- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
- Konu Sahibi gelelimsana
-
Hangi komutan birligindeki askerin seks hayati konusunda sahitlik yapar allah askina inandiniz mi? Adam sizi keklemis belli ki bir arkadasini komutan diye yutturmuscunku instagrami ortak kullandigimizi biliyodu instagram olayindan sonra da 4 ay boyunca hakkariden gelmedi bu adam nasil bu kadinla beraber olabilir ki hafta da bir gün telefonu cekiyor zar zor ailesi bile bu olayi duydu bu adam yakasini kurtarmak icin ailesinden yardim istedi bile bile neden yaksin kendini kadina diyorum ki onun bir mesajini at numarasini at atamiyo bile tek amaci saplanti haline getirdigi adami elde etmek nisanlim nerden bulastim ben zamaninda buna özür dilerim diyip agladi bi erkek kolay kolqy aglamaz hele ki nisanlim hic aglamaz komutanlarina rica etmis nisanlim bana inanmiyo 4 aydir burdayim bi inandirin nolur diye komutanlari beni aradi daha nasil suclayim ben bu adami
Hangi komutan birligindeki askerin seks hayati konusunda sahitlik yapar allah askina inandiniz mi? Adam sizi keklemis belli ki bir arkadasini komutan diye yutturmus
Aslında sorgulaması gereken şu: 2 insan 2 yıldır hiç görüşmüyorken "biri diğerine izinde neden gelmedin" diye sorarsà "ne izni, ben izne çıktığını nerden bileyim, hem çağırdın mı ki" demez mi ?Bilemedim hastaysa kafadn olabilir onun disinda insan 2 sene kendisiyle hic gorusmryn birine bu kadar yapismaz yani...
Kadının size yaptıkları ayrı bir suç, bambaşka bir mesele.dava olsa da ben yaptiklarimin hesabini bi yargiya bi nisanlima veririm bu bir ikincisi nisanlim aldatmadigini ben hayatindayken o kadinla asla ama asla birlikte olmadigini her sekilde ispat etti komutanlari bile aradi kadinin dedigi tarihte burda oldugunu bilmeni isteriz dediler olayin icerigini bilmeden nisanlimi elimden almaya kalkan bi kadini hakli görmenize anlam veremedim ayrica onun bana ilk hakaret ettigini ve tahrikten dolayi kufur ettigimi belirttim bilmem anlatabildim mi
Hayatim yani sunu insan komutanindan nasil ister? Gel abi yak bi sigara,sana zahmet sozlumu arayip benim kimseyle sevismedigimi soyler misin? Tovbest.Hhahah ay gülmeyeyim dedim de dayanamadım cidden durum böyle.
Ablacım yani gerçekten sözlüm terk ederse ortada kalırım diye düşünüyorsun herhalde. Yoksa bu kadar acemi yalanlara körü körüne inanıp elin kadınına sarmak cidden akıl işi değil yani.
Hayatim yani sunu insan komutanindan nasil ister? Gel abi yak bi sigara,sana zahmet sozlumu arayip benim kimseyle sevismedigimi soyler misin? Tovbest.
Kadini iyice alaya almislar farkinda degil ayol.
Aynen oyle. Komutan denilen kisiye sorabilme ihtimalin dahi olsa adamin agzina carparlar bir tane neye ugradigini sasirirsin. Adam kadinin biriyle takilmis sevismis o kadar.En babacan komutandan bile isteyemezsin. Dediğin gibi bir dal sigarasına, hadi bir paketine olsun, birine konuşturtmuştur.
Aynen oyle. Komutan denilen kisiye sorabilme ihtimalin dahi olsa adamin agzina carparlar bir tane neye ugradigini sasirirsin. Adam kadinin biriyle takilmis sevismis o kadar.
Aslında sorgulaması gereken şu: 2 insan 2 yıldır hiç görüşmüyorken "biri diğerine izinde neden gelmedin" diye sorarsà "ne izni, ben izne çıktığını nerden bileyim, hem çağırdın mı ki" demez mi ?
Bir de "senin zili beni instagramdan azarladı" diyecek yüzü kim veriyor ?
Ay neyse şiştim. Behlül kaçar
kaşınmışsınız ne demek ya ???? sizi ilgilemdiren bi durum yok iyi aksamlarAy durumunuza çok üzüldüm. Hem aldatılmışsınız hem böyle bir adam yüzünden mahkemelik olacaksınız.
Mahkeme kısmına üzülmedim aslında kadının akrabalarına ulaşarak siz kaşınmışsınız.
Sozlusune guveni var ama adama jigolo demis tovbe tovbeşimdik komutanin onu aramadigina inaniyor mu konu sahibi hayırcunku onun sozlusune mutlak guveni var
bende burdakilere bunu anlatmaya calisiyorum iste ama anlayan yok bana hakaret edip beni asagilayan insana iliskimi zeledeyen hasta ruhlu insana yapabilecegim tek sey ailesine söylemek cunku nisanlima bi zarar gelirse sikayet etsem de fayda etmeyecek kadin hem sikayetci olcam diyo hemen ardindan da dur bi arayim aklima dustu diyoBilemedim hastaysa kafadn olabilir onun disinda insan 2 sene kendisiyle hic gorusmryn birine bu kadar yapismaz yani...
bende burdakilere bunu anlatmaya calisiyorum iste ama anlayan yok bana hakaret edip beni asagilayan insana iliskimi zeledeyen hasta ruhlu insana yapabilecegim tek sey ailesine söylemek cunku nisanlima bi zarar gelirse sikayet etsem de fayda etmeyecek kadin hem sikayetci olcam diyo hemen ardindan da dur bi arayim aklima dustu diyo
onum bunun degil senin yorumunu begenmedim evet nisanlim ak var mi???ayrica sana nisanlimda suc var mi diye sormus muyum???? hadi ikileHe he tamam sensin
Sensin iyi doğru olan sensin nişanlısı ak kaşık Olan
Onun bunun yorumunu beğenmeyeceksen ne diye konu açıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?