- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.530
- 798
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
Hani orda burda kaldığın maksimum bir aydı? Ay delircem ndndnakrabalarımda kaldim,arkadaşlarımda kaldim. sokakta yerde bile uyumuş olduğum sayılı bı kaç günüm oldu
hamaratlik dediğin için tesekkur ederim iki senedir kayinvalidemle kiyaslandigim için bu kelimeyi ilk defa senden duydum başa gelmeyen bela kalmadı zaten emin olabilirsin pişmiş tavuktan daha fenayım benKızz sen 5 dakka öncede bana cevap yetiştiriyordn mamayı ne ara yaptın bu kadar hamaratlik bu kadar tez canlılık başa bela hshsj
hayır yurtta kaldığım süre Max bir ay çok cevap geldiği için diğer kişilere yazdıklarımı da okuyor ona göre yaziyorsunuzdur diye düşünerek yazıyorumHani orda burda kaldığın maksimum bir aydı? Ay delircem ndndn
Yani arkadaşım zaten senin kocan 5 para etmez bir insan. Onun için vicdan azabı çekmeye, dert etmeye değmez. Ama kendini koyduğun duruma ve çocuklarınla kendini tehlikeye attığına üzül. Vicdan azabı değil pişmanlık çekmen lazımçok güzel bir cevap vermişsin teşekkür ederim. bu vicdan azabı geçer mi ben bunu unutabilirmiyim nolur bir fikir verin
ya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galibaYani arkadaşım zaten senin kocan 5 para etmez bir insan. Onun için vicdan azabı çekmeye, dert etmeye değmez. Ama kendini koyduğun duruma ve çocuklarınla kendini tehlikeye attığına üzül. Vicdan azabı değil pişmanlık çekmen lazım
Hadi gözün aydınya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba
Yhaaa aşk olsun ben sana hep derim hamarat diyehamaratlik dediğin için tesekkur ederim iki senedir kayinvalidemle kiyaslandigim için bu kelimeyi ilk defa senden duydum başa gelmeyen bela kalmadı zaten emin olabilirsin pişmiş tavuktan daha fenayım ben
hahahah ay bunca derdimi anlattiktan sonra gülsem ayıp olur mu acaba :dd iyiki açmışım konuyu sanırım biraz daha konuşursam geçecek gibiHadi gözün aydın
tabiYhaaa aşk olsun ben sana hep derim hamarat diyesenin kalkıştığın işlere kim kalkışa bilir kii hem hamarat hem cesaretli hem merhametli yemede yanında yat tam evli pezo da benim benim gibi düşünduyse demek almışsın başına belayı.
Ama birşey sorcam dürüstçe cevap ver
ya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba
Bak bu yorumumda aynısını dedim kocanı kötüleyip seni savundum bana böyle olumlu konuşmadın.Sen kesin fakesn yaa ama hikâyede sarıyor hshsh
Bir gün tek mi oldu o ayıplı konuşmalar. Hani bir gün tekse çokta vicdan yapılacak bir mevzu değil kocanda adam olsaydı da yanında dursaydi yani seninde şeyine bi hal çare bulman gerekirdi.
Bunlar mükemmel kafalar hlgfydygjhk fake konulardan ne anlıyorsunuz acaba?hahahah ay bunca derdimi anlattiktan sonra gülsem ayıp olur mu acaba :dd iyiki açmışım konuyu sanırım biraz daha konuşursam geçecek gibi
Hamileliğini anlat 2 yıllık evlilikte 2 yaşında çocuk nasıl oldu. Ben halen orayı merak ediyorum.
Kızım sen milletle kafa mı buluyorsun?ya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba
insan pişman olması gereken şeye sevinir miya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba
kafam karıştı ikisinde sen yazmadin mi zatenBak bu yorumumda aynısını dedim kocanı kötüleyip seni savundum bana böyle olumlu konuşmadın.
ya saçmalama niye böyle düşünüyorsun anlam veremedim şuan insanım ve vicdan azabından kurtulmak için açtım ya bu konuyu hep uzuliyim mi birileri bana destek olcak bı iki kelime söylemiş bende sevindim yani hep uzuliyim mi bu hayatta inan zaten kalbim acıyor sanki o beni aldatmış gibiKızım sen milletle kafa mı buluyorsun?
of ya bu konuyu sonra silebiliyoruz dimi arkadaşımHamileliğini anlat 2 yıllık evlilikte 2 yaşında çocuk nasıl oldu. Ben halen orayı merak ediyorum.
Kadının kocasına yazıp fotoğraf atmışsın ayıp olmamışta bu mu olacak allasen gül tabi:)hahahah ay bunca derdimi anlattiktan sonra gülsem ayıp olur mu acaba :dd iyiki açmışım konuyu sanırım biraz daha konuşursam geçecek gibi
Tabi ki yani ben öyle biliyorumof ya bu konuyu sonra silebiliyoruz dimi arkadaşım
Allah'a inaniyorsan benim gibi eğer yalanım varsa bir tanesinde sabaha çıkmak nasip olmasın bak o kadar diyimboşuna üzülüp kızmayın, yarım saattir konu sahibinin mesajlarını okuyorum hiçbir şey anlamadım. Bir dedi diğer dediğini tutmuyor, saf saf komik cevaplar veriyor, son 3 saattir de aktif, işi gücü cevap vermek.
Benim anlamadığım fake konu açıp nasıl eğleniyorsunuz, elinize ne geçiyor, ne zevk alıyorsanız bize de anlatın biz de yaşayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?