sanal hakaret

Adamı ne hallere düşürmüşsün rezil rüsva etmişsin yazik

Sozlusune guveni var ama adama jigolo demis tovbe tovbe
Adama mi hakaret etmis orda kadina mi ben onu anlamadim. Adam biriyle sevismis, kendisi de aldatilmis sonucta. Kadin buyuk olunca neden hemen adama o gozle bakilmis hic anlamadim valla.

Onun saf mi saf, minicik kuzucuk, pirems sevgilisini tuzagina düşürmüş çünkü. Yoksa o yapmazdi

ya sen olsan susup oturur muydun burda ki herkes neden muhattap oldun diye bana yükleniyor nisanlimin sucu yok benim sucum yok ama musallat olan bi kadindan kurtulmak icin suclu konumuna dustuk
Tabi ki de susmazdim. Yaptigin seylerin size zarar vermemesine dikkat et yeter. Dava falan

Onun saf mi saf, minicik kuzucuk, pirems sevgilisini tuzagina düşürmüş çünkü. Yoksa o yapmazdi
Kadini nasil kıskandıysa artık, herkes kötü bi sevgilisi doğru. Birde bayağı bi dolmuş. Daha burdaki yorumlara tahammülü yok bi dövmediği kaldi

işte aklı sıra kadının abisini azmettirecek
Sözlüm dediği adamın uçkuruna sahip çıksın önce
Kadın büyükmüş de bilmem ne
Büyükse büyük ilişkş yaşamış mı yaşamış bitti olay yani
Kadın rahatsız ederse verirsin mahkemeye uzaklaştırma çıkartırsın
Bu ksdar basit yani
Bu ne hırs ya valla korkulur..

onum bunun degil senin yorumunu begenmedim evet nisanlim ak var mi???ayrica sana nisanlimda suc var mi diye sormus muyum???? hadi ikile

Üsluba bak. Umarım dava eder seni, sözlün olacak herifin de seni aldattığı ortaya çıkar artık birbirinize jigolo zilli falan diye diye evlenirsiniz. Evlenin de yani, bu tarz heriflerle senin gibi "Benim kocişim yapmaz, vurduğu yerde gül biter"ciler evlenmeli zaten. Gariban insanların canını yakmayın.

konu sahibinin diger konularina baktinizmi ? kadin evlenmis bosanmis cocugu var ama sıkı durun bosandigi kişi asker ...

Nasıl yani, sözlüm dediği kişi aslında boşandığı eleman mıymış? Ay adam kendini ne matah bir şey sanıyordur ha boşanmama rağmen peşimde diye. Vallahi bu kadar gurursuzluk beni utandırdı.

kısa anlatmaya calisacagim 2009 yilinda evlendim 2010 da bi kizimiz oldu 2011 de esim askere gitti ve bizi terketti kizimla ben ailemin yaninda kaldik halâ da onlarlayız 2 yil bekledim hic arayip sormadi ne cocugu ne beni sonra bana bosanma davasi acmishakim beni hakli buldu bosandik bi kez

cocugunu babasi kacirmaya kalkmis ya cok fena. Bence bu sozlum dedigi kisi yeni. Yani 12 ekimde adetimin ikinci gunu iliskiye girdim diye konu acmis. Herhalde ayni kisi degil. Ayrica cinsel birliktelik yasamis herhalde sozlusuyle yasadi. E adam hani izne gelmemisti hic? Kafamda deli sorular

bilemedim

Konu sahibi uçuşa geçmiş bile.
Tencere kapak misali sevgiliniz sizi aldatıyor siz onu savunuyorsunuz üsluplar iğrenç. Bence de evlenin siz.

Sözlüm beni aldatacak
Bende arkadasından suç sadece kadındaymış gibi sözlümün uçkurunu toplayacağım .
Midem bulandı gerçekten
Böyleleriyle evlenin sonra neden sadakatsiz diye sormayın bir zahmet
Daha şimdiden sellektör vuraa

Kendi 16 yaşında kocaya gittiği icin 35 yaşındaki kadını yaşlı gördü tabi

Çok üzücü aslında ya. Gerçekten. Çoluğun çocuğun varken hayatını bir erkeğe adayıp onun peşinde koşan, hayatında bir erkek olmadan kendini aciz hisseden kadınlara gerçekten üzülüyorum. Üstüne üstlük ortada babası terk etmiş bir çocuk var. Annesinin iki kat daha fazla çocuğuna sarılması gerekirken Instagram'da sözlüsünün kimlerle ne nane yediğine bakıp arkasını toplamaya çalışıyor. Yazık. Boşanmış ve çocuğum varken kimsenin uçkurunun peşinde koşamam.

Bir kere muhabbet cidden yerlerde. Ayrıca araştırıp kadının akrabalarına hangi hakla mesaj atarsınız merak ettim? Ozaman sizin yediğiniz her naneyi sizin akrabalarınıza da iletsinler ki “sahip çıksınlar” size. Nişanlınız da sütten çıkmış ak kaşıktır kesin,kadın ise tü kaka her zamanki gibi çünkü yaşı daha büyük. Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…