- 2 Kasım 2018
- 199
- 94
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
2 yaşında kuzum bende anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorumBnde kızımı uyuttum buralarda geziniyorum canım
2 yaşında kuzum .bnde anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorumBnde kızımı uyuttum buralarda geziniyorum canım
Merhabalar nasilsinizmerhabalar o zaman
TesekurlerMerhabalar nasilsiniz
2 yaşında kuzum bende anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorum
2 yaşında kuzum .bnde anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorumallah çocuklarımızı bizlere bağışlasın canim
Hamdolsun iyim bende oturuyom öyle bu arada Elif ben memnun oldum ❣Tesekurleriyiyim çok şükür sizler nasilsiniz
Bende meltem çok memnun oldumHamdolsun iyim bende oturuyom öyle bu arada Elif ben memnun oldum ❣
Nasıl zaman geçiyor insan bilemiyor canım. Bide biraz daha büyüyüp hareketlendi zaman gor
Saol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab mahperi hatun @Hannaz @Madammor @kahvesevmemben @balbocuuu @ME118 @Aydassa daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
@Eliifm
@balbocuuu
@Yazyagmuru38
@ebiharihem
T Tatlianne20
-Adel-
mahperi hatun
Silent Scream
AnneAslan
@minik meleklerim
@Sumeyye-F
@melankolimm
@Rakika
Ve adı aklıma gelmiyor olan bir sürü arkadaşım iyiki varsınız
hayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
@ME118
T Tatlianne20
-Adel-
@Evham Perisi
@Rumeysa___
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
@Zipzip-
@minik kalp0753
@Ufukta_bebek
@Pembeemzik
AnneAslan
canlarim benim iyki tanimisim sizleri baska yazamadiklarimda vardir mutlaka..
hepinizi seviyorum
ay canım benimSadecebirisiyim (tam anlamıyla bi abla sırdaş dost destekçi 2 gün konuşmasam özlüyorum benim canimmm)
H E (güzel hamişim heyecanıyla heyecanlanip umutlandıgm içindeki hayvan sevgisi bile seni coook sevmeme yetiyor Rabbim kalbinin güzelliğini hayatına kaderine yansitsin inşallah )
G gamzeli_bebis (aynı yolda arka arkaya pes etmeden hep guzele tesvik eden pozitif enerjili melegim benim)
morcivertkedi (bi prenses annesiii pek fazla konusmuslugumuz yok aslında ama kendime cook yakın buluyorum çok sempatik buluyorum nedense sanırım ikimizde minnoş olunca )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?