- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi gelelimsana
-
Adamı ne hallere düşürmüşsün rezil rüsva etmişsin yazikcunku instagrami ortak kullandigimizi biliyodu instagram olayindan sonra da 4 ay boyunca hakkariden gelmedi bu adam nasil bu kadinla beraber olabilir ki hafta da bir gün telefonu cekiyor zar zor ailesi bile bu olayi duydu bu adam yakasini kurtarmak icin ailesinden yardim istedi bile bile neden yaksin kendini kadina diyorum ki onun bir mesajini at numarasini at atamiyo bile tek amaci saplanti haline getirdigi adami elde etmek nisanlim nerden bulastim ben zamaninda buna özür dilerim diyip agladi bi erkek kolay kolqy aglamaz hele ki nisanlim hic aglamaz komutanlarina rica etmis nisanlim bana inanmiyo 4 aydir burdayim bi inandirin nolur diye komutanlari beni aradi daha nasil suclayim ben bu adami
Sozlusune guveni var ama adama jigolo demis tovbe tovbe
Adama mi hakaret etmis orda kadina mi ben onu anlamadim. Adam biriyle sevismis, kendisi de aldatilmis sonucta. Kadin buyuk olunca neden hemen adama o gozle bakilmis hic anlamadim valla.
Tabi ki de susmazdim. Yaptigin seylerin size zarar vermemesine dikkat et yeter. Dava falanya sen olsan susup oturur muydun burda ki herkes neden muhattap oldun diye bana yükleniyor nisanlimin sucu yok benim sucum yok ama musallat olan bi kadindan kurtulmak icin suclu konumuna dustuk
Kadini nasil kıskandıysa artık, herkes kötü bi sevgilisi doğru. Birde bayağı bi dolmuş. Daha burdaki yorumlara tahammülü yokOnun saf mi saf, minicik kuzucuk, pirems sevgilisini tuzagina düşürmüş çünkü. Yoksa o yapmazdi
işte aklı sıra kadının abisini azmettirecekKadının size yaptıkları ayrı bir suç, bambaşka bir mesele.
Ama onun erotik içerikli konuşmalarını akrabalarina- aile dostlarına atmanız sizi daha masum yapmıyor.
Amacınız neydi? Belli ki ataerkil aile yapısından gelmiş bir insansınız. Eğer o kadın 'hesabim çalınmış' demeseydi ve ailesi bu yalana inanmak istemeseydi ne olacaktı? Otuz -otuzbes yaşında kadının ailesinden dayak yemesini mi amacladiniz gönderirken? Ailesinin reddetmesini mi , işe gitmesine engel olmasını mı, ailesinin konuya komşuya sulaleye rezil olmasını mı,'ooo yolluymus demek ki bu kari,ellere var da bize yok mu' diye salak salak insanların askinti olmasını mı, yoksa bir aile büyüklerinin dayanamayıp onu öldürmesini mi amaclamistiniz??
Bu dediğim çok mu ütopik geldi? 2007 yılında 409 kadın katledilmiş, bunlardan biri de bu kadın olabilirdi. Böyle bir şey yaşansaydı vebalinden nasıl kurtulacaktiniz? Hadi vicdani falan geçtim, mahkemeye azmettirici olarak çıkmayacak miydiniz? Hapis yatmayacak miydiniz?
Çook düşüncesiz bir harekette bulunmussunuz.
Bir kadının hayatını karartmaya çalışmişsiniz. Eğer yarın bir gün ayrılmak istediginizi soylediginizde şimdiki nişanlıniz özel resimlerinizi, +18 muhabbetlerinizi aileniz ve çevrenizle paylasirsa ne demek istediğimi işte o zaman anlayabilirsiniz.
onum bunun degil senin yorumunu begenmedim evet nisanlim ak var mi???ayrica sana nisanlimda suc var mi diye sormus muyum???? hadi ikile
Ay bende yeni yetme 18 lik kız sandımkonu sahibinin diger konularina baktinizmi ? kadin evlenmis bosanmis cocugu var ama sıkı durun bosandigi kişi asker ...
konu sahibinin diger konularina baktinizmi ? kadin evlenmis bosanmis cocugu var ama sıkı durun bosandigi kişi asker ...
Nasıl yani, sözlüm dediği kişi aslında boşandığı eleman mıymış? Ay adam kendini ne matah bir şey sanıyordur ha boşanmama rağmen peşimde diye. Vallahi bu kadar gurursuzluk beni utandırdı.
Oha ciddi misiniz? Acilen bakmam lazimkonu sahibinin diger konularina baktinizmi ? kadin evlenmis bosanmis cocugu var ama sıkı durun bosandigi kişi asker ...
kısa anlatmaya calisacagim 2009 yilinda evlendim 2010 da bi kizimiz oldu 2011 de esim askere gitti ve bizi terketti kizimla ben ailemin yaninda kaldik halâ da onlarlayız 2 yil bekledim hic arayip sormadi ne cocugu ne beni sonra bana bosanma davasi acmishakim beni hakli buldu bosandik bi kez
cocugunu babasi kacirmaya kalkmis ya cok fena. Bence bu sozlum dedigi kisi yeni. Yani 12 ekimde adetimin ikinci gunu iliskiye girdim diye konu acmis. Herhalde ayni kisi degil. Ayrica cinsel birliktelik yasamis herhalde sozlusuyle yasadi. E adam hani izne gelmemisti hic? Kafamda deli sorular
Ay bende yeni yetme 18 lik kız sandım
Koskoca çocuklu kadınmış pess..
Kadının 7 yaş büyük olduğunu niye belirttiniz. Sözlüm ona bakmaz aslında tezini kuvvetlendirmek için mi?
Kendi 16 yaşında kocaya gittiği icin 35 yaşındaki kadını yaşlı gördü tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?