- 4 Eylül 2013
- 41
- 3
- 36
Canım nasıl bebisin bugün kontrolüm vardı benim de pınar hnm da acilmam varmış biraz hafif kasılmalarım da var senin de böyleydi sanırım nasıl doğum olacak çok korkuyorum hayırlısı ile doğum olsaydı inşallahCanım inan ağrı eşiğim çok düşük benim. Ben fatma ana eli otu aldım onu attım suya okudum içtim sudan belki onun faydası oldu çok inandım duş aldım abdest aldım oyle gittim. Epidural almadım canım. Allahıma şükürler olsun. Ama insan ağrıda beni sezeryane alın diyor. Ben sabah erken gittim altıda başladı sancım yedide doktor vardı alttan muayene de çok feci acıttı mal herif. Zaten dokuzda pınar hanım geldi suni verildi 11 de doğuma alındım 15 geçe doğdu
Canım bende bölgedeydim. Evet benimde açılmam vardı kasılmam yoktu. Korkma Allah yardım eder ben doğurduysam herkes doğururCanım nasıl bebisin bugün kontrolüm vardı benim de pınar hnm da acilmam varmış biraz hafif kasılmalarım da var senin de böyleydi sanırım nasıl doğum olacak çok korkuyorum hayırlısı ile doğum olsaydı inşallah
Canım hiç belli olmaz o. Her an artık hazırlıklı ol sen. Kaçıncı haftadasın ben 38 4 te doğurdumİnşallah ya telaş yapma ya başladım açılma var dedikten kaç gün sonra doğum oluyor acaba bana ilk doğumun olduğu için yarın da olabilir bi hafta sonrada olabilir dedi
Bide ben panik ataklıyım düşün yani cidden ben yaptıysam herkes yaparCanım hiç belli olmaz o. Her an artık hazırlıklı ol sen. Kaçıncı haftadasın ben 38 4 te doğurdum
36 6 dayım bende ama bebişim hep önde gidiyor du bakalım artik bekliyoruz hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli gelsin de inşallahCanım hiç belli olmaz o. Her an artık hazırlıklı ol sen. Kaçıncı haftadasın ben 38 4 te doğurdum
Amin inşallah doğum yaparsan haber et canım36 6 dayım bende ama bebişim hep önde gidiyor du bakalım artik bekliyoruz hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli gelsin de inşallah
Ben via da hiç bi doktoru beğenmedim özellikle Tuğba hanım. Ama memnun kalanda oluyo. Ben memnun kalmadımbenim de tayinim sancaktepeye çıktı bu hastaneyi yol kenarında görmüştüm. doktor çok önemli olduğu için iyi bir doktorum olsun istiyorum. şu doktora kesin git şuna sakın gitme diyebileceğiniz doktorlar var mı sancaktepe via hospitalde?
Yazikk yaa gercekten uzuldum cnm.. Bugun bir akadasimaa anlatmistim.. Oda ona gitmeye baslamisti san eseri ogrendi.. Ianan hala soktayim cnm. Oda bugun viayi arayip sikayet etmis.. Bnm.zaten dogumuna az kalmis 160ytl bayilcaksin ahh ahh.. Nediyim.. Ne diyim.. Zatenn hep kndi dedgi heppp kndi bildigi nukket hocada gitti.. Banu var kimsede ona gitmiyr.. Bnm suyum fazla diye bana demedigini birakmadi dewamli kilolusun kilosun 100 kiloydum.. 9kilo aldim.hamilligim boyunca bana demedigini birakmadi ikide bir bana diytisyenin kapisni gosteriyr.. Daha koltuga oturup derdini anlatmadan seni tamm hadi bebge bakalim.diyr.. Bnm bebgimde. 3hafta onden gidiyr.. Bak ben ayrintili usgmide orda yaptim bana.soruyr ayrintili temiz cikmisti degilmi diyr hey allhim ne cikicakti.. Ogun sekerin var.dedi.. Sekeri icirdi.. Ordaki hemsireyi uyrdim dedim.corasprin kullniyrum.. Dedim sen bole konusunca.dikktimi veremiyrum diyr bana.. Siringaya cekti kanimi.. Siringnin ucunu fazla cekti butun kanim yere akti.. Savini yolcaktim.. Karnimdakine dua etsin zaten selimiyedeki.. Hastne kapaniyrmus.. Serpil hoca oraya geliyrmus.. Ole duydum.. Nediyim allhh islah etsin rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.. Insallh birdaha vianin onunden gecmke istemiyrum..
merhaba tuğba hanımıydı bu olumsuzlukları yaşadığınız kişi ?
Merhaba canım hamd olsun kızımızı kucağımiza aldıkAmin inşallah doğum yaparsan haber et canım
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk nasıl ne zaman oldu doğum normal miMerhaba canım hamd olsun kızımızı kucağımiza aldık
Merhaba canım hamd olsun kızımızı kucağımiza aldık
Amin canım inşallah..hamd olsun normal oldu evetAyy canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzucuk nasıl ne zaman oldu doğum normal mi
Amin canım inşallah kolay doğumların olsun inşallah bölgede yaptım pınar hanim ile çok güzel ilgilendiler gerçekten çok memnun kaldım allah razi olsun allah çok yardim etti..normal zor tabi o kısımda çok zorlansamda bebişimi görünce hepsini unuttum tabiCAnim hayirli ugurlu olsun. Darisi basimiza insallah. Hangi hastanede oldu dogum, nasildi memnun kaldinmi? Deneyimlerin neler?
Maşallah canım. Nasılsın şimdi iyi misin bebiş nasıl bnde memnun kalmıştım sevindim senin adınaAmin canım inşallah..hamd olsun normal oldu evet
Amin canım inşallah kolay doğumların olsun inşallah bölgede yaptım pınar hanim ile çok güzel ilgilendiler gerçekten çok memnun kaldım allah razi olsun allah çok yardim etti..normal zor tabi o kısımda çok zorlansamda bebişimi görünce hepsini unuttum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?