- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Saol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab mahperi hatun @Hannaz Eva @kahvesevmemben balbocuuu Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Sende iyiki varsınSaol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab mahperi hatun @Hannaz Eva @kahvesevmemben balbocuuu Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Kurban olurum sanaaaa kuzucummmm
Sende iyiki varsın kuzum balımmmSaol bitanem ne guzel dostlar edindim rabbim sizden razi olsun T Tatlianne20-Adel- @Dil-i bitab mahperi hatun @Hannaz Eva @kahvesevmemben balbocuuu Blue_Peri A Ayas19 daha sayamadiklarim var iyiki varsiniz tanimadan sevdigim insanlar
Oy oy çok teşekkür ederim canım benim sende iyiki varsın iyiki tanımışım hepiniziT Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
Böcüküm beniiiiiiimhayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
canlarim benim iyki tanimisim sizleri baska yazamadiklarimda vardir mutlaka..
hepinizi seviyorum
Oyy benim meleğimmm bir gönüllerimiz tabiii bende iyiki tanıdım siziiT Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
Aklıma gelenler bu konuştuğum ama hatırlayamadığım canlarda var tabiki, cooook seviyorum sizleri iyiki tanımışımgörmesekte gönüller bir
Canımmmmhayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Evham Perisi
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
AnneAslan
hepinizi seviyorum
T Tatlianne20
balbocuuu
-Adel-
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Zipzip-
minik kalp0753
hayirdir bugun herkez anlasmis gibi bura yaziyo canim cekti bende yazam barii
Blue_Peri
T Tatlianne20
-Adel-
Evham Perisi
Kara_gozlum
@kahvesevmemben
Reyyan__
PrensesAnnesi_
Zipzip-
minik kalp0753
U Ufukta_bebek
Pembeemzik
AnneAslan
hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?