Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o konuyu anlatmak istemiyorum ya
Anlatacağını anlattın zaten, ne bu gizem. Ya evlenmeden hamile kalmışsın ya da yalan söylüyorsun.
Kim ne yol göstersin sana? Sen herhalde o adama kaç dememizi falan bekliyorsun, onun dışındaki her öneriyi reddettin çünkü

Bu sondaki ayrıntıları neden verdin? Şey denmesini mi bekliyorsun "ay o evde halin çok kötü en azından bu adam sana kol kanat gersin"

Ne garip insanlarsınız yahu.
2 yıllık evlilik 2 çocuk ve büyük olan 2 yaşında (başka bir birliktelikten filan mı?)
Koca hapiste (sebebini Allah bilir)
Siz kayınpederin evindesiniz
Bir de kocanızın arkadaşıyla telefonda görüşüyorsunuz
Bir şey yaparken hiç mi sonunu düşünmez bir insan. Kusura bakmayın yaşadıklarınızın sebebi depresyon filan değil. Depresyondayken insan kendini kapatıyor her şeye değil elin herifiyle yazışmak konuşmak kendine bile tahammülün olmuyor.
Çalış diyoruz, kocam istemiyor diyorsunuz. Kocanız istedi diye mi adamın arkadaşıyla telefonda seks yaptınız.

karısından bahsetmedi çünkü bir sorunu yok eşiyle gayet güzel bir ailesi var neden bahsedecek ki bana
Hmm bahsetmedi, tanımıyorsunuz kadını ama güzel bir aile oldukları konusana hakimsiniz.
Sizle neden konuşmuş peki hadi siz boşluktasnz onun bahanesi neymiş de sizinle seksting yapmış.

Bu sondaki ayrıntıları neden verdin? Şey denmesini mi bekliyorsun "ay o evde halin çok kötü en azından bu adam sana kol kanat gersin"
yok hayır bu yaşadıklarım ve eşime birşey anlatamamam, evli gibi değil sadece anne gibi idareci olmak ilgisizlik sevgisizlik beni buna sürükledi diyebilirim. ama bunu yapmami gerektirmezdi haklı bir sebep olmadığını kabul ediyorum. eğer etmesem bunu sadece öne sursem zaten vicdan azabı da çekmem buraya da yazmazdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…