Düşünmem ülkede adli sistemi biliyorum uzar da uzar
Merak edenlere özelden de yazmıştım Ams her konuda etiketlenip herkese tek tek anlatmaktan sıkıldım
Denedim ama sonuç alamadım
Haklısınız da birşey çıkacağını sanmıyorumSizin tercihiniz elbette ama ben seneler süreceğini de bilsem açardım davayı, sanal ortam diye kimse kimsenin namusuna dil uzatamaz. Bakın o günden beri hep bu konuyla anılıyorsunuz ne çirkin bir itham değil mi ? Kaldı ki sizi de rahatsız etmiş ki bu konuyu açtınız. Yanına kalmamalı bence.
Onu kimse ciddiye almadı gördüğüm kadarıyla, hit almaya çalışan fake üye de olabilir gerçek dünyayla hayal dünyasını birbirine karıştıran biri de olabilir. Burada herkesin her söylediği şeyi ciddiye alacaksak ohoo. Üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum, açıklamanızı keşke merak edenleri alıntılayarak yapsaydınız.
Yok önemli değilAfedersiniz ben durumu bilmiyordum.
Nickini filan değiştir bence. Adın çıkacağına canın çıksın ya ne saçma...
aldılar ne yazık ki..
defne nin başka konularda yaptığı yorumları alıntılayıp "sende şöyleymişsin böyleyişsin " bu şekilde yorum yapman ne şaşırtıcı minvalinde taciz edildi resmen..
Kim nerde ekliyor, ben konuyu görmedimKadını sürekli etiketliyorlar açıklama yapmak istemesi çok doğal
Artık davalara belirli sürelerde bitme şartı geldi.Düşünmem ülkede adli sistemi biliyorum uzar da uzar
Aynenaldılar ne yazık ki..
defne nin başka konularda yaptığı yorumları alıntılayıp "sende şöyleymişsin böyleyişsin " bu şekilde yorum yapman ne şaşırtıcı minvalinde taciz edildi resmen..
Değiştirmedim isim o arada profil güncellemiştim onu yazdı galibadeğiştirdi bu seferde demek gerçekti hemen değiştirdi dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?