- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Ben unutulmuşumT Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
@Zipzip-
@minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
T Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
@Zipzip-
@minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
Merhaba kızlar hayırlı olsun topigimiz ❤❤
Tek tek etiket yapmayacam ama burda selam verdiğim herkes iyiki var son zamanlarda burda olduğum kadar hiç bir yerde rahat edemedim benzer mutluluklar benzer acılar yaşayan kadınlar olarak çok güzel birliktelik oluşturduk. Gerçekten iyiki varsınız seviyorum sizihayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
@Evham Perisi
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
@Reyyan__
@BeautifulAnne1906
@Zipzip-
@minik kalp0753
U Ufukta_bebek
@Pembeemzik
@AnneAslan
canlarim benim iyki tanimisim sizleri baska yazamadiklarimda vardir mutlaka..
hepinizi seviyorum
aynen cnm burasi her derde devaTek tek etiket yapmayacam ama burda selam verdiğim herkes iyiki var son zamanlarda burda olduğum kadar hiç bir yerde rahat edemedim benzer mutluluklar benzer acılar yaşayan kadınlar olarak çok güzel birliktelik oluşturduk. Gerçekten iyiki varsınız seviyorum sizi
Çünkü sen varsınaynen cnm burasi her derde deva
yaa cok tesekkur ederimkiii sende iyki varsin cnmÇünkü sen varsın
Oyyy kuzumm benimmm çok teşekkür ederim iyiki varsın
Sende iyiki varsın canımOyyy kuzumm benimmm çok teşekkür ederim iyiki varsın
Tek tek etiket yapmayacam ama burda selam verdiğim herkes iyiki var son zamanlarda burda olduğum kadar hiç bir yerde rahat edemedim benzer mutluluklar benzer acılar yaşayan kadınlar olarak çok güzel birliktelik oluşturduk. Gerçekten iyiki varsınız seviyorum sizi
Kuzum valla hatırlayamadım bian özür dilerim balımBen unutulmuşum
Yaa bi tanem ne özürü çok normalKuzum valla hatırlayamadım bian özür dilerim balımiyiki tanımışım seni ponçikim
CanımsınYaa bi tanem ne özürü çok normaliyi ki varsın iyiki buluşmuşuz burda
Oyy benim meleğimmm bir gönüllerimiz tabiii bende iyiki tanıdım sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?