- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi gelelimsana
-
Ama gibi sankkküfürlü yazmanıza gerek yok! amq??
4 ay önce instagram hesabini ortak kullandigimizi bildigi halde ordan yazdi canim seni özledim falan diye orda agzima geleni yazdim cvp vermedi direk engelledi amaci intikam olsa gerek ki 4 ay sonra faceden "nasilsin" dedi "iyim sen" dedim ben izinde senin yanina gelecektim ama uslu durmuyoruz ki dedi bende "benim ki sana daha önce yazmamis miydi "dedim "evet instagramda iyi giydirdi bana zilli boşver" dedi ben nisanlisiyim bu yazdiklarini ailene atacam hala arkamdan o kadar yedigin lafa ragmen o.. luk mu yapiyosun dedim "nisanlin bana yazdi s....et o deliyo ben seni seviyorum yazdi" dedi bende nisanlim sana yazmadi aylarca hesabi bendeydi dedim ailene atacam bunlari sen asagilik birisin yakamizdan dusmedin dedim sen atarsan bende savciliga giderim dedi gidersen git artik laftan anlamaz oldun dedim kaynanamla kayinbabama da anlattim durumu dedim oooofff yazdi engelledi hemenSozlunun hesabindna konustugunuzda tam olarak neler soyledi kadin
Ayy umarim ceza alirsinizo zaman girme profilime yazma !!!! sayfami begenmiyosan da portalima girme bu kadar basit hakkimda ki dusuncelerini sorarsam yazarsin sormadigima göre güle güle
Agziniz cok cok fena gercekten
Senin yaptığın çok mu doğru, sözlüm diyorsun ama kadına neler yazıyorsun yani sözlüme yakıştırdığın şeylere bak... eğer sözlün masum ise yüzüğü atarsa şaşırma yalnızben anlatamadım konuyu kadınla iki senedir görusmeyen sözlüm ama kadın görüşüyolar gibi gösteriyo ben rezil edecem diyimce de bayadır görüşmüyoduk aklima soktun dur arayim diyo
4 ay önce instagram hesabini ortak kullandigimizi bildigi halde ordan yazdi canim seni özledim falan diye orda agzima geleni yazdim cvp vermedi direk engelledi amaci intikam olsa gerek ki 4 ay sonra faceden "nasilsin" dedi "iyim sen" dedim ben izinde senin yanina gelecektim ama uslu durmuyoruz ki dedi bende "benim ki sana daha önce yazmamis miydi "dedim "evet instagramda iyi giydirdi bana zilli boşver" dedi ben nisanlisiyim bu yazdiklarini ailene atacam hala arkamdan o kadar yedigin lafa ragmen o.. luk mu yapiyosun dedim "nisanlin bana yazdi s....et o deliyo ben seni seviyorum yazdi" dedi bende nisanlim sana yazmadi aylarca hesabi bendeydi dedim ailene atacam bunlari sen asagilik birisin yakamizdan dusmedin dedim sen atarsan bende savciliga giderim dedi gidersen git artik laftan anlamaz oldun dedim kaynanamla kayinbabama da anlattim durumu dedim oooofff yazdi engelledi hemen
cunku instagrami ortak kullandigimizi biliyodu instagram olayindan sonra da 4 ay boyunca hakkariden gelmedi bu adam nasil bu kadinla beraber olabilir ki hafta da bir gün telefonu cekiyor zar zor ailesi bile bu olayi duydu bu adam yakasini kurtarmak icin ailesinden yardim istedi bile bile neden yaksin kendini kadina diyorum ki onun bir mesajini at numarasini at atamiyo bile tek amaci saplanti haline getirdigi adami elde etmek nisanlim nerden bulastim ben zamaninda buna özür dilerim diyip agladi bi erkek kolay kolqy aglamaz hele ki nisanlim hic aglamaz komutanlarina rica etmis nisanlim bana inanmiyo 4 aydir burdayim bi inandirin nolur diye komutanlari beni aradi daha nasil suclayim ben bu adamiCanım sen denemek için yazmışsın kadına, o da gelince rahat durmuyoruz ki diyerek nişanlının seni aldattığını açığa vurmuş zaten. Neye dayanarak akladın ki nişanlını sen?
Tum mesajlarinizi okudumevet senin gibi olayi bilmeden insanlari suclayanlara tahammul edemiyorum sizin agziniz temizse bi zahmet bana yazarak kirletmeyin ve cikin Allah Allah bunu yaparak neden güzel nazik naif cenenizi kirletiyosunuz
Anladım. Tamam sen nişanlına güveniyorsan ispat da ettiyse uzak dur o kadından olayı büyütüp de geçmişinizi böyle bi olayla hatırlamayın. O da etmez şikayet falan zaten. Blöf yapıyo.cunku instagrami ortak kullandigimizi biliyodu instagram olayindan sonra da 4 ay boyunca hakkariden gelmedi bu adam nasil bu kadinla beraber olabilir ki hafta da bir gün telefonu cekiyor zar zor ailesi bile bu olayi duydu bu adam yakasini kurtarmak icin ailesinden yardim istedi bile bile neden yaksin kendini kadina diyorum ki onun bir mesajini at numarasini at atamiyo bile tek amaci saplanti haline getirdigi adami elde etmek nisanlim nerden bulastim ben zamaninda buna özür dilerim diyip agladi bi erkek kolay kolqy aglamaz hele ki nisanlim hic aglamaz komutanlarina rica etmis nisanlim bana inanmiyo 4 aydir burdayim bi inandirin nolur diye komutanlari beni aradi daha nasil suclayim ben bu adami
Bilemedim hastaysa kafadn olabilir onun disinda insan 2 sene kendisiyle hic gorusmryn birine bu kadar yapismaz yani...4 ay önce instagram hesabini ortak kullandigimizi bildigi halde ordan yazdi canim seni özledim falan diye orda agzima geleni yazdim cvp vermedi direk engelledi amaci intikam olsa gerek ki 4 ay sonra faceden "nasilsin" dedi "iyim sen" dedim ben izinde senin yanina gelecektim ama uslu durmuyoruz ki dedi bende "benim ki sana daha önce yazmamis miydi "dedim "evet instagramda iyi giydirdi bana zilli boşver" dedi ben nisanlisiyim bu yazdiklarini ailene atacam hala arkamdan o kadar yedigin lafa ragmen o.. luk mu yapiyosun dedim "nisanlin bana yazdi s....et o deliyo ben seni seviyorum yazdi" dedi bende nisanlim sana yazmadi aylarca hesabi bendeydi dedim ailene atacam bunlari sen asagilik birisin yakamizdan dusmedin dedim sen atarsan bende savciliga giderim dedi gidersen git artik laftan anlamaz oldun dedim kaynanamla kayinbabama da anlattim durumu dedim oooofff yazdi engelledi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?