Sanal seks

olay tazeyken özellikle çok aşağılayacı yorumlar yapıldı..
şimdi yine başka bir konuda gündeme geldi hatta bende iftirayı atanın ne olduğu belli değil tarzı yorum yapmıştım ama uzatmaya meraklı bir milletiz o konuda bile yinede taciz edildi konu sahibi.

Bende büyük ihtimal ya hasta biri ya da Sapık erkek üye vs diye düşündüm ciddiye almadım ama insanlar ciddiye Alınca açıklama yapayım dedim

Ben de demin o konuyu gördüm
Bana çok mantıksız geldi nereden anlamış olabilir siz olduğunu diye
Hani arkadaş elti filan olur da tanır bir yerden yakalar derim
Ciddi bir suçlama var dava acma hakkı dogar size

Acikcasi ben neden boyle bir konu acmadiginizi uzun zamandir merak ediyordum
Daha o zaman beklemistim bir konu acip kendinizi ifade etmenizi

Baska uyelere iftira atmak bu kadar kolay olmamali , sonra pek cok aldatma konusunda sahit oldum hep sizin mevzu ornek gosterildi

Lutfrn bu konu yuzunden uye banlanmasin , kimim basina gelse aynisini yapardi

Çok fazla önemsemedim o Yüzden sitedeki arkadaşlarda önemsemez diye düşündüm konu açma Gereği duymadım

Çok fazla önemsemedim o Yüzden sitedeki arkadaşlarda önemsemez diye düşündüm konu açma Gereği duymadım

Anladim ama maalesef cok fazla insan konustu , iyi yaptiniz bu konuyi acmakla
Iftira atan kisi bence sizi taniyip size garezi olan biri , o zaman da boyle oldugunu dusunmustum

Cidden suyu çıkıyor buranın
Ben bir üyenin adını yazayim sevgilimle kocamla ilişkisi var diyeyim
Sonra nerden anladın sen kimsin denilmeden o yazilan orada kalsın sonra insanlar benim için öyle böyle konuşsun

Keşke kendine yazacagina konusuna yazsaydin ben boyle bir şeyle karşılaşsaydim öyle seyler yazardım ki iki ay banli kalirdim büyük ihtimal

Önemsenmeyecek bir konu değil ki ben diğer ilk konuyu bilmememe rağmen sürekli sizin adınızı duydum hatta etiket yaptım açıklama yapin hakkinizda soylentiler var diye.böyle bir şeye nasıl sessiz kaldınız aklım almadı iftira sonuçta

Anladim ama maalesef cok fazla insan konustu , iyi yaptiniz bu konuyi acmakla
Iftira atan kisi bence sizi taniyip size garezi olan biri , o zaman da boyle oldugunu dusunmustum
Belki bir konusundan falan tanidi hoşlanmadığı bir kişiydi konu sahibi zor durumda birakmak istedi
Bunu yazdıktan sonra asıl o kadının ortadan kaybolması pek manidar

Belki bir konusundan falan tanidi hoşlanmadığı bir kişiydi konu sahibi zor durumda birakmak istedi
Bunu yazdıktan sonra asıl o kadının ortadan kaybolması pek manidar
Olabilir ama dusununce korkunc bir olay , burada fikir ayriligi yasadigimiz onlarca uye var bazen polemige de girebiliyoruz , bunun sonucu iftira atmak olmamali
Yonetimin o uyeyi inceleyip ikinci uyeligi vs var mi bakmasi ve aciklamasi lazim bence , kimse cesaret edemesin boyle bir iftiraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…