- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi gelelimsana
-
zaten zar zor numarasini buldi nisanlimin günahi yok ben seninle görüşmuyorum neden o kizi aglatiyosun sen beni ayırdın Allahtan bul dedi cevap olarakta iyi oldu burdan yazidigin seni de karakola veriyorum karakoldayim yazmis e buna ne demeli simdi ooooffsen ne karışıyosun, sevgilin istese pekala engel olur.
Sözlünüz çocuk değil. Ağzı var dili var arama sorma diyebilir. Şu erkeklere kadınlar tarafından zorbalığa maruz kalabilen savunmasız canlılar gibi davranmayın yahu !iyi de bir degil iki degil bu kadin bu kadar pesinden kosunca insan ister istemez şüpheleniyo
çirkin laf?
" sana 50 kez söyledim halâ arkamdan orospuluk mu yapıyosun dedim aklimda yoktu aklima düşürdün dur nişanlını bi arayım zilli falan dedi
ama yasalarda erkegin a bile yazmasi suc bundan da muzdaribiz bildiginiz gibi kadin isterse suc olmaz ama kadin sikayetci olursa suc olurSözlünüz çocuk değil. Ağzı var dili var arama sorma diyebilir. Şu erkeklere kadınlar tarafında zorbalığa maruz kalabilen savunmasız canlılar gibi davranmayın yahu !
ha ben sana hakaret ettigimi ima ettin sandim ya ama ben oldugumu bilmeden nisanlima yaziyo sandi ve " instagramdan iki ay önce iyi giydirdi bana zilli " yazinca cildirdim napiyim bi de aynen böyle gülerek yazdi bu lafi duyup hala nisanlima sulaniyo sen olsan ne yapardinBu ne peki...
onunla aramda güven problemi sürekli bu kadinin yazdiklarindan kaynakliBence sen elin ..... Bırak sozlunle arabadaki güven problemine yönel
evet varVar böyle karaktersiz tipler ama muhattap olmamak en iyisi.tek yapacaginiz heryerden engellemekti.
Sözlünüzün haberi varmi olanlardan?
onunla aramda güven problemi sürekli bu kadinin yazdiklarindan kaynakli
bu arada soylemeyi unuttum ben ona dedim ki bak nisanlim senle görüsmüyo benden öncede kalmissin dedim "bana da s.... et o deliyi ben seni seviyorum" yazdi dedi at ss leri dedim yok ki dedi gel burdan yakBu ne peki...
ha ben sana hakaret ettigimi ima ettin sandim ya ama ben oldugumu bilmeden nisanlima yaziyo sandi ve " instagramdan iki ay önce iyi giydirdi bana zilli " yazinca cildirdim napiyim bi de aynen böyle gülerek yazdi bu lafi duyup hala nisanlima sulaniyo sen olsan ne yapardin
benim nisanlimdan yana sorunum yok ama aklima hep o kadin soktu bunlari sonra nisanlimin ailesi aradi ispatladilar alakasi olmadigini yani su an nisanlima guvenim tam zaten kadinda sonradan bocaladi bayadir görüsmüyoduk dur onu bi arayim dedi ben sok oldum hani görüşüyodunuz dedim sustu kaldi durduk yere gunahini aldim o gün benimkininHala gorusup görüşmedik Kerim'i anlamak için yazdim diyorsn ve güvenim var diyorsun çok saçma
e sende bana direk suclu sensin dedinProfil resmime laf attın yanlış yaptın.
Terbiye ve edebi ben çok iyi bilirim..
Ne olursa olsun böyle çirkin cümleler kurulmaz.
benim nisanlimdan yana sorunum yok ama aklima hep o kadin soktu bunlari sonra nisanlimin ailesi aradi ispatladilar alakasi olmadigini yani su an nisanlima guvenim tam zaten kadinda sonradan bocaladi bayadir görüsmüyoduk dur onu bi arayim dedi ben sok oldum hani görüşüyodunuz dedim sustu kaldi durduk yere gunahini aldim o gün benimkinin
e sende bana direk suclu sensin dedin
Hesap çalındı.
Jigola dendi.
Rahat durmuyoruz dendi..
O kötü laf dendi..
Bu ne böyle yahu seviye nerede edep nerde..
Kendinize gelin..
sizin kendinizde oldugunuz profil fotonuzdan belli tahrik edenler sucsuz mu yani
Haddini bil ufaklık..
Kib....
Ben haddimi bilirim..
Aşağılamak mı sen öyle düşünüyorsun oysaki mesaj uyarı gibiydi.
Sanki o çirkin lafı ben söyledim..
benim nisanlimdan yana sorunum yok ama aklima hep o kadin soktu bunlari sonra nisanlimin ailesi aradi ispatladilar alakasi olmadigini yani su an nisanlima guvenim tam zaten kadinda sonradan bocaladi bayadir görüsmüyoduk dur onu bi arayim dedi ben sok oldum hani görüşüyodunuz dedim sustu kaldi durduk yere gunahini aldim o gün benimkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?