Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızz sen 5 dakka öncede bana cevap yetiştiriyordn mamayı ne ara yaptın bu kadar hamaratlik bu kadar tez canlılık başa bela hshsj
hamaratlik dediğin için tesekkur ederim iki senedir kayinvalidemle kiyaslandigim için bu kelimeyi ilk defa senden duydum başa gelmeyen bela kalmadı zaten emin olabilirsin pişmiş tavuktan daha fenayım ben

çok güzel bir cevap vermişsin teşekkür ederim. bu vicdan azabı geçer mi ben bunu unutabilirmiyim nolur bir fikir verin
Yani arkadaşım zaten senin kocan 5 para etmez bir insan. Onun için vicdan azabı çekmeye, dert etmeye değmez. Ama kendini koyduğun duruma ve çocuklarınla kendini tehlikeye attığına üzül. Vicdan azabı değil pişmanlık çekmen lazım

ya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba

ya sen varya öyle bizey yazdın ki snsinle surda az konuşsak ben vicdan azabından kurtulurum gibi hissettim inanirmisin çok sevindirik oldum şuan Allah razı olsun vicdan azabından kurtulucam galiba
Hadi gözün aydın

hamaratlik dediğin için tesekkur ederim iki senedir kayinvalidemle kiyaslandigim için bu kelimeyi ilk defa senden duydum başa gelmeyen bela kalmadı zaten emin olabilirsin pişmiş tavuktan daha fenayım ben
Yhaaa aşk olsun ben sana hep derim hamarat diye senin kalkıştığın işlere kim kalkışa bilir kii hem hamarat hem cesaretli hem merhametli yemede yanında yat tam evli pezo da benim benim gibi düşünduyse demek almışsın başına belayı.
Ama birşey sorcam dürüstçe cevap ver

Bak bu yorumumda aynısını dedim kocanı kötüleyip seni savundum bana böyle olumlu konuşmadın.

insan pişman olması gereken şeye sevinir mi
Bak bu yorumumda aynısını dedim kocanı kötüleyip seni savundum bana böyle olumlu konuşmadın.
kafam karıştı ikisinde sen yazmadin mi zaten

Kızım sen milletle kafa mı buluyorsun?
ya saçmalama niye böyle düşünüyorsun anlam veremedim şuan insanım ve vicdan azabından kurtulmak için açtım ya bu konuyu hep uzuliyim mi birileri bana destek olcak bı iki kelime söylemiş bende sevindim yani hep uzuliyim mi bu hayatta inan zaten kalbim acıyor sanki o beni aldatmış gibi

boşuna üzülüp kızmayın, yarım saattir konu sahibinin mesajlarını okuyorum hiçbir şey anlamadım. Bir dedi diğer dediğini tutmuyor, saf saf komik cevaplar veriyor, son 3 saattir de aktif, işi gücü cevap vermek.
Benim anlamadığım fake konu açıp nasıl eğleniyorsunuz, elinize ne geçiyor, ne zevk alıyorsanız bize de anlatın biz de yaşayalım

Allah'a inaniyorsan benim gibi eğer yalanım varsa bir tanesinde sabaha çıkmak nasip olmasın bak o kadar diyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…