- 5 Aralık 2015
- 753
- 879
- 53
- Konu Sahibi simonskitty
-
Keşke... ama eşime söyledim napayım diyor. Daha önce buna benzer bir olay oldu ve annesine soylemisti biz fotograf koymiyoruz diye. Ona ragmen birsuru fotograf paylasmis. Ben ne deyim diyo. Yanı annesiyle karşı karşıya kalmak istemiyor...
Benim yeni doğmuş bebeğimi paylaştılar yaaaa. Oysa yüz kere söyledim sakın paylaşmayın dedim ama bir baktım ben daha hastaneden çıkmadan yeni doğmuş bebeğimin fotoğrafı paylaşılmış çok kızdım kaldırın onu dedim ama tınlamadılar bile
Bende sizinle aynı fikirdeyim, bebeğin fotoğrafı sizden izin alınmadan paylaşılmamalı
Allah belalarını versın ınlhh kopekler ınleye ınleye gebersınlerhanımefendi, çok iyi niyetlisiniz ama bu internet denen illette hiç ama hiç iyi niyetli olmayan insanlar var
konu sahibinin tepkisini abartılı bulan herkese söylüyorum bunu
bakın, bu sapıklar bu çocukların fotolarını alıp grup açıyor, buna karşı kendini tatmin ediyor
evet 9 aylık çocuklara bile. evet 40 günlük çocuklara bile.
bir ara birkaç grup ifşa oldu, o sayede haberi oldu herkesin
arasam ekran görüntüsünü de bulurum da, boşu boşuna ban yemek istemiyorum
okuduğum yorumlar mıh gibi hala zihnime kazılı. örnek vermemi ister misiniz?
çünkü örnek vermeden anlaşılmayacak galiba.
yönetimden ve herkesten şimdiden çook özür diliyorum ama insanların bunu öğrenmesi gerekiyor
banlanacaksak manası olsun
malum gruplarda 1-2 yaşında çocuğun fotosunun altında koca koca 50lik heriflerin yorumları
(kıyafetlisi de var, banyoda poposu açık olan da)
"miniciktir pembeciktir bununki offf"
"yağğğ gibi kayar yağğğ" -buna az kaldı kusuyordum
"yalıyacan oralarını taptaze"
"en taze en makbul off"
içinde küfürlü olanlar da geçiyordu, bakın onları yazmadım
gerçekten çocuklar buna malzeme olsun ister misiniz?
bu adamlar akıl hastanesinde yatan hasta değil, gerçek
belki bir uzak akrabanız bile olabilir. açık profil hele herkese açık
cidden değer mi şu iğrenç heriflere malzeme vermeye,
konu komşuya hava atıcam diye? gerçekten?
ben çocuk sahibi olmadığım halde kafayı yiyorum, anneler nasıl kafaya takmasın söyleyin nolur?
Başımdan kayanar su döküldü sanki ya rabbim çok feci bir şey bu çevremi uyarıyorum hep en azından çıplak fotoğraf koymayın diye ama insanlar çok meraklıbana deli gözüyle bakıyorlar bir arkadaş koymustu kızınin fotosunu havuzda cekilmis ust taraf komple acik mayo bikini yok yapma etme kaldır şunu sapık dolu dediysemde kaldirmadı digeri pipisi acik cocugu koymus gururlada aslan oglum yazmis soyledim kaldir diye ama hastalikli dusuncede olan ben oldum yapacak bisey yok
İnanın çok kızdım, bağırdım, her türlü tepkiyi gösterdim ama yine de fotoğrafı kaldırmadılar.Napayım ne demek, bence zorlayın. Ortak fikriniz bu, sanki sadece sizin, demek ki çok da önemsemiyor konmasını çocuğu düşüneceği yerde annesiyle karşı karşıya kalma kısmını düşünüyor. Aynen böyle söyleyin bence eşinize bir.
Bu arada bence asıl sorun profilin açık olması, yoksa arada bir konması bana göre çok da sorun değil.. Tabi kıyafetli olması uygun olan bence.
Bebeğin annesini "tınlamamak" nedir ya.
Ay bu ara bdv ki yorumlarda gördüğüm insan örneklerine çok şaşırıp sinirleniyorum, nasıl bir yüzsüzlük salgını olmuş bu insanlarda?
Okurken tüylerim diken diken olduhanımefendi, çok iyi niyetlisiniz ama bu internet denen illette hiç ama hiç iyi niyetli olmayan insanlar var
konu sahibinin tepkisini abartılı bulan herkese söylüyorum bunu
bakın, bu sapıklar bu çocukların fotolarını alıp grup açıyor, buna karşı kendini tatmin ediyor
evet 9 aylık çocuklara bile. evet 40 günlük çocuklara bile.
bir ara birkaç grup ifşa oldu, o sayede haberi oldu herkesin
arasam ekran görüntüsünü de bulurum da, boşu boşuna ban yemek istemiyorum
okuduğum yorumlar mıh gibi hala zihnime kazılı. örnek vermemi ister misiniz?
çünkü örnek vermeden anlaşılmayacak galiba.
yönetimden ve herkesten şimdiden çook özür diliyorum ama insanların bunu öğrenmesi gerekiyor
banlanacaksak manası olsun
malum gruplarda 1-2 yaşında çocuğun fotosunun altında koca koca 50lik heriflerin yorumları
(kıyafetlisi de var, banyoda poposu açık olan da)
"miniciktir pembeciktir bununki offf"
"yağğğ gibi kayar yağğğ" -buna az kaldı kusuyordum
"yalıyacan oralarını taptaze"
"en taze en makbul off"
içinde küfürlü olanlar da geçiyordu, bakın onları yazmadım
gerçekten çocuklar buna malzeme olsun ister misiniz?
bu adamlar akıl hastanesinde yatan hasta değil, gerçek
belki bir uzak akrabanız bile olabilir. açık profil hele herkese açık
cidden değer mi şu iğrenç heriflere malzeme vermeye,
konu komşuya hava atıcam diye? gerçekten?
ben çocuk sahibi olmadığım halde kafayı yiyorum, anneler nasıl kafaya takmasın söyleyin nolur?
Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...
+1nazar değer, ortalık kem gözlü insanlarla dolu anne diyin büyükler böyle şeylerden anlar bence..
şimdi pedofili deseniz nerden anlasın ...
fotografları çalıp kötü sitelere koyuyorlarmış anne fotomontaj yapıyorlarmış de..iyice korkut
bidaha koymaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?