sana sesleniyorum....beni sen ÖLDÜRDÜN

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
içimde öyle çok şey varki sana söylemek istediğim,ne yazıkki bunca yaşanmışlıkların bile adına bana bu fırsatı vermedin..seninle beraber olduğum zaman içinde hiç keşke diyeceğim birşey yaşamadım..bu ilişki bu duruma geldi ve (keşke şunuda yapsaydım)belki böyle olmazdı dediğim hiç olmadı..elimden gelen herşeyi değil,elimden gelenin fazlasını yaptım senin,sevgim ve yaşananlar için...kendimden çok sevdim,değer verdim.peki bunu,bana bu yaşattıklarını hakettimmi????????bunu sana,gözlerine bakarak sormayı çok isterdim..sen bundan kaçtın çünkü bu soruya verecek ne cvbın,nede yüzüme bakacak yüzün kalmadı değilmi????bu yazdıklarımı sen okuyamayacaksın,göremeyeceksin ama eminimki tüm bunları sen biliyorsun zaten..herşeyi bir çırpıda silen,hayatında yok sayan,daha ne istediğini,neyi sevdiğini bilmeyen bir insanı,SENİ sevdim ben..evet kahretsinki hemde çok sevdim..hayatta tekrar gülme sebebim,yaşama gücüm olmuştun..ellerimi bıraktın ve düştüm ben yokluğunla..öylesine acıttınki içimi,yere çakıldım ve sen öldürdün beni..sen masum duygularımın,tüm yaşananların,hayatımın anlamı dediğin prensesinin azraili oldun..ben seninle beraber yaşama sevincimi,umutlarımı,gülen gözlerimi kaybettim sayende..sen ise seni senden çok seven,uğrunda herşeyi feda eden ve en kötüsü ise,tüm bu yaşattıklarına rağmen hala daha seni seviyor olan beni kaybettin..şimdi karar ver,sence hangimiz kaybettik.......

Sana bunları yaşatan insan için üzülmeye diyeceğim ama
biliyorum istemeden de olsa üzülüp kahrolucaksın
ama hayat devam ediyor,en azından nekadar erken görürsen okadar kardır
deyip hayatına devam edeceksin :teselli:

Tamamen tükenmeden yeniden doğamazsın diye bir söz etmiş birileri zamanında. Yeniden doğacaksın elbet.

canım acıyor hemde cok kımse sakın yenıden doğacaksın demesın onsuz dünya yokkı ben yenıden doğabılıyım.
bunların hepsını onun suratına haykırdım ne oldu elde ettıgım neydı bana tamamen yabancı olan bır adamdı.canım ne kadar cok acıyor ve bunu tarıf edemıyorum.kelımelerın anlamsız kaldıgı yerdeyım ne yazıkki ne cok ısterdım herseyın aynı kalabılmesını.ama zaman geçiyor ve artık ne sen sensın ne o o.herseyın degıştığı gıbı sızlerde degısıyorsunuz.eğer yenıden doğum varsa ben artık doğmak ıstıyorum.yenıden ölüm varsada çekip benı vursun daha bu can bu acıya nasıl katlanır bılmıyorum...

eminimki o tüm bunları biliyordu cnm..o tüm bunlara rağmen sevgiyi,değeri bir çırpıda harcayacak kadar duygusuz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…