Sana en yakin dertleştiğin üye?

Oy maşallah sen büyütmüşsun benim kız daha 9 gerçi göz açıp kapayıncaya kadar büyüyolar Aynn canım bende uyutup koşarak telefonuma kavuşuyorum
2 yaşında kuzum bende anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorum

2 yaşında kuzum .bnde anca uyuyunca telefonu elime alabiliyorum allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın canim

Sadecebirisiyim (tam anlamıyla bi abla sırdaş dost destekçi 2 gün konuşmasam özlüyorum benim canimmm)
H E (güzel hamişim heyecanıyla heyecanlanip umutlandıgm içindeki hayvan sevgisi bile seni coook sevmeme yetiyor Rabbim kalbinin güzelliğini hayatına kaderine yansitsin inşallah )
G gamzeli_bebis (aynı yolda arka arkaya pes etmeden hep guzele tesvik eden pozitif enerjili melegim benim )
morcivertkedi (bi prenses annesiii pek fazla konusmuslugumuz yok aslında ama kendime cook yakın buluyorum çok sempatik buluyorum nedense sanırım ikimizde minnoş olunca )

ay canım benim
bence kesinlikle minnosluk faktör daha da fazla konusacağımız günlerimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…