- 9 Ağustos 2025
- 94
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
evet zaten numaramı degistiricem önümüzdeki ay başka hatta tasiycam ve ins hesabı kapaticamBu adama s... cek bir daha yazmasin sana.
Niyeti kotu bak canindan olursun.
Evlenmeden önce nerde yaşıyodun?evet zaten numaramı degistiricem önümüzdeki ay başka hatta tasiycam ve ins hesabı kapaticam
Bu mesajıma kızarsn diye beklerken çok Minnoş karşılaman şaşırttı.hayır mesajlasiyorduk
orda burda arkadaşlarda vsEvlenmeden önce nerde yaşıyodun?
Kaç yaşındasın?orda burda arkadaşlarda vs
hayır ya of o kadar da o. değilim ben lütfen gerçekten vicdan azabı çekiyorum eşini tanimiyorum kiBu mesajıma kızarsn diye beklerken çok Minnoş karşılaman şaşırttı.
Nasıl fotoğraf atıyordun ki
Bide karısını tanıyor musun kadına çaya falan gidiyor musun?
Foto attım dedin sonra atmadım dedin hangisi doğru?hayır ya of o kadar da o. değilim ben lütfen gerçekten vicdan azabı çekiyorum eşini tanimiyorum ki
SEn adama hayatından bahsederken dertleşirken o hiç karısndan falan bahsetmedi mi yani ne kadar ayıp.hayır ya of o kadar da o. değilim ben lütfen gerçekten vicdan azabı çekiyorum eşini tanimiyorum ki
Anlatacağını anlattın zaten, ne bu gizem. Ya evlenmeden hamile kalmışsın ya da yalan söylüyorsun.o konuyu anlatmak istemiyorum ya
Kim ne yol göstersin sana? Sen herhalde o adama kaç dememizi falan bekliyorsun, onun dışındaki her öneriyi reddettin çünküdoğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demiş
26Kaç yaşındasın?
Bu mesajıma kızarsn diye beklerken çok Minnoş karşılaman şaşırttı.
Nasıl fotoğraf atıyordun ki
Bide karısını tanıyor musun kadına çaya falan gidiyor musun?
Foto attım dedin sonra atmadım dedin hangisi doğru?yüzümü attım nude atmadim
Nude atmamış, normal foto atmış, ahlaklı bir kadın kendisiFoto attım dedin sonra atmadım dedin hangisi doğru?
karısından bahsetmedi çünkü bir sorunu yok eşiyle gayet güzel bir ailesi var neden bahsedecek ki banaSEn adama hayatından bahsederken dertleşirken o hiç karısndan falan bahsetmedi mi yani ne kadar ayıp.
Üff yok sizin fake olduğunuza inandım ben.
Nude atmamış, normal foto atmış, ahlaklı bir kadın kendizi
of ya dalga geçmeyin lütfen ben diyorum vicdan azabı çekiyorum ahlaksizim evet. kabul ediyorum günahımı hataya dustugumu ben sadece bu histen nasıl kurtulurum diye sormak için açtım bu konuyuNude atmamış, normal foto atmış, ahlaklı bir kadın kendisi
Bu sondaki ayrıntıları neden verdin? Şey denmesini mi bekliyorsun "ay o evde halin çok kötü en azından bu adam sana kol kanat gersin"doğru diyorsun bana lütfen bir yol gösterin arkadasim. napiyim ne ediyim kurtulmam lazım benim buralardan. size şunu da söylemek istiyorum. bu abi dediğim kişi bugün birdaha konuşmayalım derken şey de eklemiş mesaja maddi manevi ihtiyacın olursa yaz ayrıca elime para gececegini umuyorum gibisinden seni en kısa zamanda oradan kurtarmak için yazacağım demiş
Hmm bahsetmedi, tanımıyorsunuz kadını ama güzel bir aile oldukları konusana hakimsiniz.karısından bahsetmedi çünkü bir sorunu yok eşiyle gayet güzel bir ailesi var neden bahsedecek ki bana
yok hayır bu yaşadıklarım ve eşime birşey anlatamamam, evli gibi değil sadece anne gibi idareci olmak ilgisizlik sevgisizlik beni buna sürükledi diyebilirim. ama bunu yapmami gerektirmezdi haklı bir sebep olmadığını kabul ediyorum. eğer etmesem bunu sadece öne sursem zaten vicdan azabı da çekmem buraya da yazmazdimBu sondaki ayrıntıları neden verdin? Şey denmesini mi bekliyorsun "ay o evde halin çok kötü en azından bu adam sana kol kanat gersin"
evden uzakta bir gün kimse yok kafa rahat diye bence kampa gitmiş arkadaşıylaHmm bahsetmedi, tanımıyorsunuz kadını ama güzel bir aile oldukları konusana hakimsiniz.
Sizle neden konuşmuş peki hadi siz boşluktasnz onun bahanesi neymiş de sizinle seksting yapmış.
hayır orada bir süre kaldım ama sonra babama yalvar yakar cikarttirdim kendimi ordan,çok kotu olaylara şahit oluyordum ve orada kendimi çok kotu hissediyordum kimsesiz gibi. ki şu an 26 yaşımda şunu anlıyorum ki ben gerçekten kimsesizim.Çocuk esirgemede mi büyüdün sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?