- 30 Ocak 2017
- 14.944
- 200.532
- 598
- Konu Sahibi simonskitty
-
Sadece "Maşallah" yazsın resimlerin tepelerine. Ya da sen yorum olarak üşenme maşallah yaz fotoğrafların altına. Gören okusun onu.Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...
Şöyle ki internetin bu kadar zararlı olabileceğini dusunemeyebilirler. Profili herkese açık ve kötü niyetli kişiler de takip edebilir. Ayrıca biz paylaşmıyoruz dedikten sonra paylaşması da sinir bozucu bir durum.tartışma gerginlik çıkmayacaksa uygun uslupla eşiniz uyarabilir.fakat tartısma gerginlik tatsızlık yaratacak bir uyarı olacaksa çokta kırılmaya değecek bir konu olduğunu düşünemedim kendi açımdan.babaanne ve anneannelerin bebeklerin annelerinden farklı kontrolsuz neyi düşünemeyebileceklerini çözemedim
Tamam haklisiniz ama herkese yayınlamanın ne anlamı var ki. Tanıdıklarına göndersin fotoğrafları internette bebek fotoğraflarının yayınlanmasını doğru bulmuyorumya hevesliler, torun sevdası işte, bırakın birşey olmaz, veya herkese açık olan profilini düzenleyin, kırmayın, onlar böyle mutlu ve rahatsız ettiğini düşünememiştir bence.. yine de karar sizin..
Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorumpaylaşmasından ziyade profilin açık olması sorun.. ahlaksız bir dünyada yaşıyoruz, kesinlikle bu açıdan yürürseniz konuşurken bence ne alınır, ne de kırılır..
Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorum
Keşke... ama eşime söyledim napayım diyor. Daha önce buna benzer bir olay oldu ve annesine soylemisti biz fotograf koymiyoruz diye. Ona ragmen birsuru fotograf paylasmis. Ben ne deyim diyo. Yanı annesiyle karşı karşıya kalmak istemiyor...
Simdiye kadar sacma sapan tanimadigi insanlar da takip etmis. Onları da çıkarması lazım listesinden... Yanı belli bi yaşın ustundekilerin bu internet sevdasını da anlamiyorum
Birde en güzel halleri ni koyuyorlar .Keşke... ama eşime söyledim napayım diyor. Daha önce buna benzer bir olay oldu ve annesine soylemisti biz fotograf koymiyoruz diye. Ona ragmen birsuru fotograf paylasmis. Ben ne deyim diyo. Yanı annesiyle karşı karşıya kalmak istemiyor...
Nazarı kötü nefsi geçtim. Pedofili gerçeği var. Ufacık bebekler üzerinden iğrenç fanteziler kuran yaratıklar var. Sosyal medyada çocuk resmi kesinlikle olmamalı.Herkese merhaba. 9 aylık bir kizimizvar. Eşimle internette fotoğraf paylaşmamak konusunda anlaşmıştık ve hiç fotoğraf paylasmadik ama az önce gördüm ki kayinvalidem birsürü foto paylaşmış hem de profili herkese acik. Eşime söyledim napayım diyor. Ben arayıp konusucam ama o kadar sinirliyim ki şu an, önce buraya yazıp fikir almak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?