- 2 Ekim 2017
- 74
- 9
- 1
- Konu Sahibi gelelimsana
-
tamam ben karistirdim o zaman özür dilerimNerde demişim suçlu diye..
Kendinize gelin dedim ...
Olayı yargıya taşımaya üşenmezseniz noktasından virgülüne her yazılandan sorumlusunuz.bu arada olayın detayini ekleyim instagramdan ben ona hakaret ettigimde sikayetci olmadi aradan 4 ay gecti onun yazismalarinin hakaretlerinin ssleri delil olarak benim elime gecince sikayetci olcam dedi yani bi kuyruk tutusması var BEN ŞUNU SORUYORUM SİZLERE HESABI CALINDI İSE ETTIGIM YA DA ONUN ETTIGI HAKARETLERDEN O DA BENDE SORUMLU OLUR MUYUZ ?
tamam ben karistirdim o zaman özür dilerim
ama abisi hesap calindi o yazmadi kardesim zaten savciliga suc duyurusunda bulunduk dedi e bunlar hesabi calan ve bumlari yazan kisi adina mi sikayetci olacaklarSizi ayrıca özel konuşmaları ifşa ettiğiniz için de şikayet edebilir.
ben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo
onun izine ciktigindan degil nisanlimin izine ciktigindan bahsettim ben ordaBu yaptığınız hiç hoş değil. nişanlınızdır sizi ilgilendiren. o kadınla ağız dalaşına girince elinize ne gececekti... yada ne geçti?
Ayrıca madem böyle birşey yaptınız neden acele edip kimliğinizi ifşa ettiniz. Biraz sabır yaw.. bakalım daha neler diyecekti..
Onun izine çıktığını siz nereden biliyordunuz? izinde buraya neden gelmedin diye sormuşsunuz
Ondan da olurlar, senden de..ama abisi hesap calindi o yazmadi kardesim zaten savciliga suc duyurusunda bulunduk dedi e bunlar hesabi calan ve bumlari yazan kisi adina mi sikayetci olacaklar
haklısın galibakimse hesabım çalındı vs diye suç duyurusunda bulunmakla uğraşmaz ya. devlet de uğraşmaz bence. sizin takılmanız gereken daha mühim mevzular var.
bana da öyle geliyo ama çok kırıcı yorumlar oldu üzüldüm ne diyim iyi ya da kötü yorum yapan herkese tesekkür ederimOndan da olurlar, senden de..
Sonuçta sen kadının kişiliğine yönelik hakaretlerde bulundun.
Ama ben ne hesabın çalındığına ne de şikayet ettiklerine pek inanmadım. Seni başlarından savmaya çalışıyor gibiler...
onun izine ciktigindan degil nisanlimin izine ciktigindan bahsettim ben orda
ayni semtteler belki ordan biliyodir bilmiyorum ki işte buna kiziyorum madem hesabi calindi baskasi yazdi bunlari nerden biliyoPeki o bayan nereden biliyor sözlünün izine çıktığını?
Umarım gelecekte, neden böyle yorumlar geldiğini anlayacak şeyler yaşamak zorunda kalmazsın...bana da öyle geliyo ama çok kırıcı yorumlar oldu üzüldüm ne diyim iyi ya da kötü yorum yapan herkese tesekkür ederim
yok degildim 7 ay olduIki sene once 2 kere birlikte olmus. Peki bu birliktelik olurken siz sozlunuzun hayatinda miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?