- 4 Şubat 2017
- 23
- 9
- 1
- Konu Sahibi Esra deniz
-
Evet ama yapamıyorum çok alşıyorum hesabı kapatmak istiyorum ama olmuyor karşısına çıkmalı mıyımBiraz daha olgun bakmaniz gerekmez mi olaylara?
Icinden gorusmek geliyorsa sivilce vs. gibi seyleri kafana takma. Ama biraz daha olgun davranmani tavsiye ediyorum. Ortak tanidiklariniz kim?Evet ama yapamıyorum çok alşıyorum hesabı kapatmak istiyorum ama olmuyor karşısına çıkmalı mıyım
Karşısına çıksan da sana bakmaz seni hatırlamamış hadi baktı diyelim kaprislerini bir bir ödetir sana baştan diyeyim
Icinden gorusmek geliyorsa sivilce vs. gibi seyleri kafana takma. Ama biraz daha olgun davranmani tavsiye ediyorum. Ortak tanidiklariniz kim?
BKarşısına çıksan da sana bakmaz seni hatırlamamış hadi baktı diyelim kaprislerini bir bir ödetir sana baştan diyeyim
Karşısına çıksan da sana bakmaz seni hatırlamamış hadi baktı diyelim kaprislerini bir bir ödetir sana baştan diyeyim
Şöyle en yakın arkadaşım ve o düğün de ve düğünden sonra da bizi çok yakıştırdılar hatta arkadaşım çok ısrar etti ama o zaman hazır değildim bu arada benim no make up ta gördüIcinden gorusmek geliyorsa sivilce vs. gibi seyleri kafana takma. Ama biraz daha olgun davranmani tavsiye ediyorum. Ortak tanidiklariniz kim?
Çok teşekkür ederim inşallahSiz biraz daha kapris yapmaya devam edin bence beş vakte kadar bu iş tamam Allah mesut etsin çok amin.
Evet öyle zaten normalde asla yapmam ama yüz yüze de gördüm bilmiyorum yaptığım doğru değilSanaldan yasanan sey ask degildir. Genelde meraktan devam edilir, gorusulunce heyecan kalmadigi icin biter.
Kirpicik bana bir akıl ver birde bunu yaptığıma arkadaşlarım asla inanmaz onlara da anlatamıyorumŞöyle en yakın arkadaşım ve o düğün de ve düğünden sonra da bizi çok yakıştırdılar hatta arkadaşım çok ısrar etti ama o zaman hazır değildim bu arada benim no make up ta gördü
20 fakat küçümsemeyin gayet aklı başında biriyim ama ne yapmam derseniz onu yaşıyorsunuzYaşlar kaç? 19?
Yine kınamayın başınıza gelir klışesi mi20 fakat küçümsemeyin gayet aklı başında biriyim ama ne yapmam derseniz onu yaşıyorsunuz
Anlamadım yaşınız kaç bilmiyorum fikir için soruyorum beni küçmsemeniz için değil adınızın hakkını veriyorsunuzYine kınamayın başınıza gelir klışesi mi
Sen 20 çocuk kaç?
Çok mersiAnlamadım yaşınız kaç bilmiyorum fikir için soruyorum beni küçmsemeniz için değil adınızın hakkını veriyorsunuz
Özür dilerim yanlış anladım, ikimiz de 20 yaşındayızÇok mersi
Küçümsemiyorum ki yaşları merak ettim ona göre yorum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?