- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.530
- 798
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
-
Kaç sene orda burda kaldın, onu anlamaya çalışıyorumhayır orada bir süre kaldım ama sonra babama yalvar yakar cikarttirdim kendimi ordan,çok kotu olaylara şahit oluyordum ve orada kendimi çok kotu hissediyordum kimsesiz gibi. ki şu an 26 yaşımda şunu anlıyorum ki ben gerçekten kimsesizim.
çok güzel bir cevap vermişsin teşekkür ederim. bu vicdan azabı geçer mi ben bunu unutabilirmiyim nolur bir fikir verinDiyorsunuz ki bunu öğrenirlerse beni öldürürler. Bunu önceden düşünemediniz mi? Bu adam yarın öbür gün sizi tehdit etse ne yapacaksınız? İş bul diyorlar, olmaz. Boşan diyorlar, olmaz. Başka yere git, olmaz. Kadın sığınmaya git, olmaz. Siz kendinize yapacağınızı yapmışsınız, bundan sonra ne tavsiyesi istiyorsunuz. Kalmaya gönlünüz yok gitmeye gücünüz yok. Kırın dizinizi oturun evinizde, dua edin adam kimseye anlatmasın. Burdaki insanların size ne yararı dokunabilir.
Sen kesin fakesn yaa ama hikâyede sarıyor hshshevden uzakta bir gün kimse yok kafa rahat diye bence kampa gitmiş arkadaşıyla
sene değil kısa bir süre bir ay bile değildir belki ama duramadim zaten kötüydü bayaKaç sene orda burda kaldın, onu anlamaya çalışıyorum
Demek ki evlenmeden bi evin barkın vardı? Nerde kalıyodun?sene değil kısa bir süre bir ay bile değildir belki ama duramadim zaten kötüydü baya
Sen kesin fakesn yaa ama hikâyede sarıyor hshsh
Bir gün tek mi oldu o ayıplı konuşmalar. Hani bir gün tekse çokta vicdan yapılacak bir mevzu değil kocanda adam olsaydı da yanında dursaydi yani seninde şeyine bi hal çare bulman gerekirdiva
fake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olurSen kesin fakesn yaa ama hikâyede sarıyor hshsh
Bir gün tek mi oldu o ayıplı konuşmalar. Hani bir gün tekse çokta vicdan yapılacak bir mevzu değil kocanda adam olsaydı da yanında dursaydi yani seninde şeyine bi hal çare bulman gerekirdi.
Yaz kız dinliyorum benfake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olur
bir gün tek evet iki dk lik bir konuşma sadecefake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olur
hayır yoktu. arkadaşımda kalıyordum. kisa kısa süre içinde başka yerlerde.Demek ki evlenmeden bi evin barkın vardı? Nerde kalıyodun?
Bacım kafan mı güzel. Bir ay bile kalmadın, kısa süre kaldın, ama evin yoktu. Sokakta mı yatıyodun?hayır yoktu. arkadaşımda kalıyordum. kisa kısa süre içinde başka yerlerde.
Tam 1 saattir burda çatır çatır yazıyorsun iki çocukla çocuk da değil senin hesaba göre daha bebek gerçi hesabında bi tuhaf hamileliği atlıyorsun hiç bi saniye olsun çıkmadın hiç mi uyanmadılar hiç mi kv, kp manyak kaynın bir şey demiyor çat çat yazmana.fake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olur
beni annem bıraktı babannem baktı 8 yaşıma kadar sonra vefat edince akrabalarda kalmaya başladim ordan sonra yaş büyüdükçe sokaklara da dusurulduk ailemiz bakmayınca işteKaç sene orda burda kaldın, onu anlamaya çalışıyorum
Pavyon gibi mi nası sokak?beni annem bıraktı babannem baktı 8 yaşıma kadar sonra vefat edince akrabalarda kalmaya başladim ordan sonra yaş büyüdükçe sokaklara da dusurulduk ailemiz bakmayınca işte
bir donemdi sadece o yurtta kalmam babam bana kızıp başkasının aklıyla yurda verdi geri aldı. yine başkalarının aklıyla beni her gün dövüyordu bende daha çok geceleri dışarı çıkmaya başladım o zamanlar. sonra hiç suçu kendinde aramayip beni sokağa tamamen saldi.Bacım kafan mı güzel. Bir ay bile kalmadın, kısa süre kaldın, ama evin yoktu. Sokakta mı yatıyodun?
odamdayim bebek kucağımda beş dk önce mama yapıp yedirdim içerde kayinpederim tutuyordu kaynım kızmasın diye ona verdim o tutarken ben mamasını yedirdim diğeri uyuyorTam 1 saattir burda çatır çatır yazıyorsun iki çocukla çocuk da değil senin hesaba göre daha bebek gerçi hesabında bi tuhaf hamileliği atlıyorsun hiç bi saniye olsun çıkmadın hiç mi uyanmadılar hiç mi kv, kp manyak kaynın bir şey demiyor çat çat yazmana.
Bak şimdi Bilale sorar gibi soruyorum, de ki 18 yaşında bırakıldın sokağa, sadece bi aydan kısa süre arkadaşta kaldın, kalan 6 sene nerde kaldın?bir donemdi sadece o yurtta kalmam babam bana kızıp başkasının aklıyla yurda verdi geri aldı. yine başkalarının aklıyla beni her gün dövüyordu bende daha çok geceleri dışarı çıkmaya başladım o zamanlar. sonra hiç suçu kendinde aramayip beni sokağa tamamen saldi.
ay sende beni o.Pavyon gibi mi nası sokak?
ya hayır tabiki ne pavyonu Allah korusun. onun bunun evinde arkadaşların diyorum ya iki saattir. nereyi bulursamPavyon gibi mi nası sokak?
Kızz sen 5 dakka öncede bana cevap yetiştiriyordn mamayı ne ara yaptın bu kadar hamaratlik bu kadar tez canlılık başa bela hshsjodamdayim bebek kucağımda beş dk önce mama yapıp yedirdim içerde kayinpederim tutuyordu kaynım kızmasın diye ona verdim o tutarken ben mamasını yedirdim diğeri uyuyor
akrabalarımda kaldim,arkadaşlarımda kaldim. sokakta yerde bile uyumuş olduğum sayılı bı kaç günüm olduBak şimdi Bilale sorar gibi soruyorum, de ki 18 yaşında bırakıldın sokağa, sadece bi aydan kısa süre arkadaşta kaldın, kalan 6 sene nerde kaldın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?