- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.564
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Sağ ol canım benimm.Yeni yilin kuzlu olsun nurum :) mutlu huzurlu saglikli ve bol süprizli gecsin
Yaaaa cok tsk ederimSağ ol canım benimm.
Şükür ettiğin iyi ki dediğin günlerin seni bekliyo olmasını diliyorum
Ama ben seni yerim biliyo musun:) canım dostum benim, bitanemmm
Ama ben seni yerim biliyo musun:) canım dostum benim, bitanemmmSende benim hem burda hem normal hayatımda herşeyimle oldugum gibi bilen tek kişisin ve hep öyle kalıcak
Yazamam şimdi buraya..Allah korusun göze gelmekten korkarım,bir sen varsın..senide kaybedemem. Perim,meleğim benim. İyi gün değil her gün dost oldun bana, iyi ki seni tanıdım iyi ki bitanemmmmCanımsın canım canımmm ❤ içimi dışımı her şeyimi bilenim. En zor günüm de beni ayağa kaldıranım. İyi ki varsın sen iyi ki tanımışım seni Ayşegül'ümm. Ne desem az sana yaa. Sen kelimelerle anlatılamayacak kadar farklısın..
Allahım nazardan saklasın bizii maşallah bizee meleğim benimmYazamam şimdi buraya..Allah korusun göze gelmekten korkarım,bir sen varsın..senide kaybedemem. Perim,meleğim benim. İyi gün değil her gün dost oldun bana, iyi ki seni tanıdım iyi ki bitanemmmm
Kurban olurum sana yaaa ❤❤❤❤
Saol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20
Oyy benim canım canımmmm ❤❤❤
Canım benim sende iyiki varsınnnSaol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- Dil-i bitab mahperi hatun Hannaz Eva @kahvesevmemben balbocuuu Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?