- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Pek emin değilim.... her şeye aliniyorlaruygun bi dille rica edebilirsiniz. anlamazlar mı?
Keşke... ama eşime söyledim napayım diyor. Daha önce buna benzer bir olay oldu ve annesine soylemisti biz fotograf koymiyoruz diye. Ona ragmen birsuru fotograf paylasmis. Ben ne deyim diyo. Yanı annesiyle karşı karşıya kalmak istemiyor...Siz konuşmayın, eşiniz konuşsun.
Pek emin değilim.... her şeye aliniyorlar
Insanın kendi annesi olunca her şey söyleniyor da kv olunca işler değişiyor.1 yaşına kadar ben hiç paylasmamistim
Bigun annemin paylaştığını gördüm aradım benden izin almadan cocugumun resmini birdaha paylaşma dedim
Aman ne olacak akrabalar soruyor dedi
Gerekirse ben paylaşırım ozaman görürler aynı kişiler bende de ekli bana sorsunlar sorana öyle de dedim
Paylaştığını sildi bidaha da paylaşmadı
Iyi fikirnazar değer, ortalık kem gözlü insanlarla dolu anne diyin büyükler böyle şeylerden anlar bence..
şimdi pedofili deseniz nerden anlasın ...
fotografları çalıp kötü sitelere koyuyorlarmış anne fotomontaj yapıyorlarmış de..iyice korkut
bidaha koymaz:)
Biliyordu ama umursamamış belli kiSöyleyin,
Bozulur,küser,tripler havada uçuşur belki ama amacınıza ulaşmış olursunuz.
Bilmiyor muydu fotoğraf paylaşmak istememenizi
Eşim daha once söylemişti ama karsisindakine pek saygı duyacak insanlar diillerAlınsın ne olur ki
Yani sonuçta biz paylaşmıyoruz siz de paylaşmayın diyeceksiniz
alınacaksa yapmayacak istenmeyen bir davranışıPek emin değilim.... her şeye aliniyorlar
Eşim daha once söylemişti ama karsisindakine pek saygı duyacak insanlar diiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?