Sanal ortamda paylaşılan bebek fotograflari

Sadece "Maşallah" yazsın resimlerin tepelerine. Ya da sen yorum olarak üşenme maşallah yaz fotoğrafların altına. Gören okusun onu.

tartışma gerginlik çıkmayacaksa uygun uslupla eşiniz uyarabilir.fakat tartısma gerginlik tatsızlık yaratacak bir uyarı olacaksa çokta kırılmaya değecek bir konu olduğunu düşünemedim kendi açımdan.babaanne ve anneannelerin bebeklerin annelerinden farklı kontrolsuz neyi düşünemeyebileceklerini çözemedim

ya hevesliler, torun sevdası işte, bırakın birşey olmaz, veya herkese açık olan profilini düzenleyin, kırmayın, onlar böyle mutlu ve rahatsız ettiğini düşünememiştir bence.. yine de karar sizin..

Şöyle ki internetin bu kadar zararlı olabileceğini dusunemeyebilirler. Profili herkese açık ve kötü niyetli kişiler de takip edebilir. Ayrıca biz paylaşmıyoruz dedikten sonra paylaşması da sinir bozucu bir durum.

ya hevesliler, torun sevdası işte, bırakın birşey olmaz, veya herkese açık olan profilini düzenleyin, kırmayın, onlar böyle mutlu ve rahatsız ettiğini düşünememiştir bence.. yine de karar sizin..
Tamam haklisiniz ama herkese yayınlamanın ne anlamı var ki. Tanıdıklarına göndersin fotoğrafları internette bebek fotoğraflarının yayınlanmasını doğru bulmuyorum

paylaşmasından ziyade profilin açık olması sorun.. ahlaksız bir dünyada yaşıyoruz, kesinlikle bu açıdan yürürseniz konuşurken bence ne alınır, ne de kırılır..
Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorum

Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorum

neredeyse dünya nüfusunun üçte biri fb kullanıyor artık, maalesef.. o yüzden mümkün olduğunca kendimizi güvene almalıyız, o fotoğrafları sildirin.. işte sert olunca acımasız diyorlarr ama siz mutsuz ve endişeli olacağınıza acımasız olmak daha iyi geliyor bana..

Güzelce anlat. Annecim paylaşman torununu sevmen şahane. Ama ben artık herkesten korkar hale geldim deyin.(cidden öyle. Son olayda bir annenin bir çocuğa hatta belki kendi çocuklarına kıyabildiğini gördük)

Çok yanlış. Esin söyleyecek tabii ki. Arasın annesine söylesin. Biz bebeğin resimlerini İnternete koymuyoruz biliyorsun niye koydun desin. Her yer sapık kaynıyor desin. Bir de profilin herkese açık fotoları herkes görüyor anne çabuk sil desin. Hatta şifresini alsın siz silin

Ben arkadaşlara watssapp dan gönderirken 20 kere düşünüyorum. Birileri ile paylaşırlar mi diye. Çok güvendiklerime gönderiyorum.

Benim annemin de var dünyanın her yerinden birde. Oyun arkadaşı onlar. O yüzden özel bir şey paylaşmaz.

yakın zamanda sosyal medya annelerinden birine eşi dava açtı, tazminat vs haberi paylaşın kv ile. birde nazar vs damardan girerseniz hallolur bence.

Birde en güzel halleri ni koyuyorlar .
Bende sinir oluyorum.

ne şekilde söyleseniz söyleyin problem olur..eşiniz söylemeli bence..off şu sosyal medya tümden yok olsa da kurtulsak..görmenişin çocuğu olmuş misali her dakikasını paylaşanlarla çocuğun yüzünü saklıyıp paylaşanlar sıkı bir rekabet halide hangisine daha gıcığım karar veremiyorum..

Nazarı kötü nefsi geçtim. Pedofili gerçeği var. Ufacık bebekler üzerinden iğrenç fanteziler kuran yaratıklar var. Sosyal medyada çocuk resmi kesinlikle olmamalı.

direkt ara sakince anne ben eşim kendi evladımızın fotoğrafını paylaşmıyoruz hangimize sordun da paylaştın
diye sor

Ben nazara cok inaniyorum ve paylasmiyorum.Bikac kere paylastik cidden degiyor.Acikca arayip soyleyin silsin.

Suyunu cikarmafan koysun ne.olacak ki diyenler var hic katilmyorum 1 foto bile koyamaz annesi izin vermiyorsa...
Benim de 6aylik bebisim var hic paylasmiyorum biyerde. Paylasilmasini da istemiyorum. Ama gel.gor ki kaynana millete watsaptan gonderiyormus..bunu ogrendm....ve sinir oldum,dedm gondermeyin diye.. esimi de tembihliyorum annene foto yollama ozel olarak diye,herkese yolluuo falan dedim. Esim de pek yollamiyo eskisi kadar.
Bu arada simonskitty sen emziren annelerin zayiflama seysinde de varsin dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…