Burada hep yorulmaları okumaya gelirdim şimdi sizden yorum bekliyorum 2 yıllık evliyim bir çocuğum var eşim sanal kumar oynuyor telefondan evlendiğimiz ilk ay öğrendim ama ilk ay aynı zamanda hamile kaldım herkes düzelir şans ver dedi derken doğum oldu ama oynamayı hiç bırakmadı hep borç yapıyor kendi ailem onun ailesi sürekli borcunu kapatıyor borç biter bitmez tekrar oynuyor ortada çocuk var eşimle severek evlendik böyle bir şey yaptığını asla sezmedik hiç birimiz bende asla görmedim aslında kendisi çok iyi bir insan her dediğimi yapmaya çalışıyor bende absürt şeyler isteyen bir insan değilim ailem yuvam dağılmasın yeter diyorum ama asla ardı arkası kesilmiyor çok kez affettim işinden dolayı telefonu değiştiremedik proje okuması gerekiyor akıllı telefon olmazsa yapamaz diye en son canıma tak etti işten ayrıldı başka bir işe girdi devlet kurumunda çok şükür oldu dedik ama bu kez aldığı tüm parayı kumara yatırdı ilk aydan ailemden borç almış üstüne sürekli maddi sıkıntı yaşıyoruz birilerinin desteği ile yaşıyoruz üstüne borç ödüyoruz kendini öldürmekle tehdit ediyor beni ailem artık boşanmamı istiyor bu kez boşanmadım diye babam çok kızdı bana sen bilirsin ama bu son dedi bir daha affedersen beni karşında bulursun dedi yanında değil bende çok etkilendim huzurum kalmadı evliliğimde artık hiçbir şey tat vermiyor inanın en son telefonu değiştirdik tuşlu telefon aldık banka hesaplarını ben yönetmeye başladım kartlarını aldım mobil bankacılığı kendi telefonumda açtım ve telefonumun şifresini değiştirdim her yere ekran okuma koydum ben ömür boyu üzüleceğime sen düzelene kadar belki de hayatının sonuna kadar böyle yaşa dedim eline harçlık veriyorum sadece bu şekilde yapıp faydasını gören oldu mu yakınlarınızda internet ile erişimini bitirdim inşallah sonuç alırız yoksa artık boşanacağım kızıma kendim bakarım en azından geçim sıkıntısı olmaz aslında durumumuz çok iyiydi birikmişimiz arabamız altınımız vardı hepsi gitti arabayı ailesinin adına yaptık şimdi zor durmdayız ayın sonunu iple çeker hale geldik çocukta babasına çok bağlı sabah akşam baba diye uyur uyanır ona da çok üzülüyorum ama büyüdüğünde beni anlayacağını umuyorum umarım bu yöntemle düzelir yoksa bir aile daha dağılacak.