- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi gelelimsana
-
umarım kimse de benim o an yaşadığım psikolojiyi yasamak zorunda kalmaz yasananlar burda yazdigim iki satirdam ibaret degil cunku ama dedigim gibi kseyr kirginligim yokUmarım gelecekte, neden böyle yorumlar geldiğini anlayacak şeyler yaşamak zorunda kalmazsın...
O zaman tabi ki de iliskine sahip cikacaksin. Hakaret falan yüz goz olma bi daha bu mevzudan da ni sey cikmaz. Hesabi calinmis falan yalan gibi.yok degildim 7 ay oldu
ya sen olsan susup oturur muydun burda ki herkes neden muhattap oldun diye bana yükleniyor nisanlimin sucu yok benim sucum yok ama musallat olan bi kadindan kurtulmak icin suclu konumuna dustukO zaman tabi ki de iliskine sahip cikacaksin. Hakaret falan yüz goz olma bi daha bu mevzudan da ni sey cikmaz. Hesabi calinmis falan yalan gibi.
dava olsa da ben yaptiklarimin hesabini bi yargiya bi nisanlima veririm bu bir ikincisi nisanlim aldatmadigini ben hayatindayken o kadinla asla ama asla birlikte olmadigini her sekilde ispat etti komutanlari bile aradi kadinin dedigi tarihte burda oldugunu bilmeni isteriz dediler olayin icerigini bilmeden nisanlimi elimden almaya kalkan bi kadini hakli görmenize anlam veremedim ayrica onun bana ilk hakaret ettigini ve tahrikten dolayi kufur ettigimi belirttim bilmem anlatabildim miKadının özel konuşmalarını başkalarına atmak sanal zorbalıktir
İnşallah seni dava eder kadın.
Bir hatalı varsa elin kadınında değil kendi nişanlında ara suçu. Sana sadakat sözü veren o kadın değil erkek arkadasindır.
insanca uyaridan anlamiyor sikayetci olcam diyorum hesabim calindi diyor ben ne yapcagimi gercekten sasirdimnişanlinin suçu var demiyoruz ki sen guvenmiyorsun diyoruzayrica kadın bulasiyorsa muhatap olman mi gerekiyor ?
insanca uyaridan anlamiyor sikayetci olcam diyorum hesabim calindi diyor ben ne yapcagimi gercekten sasirdim
ayni semtteler belki ordan biliyodir bilmiyorum ki işte buna kiziyorum madem hesabi calindi baskasi yazdi bunlari nerden biliyo
7 yaş büyük demediniz mi? Ne ara annesi yaşında oldu yahu?o an insanın gözü dönüyor işte annesi yasinda bi kadin zamaninda ne yasanmissa yasanmis erkek acmiyor konusunu da kadin ne diye daha ara bozuyor ben bu iliskiye kac ayimi ne emeklerimi verdim onun lafiyla hakkaride iki yoldir kalan adamimi terkedeyim
bana göre öyle7 yaş büyük demediniz mi? Ne ara annesi yaşında oldu yahu?
Yani kadın sizin anneniz yaşında mı? Nişanlınızdan 7 yaş büyük , sizin anneniz yaşında mı oluyor?bana göre öyle
bak bu da mantikli ama ayni semtteler yani izine cikip cikmadigini bilmesi kolayBırak hesabı çalındı çalınmadı olayını..
asıl sorun hala adamla iletişim halinde olup olmadığı ki , izine çıktığını biliyor. Bence sözlünde masum değil
7 yaş büyük demediniz mi? Ne ara annesi yaşında oldu yahu?
yahu 25 yasinda bi erkek 34 yasinda bi bayan yas farki var mi var sayilara takilmiyorum bile nisanlandigini bile bile neden pesinde kosqr ben kadinin olgunlugundan bahsediyorum erkek safsa kadinin yasi belliYani kadın sizin anneniz yaşında mı? Nişanlınızdan 7 yaş büyük , sizin anneniz yaşında mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?