- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Bence yönetimle konuşun onlar halleder diye düşünüyorum nick değiştirip birşeyler yapabilirler birdaha çıkmaz konularınız bulunamazsınız sorun bi derim
Zıt olan kişiler vardı ama Şüphe etmedim kimsedenSizin kavgalı oldugunuz biri var mıydı görümce elti kardeş arkadaş vs
Ya gerçekten mi? Ben konu sahibinin etiketlendiği mesajları gördüm ama insanların hep "Ya o öylesine bir yazdı neciydi bilinmiyor" tarzı mesajlarını gördüm o yüzden yazdım. Çok büyük terbiyesizlik bu yapılan, hele ki ben konu sahibi hanımın genel olarak mesajları beğendiğini biliyorum. Anonim bir insana "Aha da bu kadındı nicki de buydu biliyorum ben" demek ya fake üye olup insanları birbirine düşürmek için ya da psikotik bozukluğu olan birisi yani ne diyeyim.
Vekillik mi teklif edeceksiniz?Size bu iftirayı atan kişiye dava açmayı düşünmezmisiniz ? Ciddi bir itham var ortada.
Bende büyük ihtimal ya hasta biri ya da Sapık erkek üye vs diye düşündüm ciddiye almadım ama insanlar ciddiye Alınca açıklama yapayım dedimYa gerçekten mi? Ben konu sahibinin etiketlendiği mesajları gördüm ama insanların hep "Ya o öylesine bir yazdı neciydi bilinmiyor" tarzı mesajlarını gördüm o yüzden yazdım. Çok büyük terbiyesizlik bu yapılan, hele ki ben konu sahibi hanımın genel olarak mesajları beğendiğini biliyorum. Anonim bir insana "Aha da bu kadındı nicki de buydu biliyorum ben" demek ya fake üye olup insanları birbirine düşürmek için ya da psikotik bozukluğu olan birisi yani ne diyeyim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benim-bedenim-bakireymis-peki-ya-ruhum.1027613/page-36Kim nerde ekliyor, ben konuyu görmedim
Linkini atabilir misin?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benim-bedenim-bakireymis-peki-ya-ruhum.1027613/page-36
Şu sayfada arkadaşı alıntılayıp dalga geçmişler maalesef
Onun üzerine bende zaten açıklama yapayım da kapansın çeneler dedimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/benim-bedenim-bakireymis-peki-ya-ruhum.1027613/page-36
Şu sayfada arkadaşı alıntılayıp dalga geçmişler maalesef
Ben de demin o konuyu gördümMerhaba arkadaşlar ,
Birkaç ay evvel sanal seks adlı bir konu @Leopardesenlitayt Tarafından açılmış Kocası sanalda bir Kadınla görüşüyormuş bende bu üyenin konusunu beğenmiş bulunup yorum Yaptım ne yorum yaptığımı hatırlamıyorum o kadının konusunda mevcut merak edenler bakabilir . @Leopardesenlitayt isimli üye de neden oldupunu bilmediğim bir şekilde "" kocamın konuştuğu kadın burada hatta konumu beğenmiş seni burada da buldum "" gibi Şeyler Yazmış ilk başta na OLduğunu anlamadım sonra mesaj attım kendisine cevap gelmedi zaten açtığı konular birbiriyle Çelişki dolu herneyse beni sitede günden yaptı
Hadi diyelim kocan biriyle konuştu sanalda sen o kadının ben Olduğum kanısına nereden vardın @Leopardesenlitayt ? Burada benim resmim yok adım belki gerçek adım değil nickname aldatıldığın kadını nicknamesinden mi tanıdın ?
Ya da başka bir ihtimal ya fantezi olsun diye bu konuyu açıp böyle bi iftira attın ya erkek üyesin ya da ruh hastasısın aklıma baska birşey gelmiyor
Kendimce önemsemediğim için açıklama yapma Gereği de duymadım ama bazı arkadaşlar merak edip iyice acabalara kapılmışlar Merak edenlere buradan sesleniyorum ne @Leopardesenlitayt her kimse onu ne de varsa bi Kocası Kocasını tanımıyorum.
Sorularda bu konuyla ilgili Sıklıkla adım geçtiği için açıklama Gereği duydum söyleyecek baska birşeyim yok daha başla merak ettiğiniz Şeyler varsa @Leopardesenlitayt gelsin cevaplasın
Vekillik mi teklif edeceksiniz?
Çok fazla önemsemedim o Yüzden sitedeki arkadaşlarda önemsemez diye düşündüm konu açma Gereği duymadımAcikcasi ben neden boyle bir konu acmadiginizi uzun zamandir merak ediyordum
Daha o zaman beklemistim bir konu acip kendinizi ifade etmenizi
Baska uyelere iftira atmak bu kadar kolay olmamali , sonra pek cok aldatma konusunda sahit oldum hep sizin mevzu ornek gosterildi
Lutfrn bu konu yuzunden uye banlanmasin , kimim basina gelse aynisini yapardi
Çok fazla önemsemedim o Yüzden sitedeki arkadaşlarda önemsemez diye düşündüm konu açma Gereği duymadım
Önemsenmeyecek bir konu değil ki ben diğer ilk konuyu bilmememe rağmen sürekli sizin adınızı duydum hatta etiket yaptım açıklama yapin hakkinizda soylentiler var diye.böyle bir şeye nasıl sessiz kaldınız aklım almadı iftira sonuçtaÇok fazla önemsemedim o Yüzden sitedeki arkadaşlarda önemsemez diye düşündüm konu açma Gereği duymadım
Belki bir konusundan falan tanidi hoşlanmadığı bir kişiydi konu sahibi zor durumda birakmak istediAnladim ama maalesef cok fazla insan konustu , iyi yaptiniz bu konuyi acmakla
Iftira atan kisi bence sizi taniyip size garezi olan biri , o zaman da boyle oldugunu dusunmustum
Olabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamaliBelki bir konusundan falan tanidi hoşlanmadığı bir kişiydi konu sahibi zor durumda birakmak istedi
Bunu yazdıktan sonra asıl o kadının ortadan kaybolması pek manidar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?