sanal hakaret

Olayı yargıya taşımaya üşenmezseniz noktasından virgülüne her yazılandan sorumlusunuz.

Benim diyeceğim tek şey; bu adamla nasıl sozlendiniz ?
Ya da hala nasıl başınızdan atmıyorsunuz..
Böyle bi durumda tek yapacağım şey hakareti düşünmek değil tekme koymak olurdu..

Sizi ayrıca özel konuşmaları ifşa ettiğiniz için de şikayet edebilir.
ama abisi hesap calindi o yazmadi kardesim zaten savciliga suc duyurusunda bulunduk dedi e bunlar hesabi calan ve bumlari yazan kisi adina mi sikayetci olacaklar

sözlün demiyor mu sen ne yaptin diye ? tabi ki suç hakaret davasi acabilirmanevi tazminat isteyebilir ..abisine ssleri attinizda ne oldu :) sözlüne guvenin tam yersen

ben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo

Bu yaptığınız hiç hoş değil. nişanlınızdır sizi ilgilendiren. o kadınla ağız dalaşına girince elinize ne gececekti... yada ne geçti?
Ayrıca madem böyle birşey yaptınız neden acele edip kimliğinizi ifşa ettiniz. Biraz sabır yaw.. bakalım daha neler diyecekti..
Onun izine çıktığını siz nereden biliyordunuz? izinde buraya neden gelmedin diye sormuşsunuz

onun izine ciktigindan degil nisanlimin izine ciktigindan bahsettim ben orda

kimse hesabım çalındı vs diye suç duyurusunda bulunmakla uğraşmaz ya. devlet de uğraşmaz bence. sizin takılmanız gereken daha mühim mevzular var.

ama abisi hesap calindi o yazmadi kardesim zaten savciliga suc duyurusunda bulunduk dedi e bunlar hesabi calan ve bumlari yazan kisi adina mi sikayetci olacaklar
Ondan da olurlar, senden de..
Sonuçta sen kadının kişiliğine yönelik hakaretlerde bulundun.
Ama ben ne hesabın çalındığına ne de şikayet ettiklerine pek inanmadım. Seni başlarından savmaya çalışıyor gibiler...

bana da öyle geliyo ama çok kırıcı yorumlar oldu üzüldüm ne diyim iyi ya da kötü yorum yapan herkese tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…