiğimde her şey bitti artık deyip bütün evi deli gibi temizlemiştim.adet sancısından tuvalete gitmeye korkuyordum zaten.belirti aramak insanı gerçekten çıldırtıyor.artık tevekkül zamanı.şimdi de kalp atışlarını alabilecek miyim diye içim içimi yiyor.hayırlısıyla hepimiz muradımıza ereriz inşallah.

one minute test yaptın mı?artık belli olmuştur herhalde,iyi haberlerini bekliyoruz.

canım testim yarın içimde garip bi umutsuzluk var sanki bir serüvenin sonu gibi belkide meleğim benimledir. ALLAH nasibe ne yazdıysa onu yaşiycam Rabbim inşallah ol demiştir.Dualarımız kabul olur inşallah sonucu yazarım canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ONE MİNUTE
163 BHCG
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

CANIM ŞİMDİ TAYFUN BEYDEN GELİYORUM.YANLIŞ DUYMADIM İNŞALLAH.ÇOOOOOOOOOOK SEVİNDİM.HAYIRLI OLSUN.E ARTIK NAZLANMA SEN DE BİR CEVAP YAZ.

BEN DE BU GÜN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM.PIT PIT İNAN ŞİMDİDEN İÇİM KAYNADI.BİR DE 2. KESE VAR AMA MUHTEMELEN BOŞ.BAKALIM 10 GÜN SONRA BELLİ OLURMUŞ.ÇOK MUTLUYUM:teytey:

saolun okadar mutluyumki eve daha yeni geldim şaşkınım aptalım yani bir tuafın ALLAH dualarımızı kabul etti inşallah tamamına erdirir.İsteyen herkese ALLAH BİRAN ÖNCE NASİP ETSİN YARABBİM. Hepinize desteğiniz için teşekkürler.Tüm bebeleri anneleri ALLAHIM korusu. çoooooook mutluyum veeeee haaaaaamileeeeeeeeyimmmmmmmm. ELHAMDÜRİLLAH.İnşallah bende sağlıcakla kalp pıt pıtlarını duyarım öptüm hepinizizemuszemuszemuszemus:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

Tebrik ederim oneminute :) Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah..
Darısı başımıza...

Sabah gözlerim dolu dolu okudum yanıtını.Allah inşallah devamına erdirir ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Bu arada cuma günü de bir tanıdığımız pozitif yanıtını aldı.Çevremde yıllardır uğraşan insanları bir anda hamile diye duymak beni çok mutlu etti.Vallahi OMÜ tüp bebek merkezi gümbür gümbür geliyor.

Ve buradan TAYFUN HOCAMA sonsuz teşekkürler.Onun sayesinde artık memleketimizde istanbul ankara sürünmeden insanlar dileklerine kavuşabilecek.Hocam size öyle minnettarım ki.benim hayatımda ömür boyu çok kıymetli bir yeriniz olacak.İnşallah evlatlarımdan biri sizin gibi insanlara umut dağıtan bir doktor olura.s.

canım çook sevındım inş allah kucağınada almayı nasip eder. Darısı inş bizlerın başına

beyzanur ,nur ve master hepiniz saolun ALLAHIM OLMAYANLARADA NASİB EYLE YARABBİİİİ.Hala şaşkınım.Önce ALLAHIN izni sonra TAYFUN hocamın sayesinde çok mutluyum.Tayfun hocama kadar öyle çok doktor gezdimki iyilerde vardı kötülerde ama hocamda sonsuz güven duygusunu,samimiyeti,dürüstlüğü yakalım iyiki onu tanımışım onunla yola devam etmişim o SAMSUNUMUZ için çok önemli bir değer.sonuç olumsuz olsaydıda bunları yazardım emin olun çünkü o bana bir doktor olduğundan çok insan olduğunu çok hissettirdi.ALLAHIMA ÇOOK ŞÜKÜR,TAYFUN Hocamada sonsuz tesekkür ve sevgiler olsun.SAĞLIKLA kalın:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…