Sanal seks

Düşünmem ülkede adli sistemi biliyorum uzar da uzar

Sizin tercihiniz elbette ama ben seneler süreceğini de bilsem açardım davayı, sanal ortam diye kimse kimsenin namusuna dil uzatamaz. Bakın o günden beri hep bu konuyla anılıyorsunuz ne çirkin bir itham değil mi ? Kaldı ki sizi de rahatsız etmiş ki bu konuyu açtınız. Yanına kalmamalı bence.

Merak edenlere özelden de yazmıştım Ams her konuda etiketlenip herkese tek tek anlatmaktan sıkıldım

Anladım. O üye en son 1 Haziran'da girmiş, kimbilir neyin nesiydi. Canınızı sıkmaya değmez, insanların da sizi etiketleyip mesaj atıp durması çok düşüncesizce ve dedikodu ararcasına hiç hoş değil. Ben nicklerini bile bilmem herkesin, sizinkini bu konuyu açınca hatırlamış oldum.

Haklısınız da birşey çıkacağını sanmıyorum

aldılar ne yazık ki..
defne nin başka konularda yaptığı yorumları alıntılayıp "sende şöyleymişsin böyleyişsin " bu şekilde yorum yapman ne şaşırtıcı minvalinde taciz edildi resmen..

Okudum şimdi konuyu ne tuhaf. Bir de o konunun sahibi isim yanlış demiş başka biri nickinizi ortaya atınca, niye sizin üstünüze kaldı ki?

aldılar ne yazık ki..
defne nin başka konularda yaptığı yorumları alıntılayıp "sende şöyleymişsin böyleyişsin " bu şekilde yorum yapman ne şaşırtıcı minvalinde taciz edildi resmen..

Ya gerçekten mi? Ben konu sahibinin etiketlendiği mesajları gördüm ama insanların hep "Ya o öylesine bir yazdı neciydi bilinmiyor" tarzı mesajlarını gördüm o yüzden yazdım. Çok büyük terbiyesizlik bu yapılan, hele ki ben konu sahibi hanımın genel olarak mesajları beğendiğini biliyorum. Anonim bir insana "Aha da bu kadındı nicki de buydu biliyorum ben" demek ya fake üye olup insanları birbirine düşürmek için ya da psikotik bozukluğu olan birisi yani ne diyeyim.

Kadını sürekli etiketliyorlar açıklama yapmak istemesi çok doğal
Kim nerde ekliyor, ben konuyu görmedim
Linkini atabilir misin?

Ay bahsettiği kişinin adını vermiş gördüm şimdi ve bu kadar saçma bir konu olamaz
Ona itimat edip kıza laf atanlar da ayrı bi degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…