Sanal Aldatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç sene orda burda kaldın, onu anlamaya çalışıyorum

çok güzel bir cevap vermişsin teşekkür ederim. bu vicdan azabı geçer mi ben bunu unutabilirmiyim nolur bir fikir verin

evden uzakta bir gün kimse yok kafa rahat diye bence kampa gitmiş arkadaşıyla
Sen kesin fakesn yaa ama hikâyede sarıyor hshsh

Bir gün tek mi oldu o ayıplı konuşmalar. Hani bir gün tekse çokta vicdan yapılacak bir mevzu değil kocanda adam olsaydı da yanında dursaydi yani seninde şeyine bi hal çare bulman gerekirdi.

fake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olur

fake değilim ıssız miyim ya iki çocukla zar zor giriyorum zaten ugrascam uydurma hikayelerle benim hayatım hikaye zaten yazsam roman olur
Tam 1 saattir burda çatır çatır yazıyorsun iki çocukla çocuk da değil senin hesaba göre daha bebek gerçi hesabında bi tuhaf hamileliği atlıyorsun hiç bi saniye olsun çıkmadın hiç mi uyanmadılar hiç mi kv, kp manyak kaynın bir şey demiyor çat çat yazmana.

Bacım kafan mı güzel. Bir ay bile kalmadın, kısa süre kaldın, ama evin yoktu. Sokakta mı yatıyodun?
bir donemdi sadece o yurtta kalmam babam bana kızıp başkasının aklıyla yurda verdi geri aldı. yine başkalarının aklıyla beni her gün dövüyordu bende daha çok geceleri dışarı çıkmaya başladım o zamanlar. sonra hiç suçu kendinde aramayip beni sokağa tamamen saldi.

odamdayim bebek kucağımda beş dk önce mama yapıp yedirdim içerde kayinpederim tutuyordu kaynım kızmasın diye ona verdim o tutarken ben mamasını yedirdim diğeri uyuyor

Bak şimdi Bilale sorar gibi soruyorum, de ki 18 yaşında bırakıldın sokağa, sadece bi aydan kısa süre arkadaşta kaldın, kalan 6 sene nerde kaldın?

Son düzenleme:
odamdayim bebek kucağımda beş dk önce mama yapıp yedirdim içerde kayinpederim tutuyordu kaynım kızmasın diye ona verdim o tutarken ben mamasını yedirdim diğeri uyuyor
Kızz sen 5 dakka öncede bana cevap yetiştiriyordn mamayı ne ara yaptın bu kadar hamaratlik bu kadar tez canlılık başa bela hshsj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…