Çok salak ya misafire hoşgeldin bile demiyor bu kendini ezik hissediyır özgüven depolamak için ilgiyi yanlış yerde arıyor zavallı abim onu da çok temiz saf bulduğu için evlrndi bunları bilseKafasinin bir tahtasi noksan galiba.
Artık gözümüzde bi değeri kalmadı çocuk gibi ya evli çocuklu evinle ilgilen kocana yemek hazırla çocucuğuna bak Tesettürlü kadın açık makyajlı foto bunun amacı ne mutsuzsan boşanAcik acik konusun canim, daha neyi bekliyorsunuz ki? Madem abinize direk söyliyemiyorsunuz, ona bir kere bir göz dagi verin. Ne bilim ailene söylerim, abime söylerim...artik ise ne yariyorsa.
Çok salak ya misafire hoşgeldin bile demiyor bu kendini ezik hissediyır özgüven depolamak için ilgiyi yanlış yerde arıyor zavallı abim onu da çok temiz saf bulduğu için evlrndi bunları bilse
Böyleleri sizi ayakta uyutur emin olun. Aslında saf falan değiller. Saf rolü oynuyorlar ki kimse onlardan şüphelenmesin. Siz bile “aslında öyle biri değil “ diye yazmışsınız. Sizin gördüğünüz gerçek yüzü değil. Yolunu bulunca adamlarla buluşur bile. Yalnız siz çok sakinsiniz. Ben olsam kıyameti koparırdım valla. Abimi geçtim tüm sülalede rezil ederdim. Aldatan erkek de olsa kadın da olsa asla affı yoktur.Görünürde çok saf temiz birine benziyordu bu bayan ilkokul mezunu dört duvar arasında yetişmiş dünya görmemiş hiçbir arkdaşı sosyal ortamı yok
Ilerleyen zamanda onlarıda konuşur. Eğer sohbet devam ederse. Sonunu iyi görmedim.Kardeşim demiş ki fotodaki sen misin falan o demiş ki evet sen de kendi fotonu at bi de kapalı profilde açık foto kullanıyor evli nerde olduğunu falan söylemiyor sadece normal komik sohbet
Çok da asosyal bir bayan akşama kadar eve kapanır çocuğunu alıp markete bile gitmez ev hanımı ama bütün alışverişi abim yapıyor fırından ekmek almayı bile bilmez
Kardesin seninle cekilmis bir fotosunu gondersin. Hicbir sey yazmasin. Yengenin etekleri tutusur o zaman, belki vazgecer bunlari yapmaktan.Kardeşim bunu işletti ama resmini yollamadı nerelimevli mi bekar mı olduğunu söylemedi. Sadece komik cevaplar vermiş hesapta sadece erkekler ekili
Nasil takip ediyosunuz kapatip actigi hesaplari? Telefonunu mu karistiriyorsunuz yengenizin? Anlamadigim nokta bu. Surekli diyorsunuz bi hesabi aciyor digerini kapiyor.. Yani ben 50 tane farkli hesap acsam benden baskasi nereden bilecek bu hesaplari? Eklemek icin kullanici ismini bilmek gerekmiyor mu? Elindeki telefonu ile neler yaptigini nereden ogreniyosunuz? Cok merak ettim dogrusu..Gizli hesapla tehdit etti hesabı kapatmış yine açar ama defalarca kapatıp yeni hesap açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?