tatmin olayim diye
Bak kardeşim ister para karşılığı yap ister kontör karşılığı olan olmuş yanlış ama olan olmuş .Bu sana ders olsun .Bu tip insanlardan sakın korkma .Kendinden eminsen git hemen emniyete başvur önce .Bu tarz şikayetleri değerlendiriyorlar ve inanki herkimse bulunuyor .Senin yaptığının doğru olmaması o kişiyi şikayet etme hakkından alıkoymaz seni .Sen ve sen gibilerin zaafından yararlanıp şantaj yapmak çok ağır bir suçtur .para kontor yolluyolardi
katılıyorum....bende kk da buna çok şaşırıyorum...
millet bütün haltı yesin, bütün terbiyesizce hareketi yapsın...sonra gelip buraya konu açtı ya, bizde hanım hanımcık akıl verip çare sunalım geçelim....
bumudur yani... oldu canım... insanlara yaptığının yanlış olduğunu ifade etmeden nasıl hatadan döndürülebilir ki???
hımm canım benim yaa üzülme, olmuş bir kere... unut gitsin falan fişman..bunu mu diyelim yani...
bu kk daki bazı hatunları yemin ederim algılayamıyorum...bukadar polyannacılık oynamak zor olmuyormu??
konularimin hepsi gercekPira kardeş bak, senin bu konuların gerçekse ciddi psikolojik sorunların olabilir. Sorunlarına daha fazla sorun katmak istemiyorsan şu sanal alemden uzak dur. Kapat facebook'unu, kimseylede chat falan yapma. Okulunu bitir önce, gencecik hayatına böyle karanlık tipler sokarak, iyice kendi kimliğini kaybedersin...sen sen olmaktan çıkarsın sonra.
bence face kapatsa, akrabalarına ulastı hadı dıyelım herseyı anlattıBende öyle tahmin ettim ama sormak istememiştim rencide olma diye.
Kolay para kazanma yolu bu dedin heralde.
Bu konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum.
evleniyorum vs dedim ama kurtulamadim. bana bi kere bulusalim bidaha rahatsiz etmem.diyo.
Kiblemek nedir ?Kib liyorum sizi..
Kötü İçerik Butonu..Kiblemek nedir ?
Pardon hanımefendi destekleyen kim ?Şimdi bazı üyeler tepki göstererek namus gösterisi yapma derdine giriyorsa destekleyenler ne gösterme derdine girmiş oluyor? Merak ettim.
Bencede muhakkak işin içinde fotoğrafta vardır.bence face kapatsa, akrabalarına ulastı hadı dıyelım herseyı anlattı
resım olmadan ınanmaları zor , ama ıftıra hemde oyle bır ıftırakı bu...
ustelık para karsılıgı
ınanamıyorum yanı bu kızı hayal etmeden acık resımlerımı gondermedım ama dıyor nasıl olacakkı benmı cok cahılım acaba
ya facesiz duramam diyen bi insana akıl vermek çok mantıksız , bırakın gitsin...
bu soruyu cıddımı soruyorsun? şu hayatta masturbasyon dıye bırsey var allah yarabbı yaNasıl tatmin oluyordun
Hay kocalarınız bataydı . Kocalarınıza allah bilir şantaj yapıyor bu tip kadınlar . Hiç güleceğim yoktu yaa .. Kocanızı tehditle yaptırıyordur bunlar yoksa kocaların allah için hiç uçkur düşkünlüğü yok .Hep bu kadınlar yapıyor . Tüh tühya bakın arkadaslarr benı topa tuttunuz burda ama birazcık anlayış lütfen hem yapıyormuş hem para kontorr falan yaa yazık degılmı ınsanlaraa evet erkeklerde suçlu tabıkı amaa belkıdee evlı ve evının rızkını bubayana yolladılr ve bu bayandaa yedı yanı bı guzeel demıssınz kı namus abıdelıgı yapıyosunuzz pekı destekleyenler neyın savunmasını yapıyor belkı ılerdee başka bı bayandaa eşlerınıze böyle yapacak kaldırabılırmıyız böyle bıseyı ayıp gerçekten burda resmen benı suçlu konu sahıbını de baş tacı yaptınız konunun tutulabılır yanı olsa neyse be suçluyum amaaa nerden bakarsan bak konu yanlıss
konularimin hepsi gercektedavi goruyorum zaten bide okb var ileri derecede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?