sancaktepe via hospital

Canım nasıl bebisin bugün kontrolüm vardı benim de pınar hnm da acilmam varmış biraz hafif kasılmalarım da var senin de böyleydi sanırım nasıl doğum olacak çok korkuyorum hayırlısı ile doğum olsaydı inşallah

Canım bende bölgedeydim. Evet benimde açılmam vardı kasılmam yoktu. Korkma Allah yardım eder ben doğurduysam herkes doğurur

İnşallah ya telaş yapma ya başladım açılma var dedikten kaç gün sonra doğum oluyor acaba bana ilk doğumun olduğu için yarın da olabilir bi hafta sonrada olabilir dedi

İnşallah ya telaş yapma ya başladım açılma var dedikten kaç gün sonra doğum oluyor acaba bana ilk doğumun olduğu için yarın da olabilir bi hafta sonrada olabilir dedi
Canım hiç belli olmaz o. Her an artık hazırlıklı ol sen. Kaçıncı haftadasın ben 38 4 te doğurdum

benim de tayinim sancaktepeye çıktı bu hastaneyi yol kenarında görmüştüm. doktor çok önemli olduğu için iyi bir doktorum olsun istiyorum. şu doktora kesin git şuna sakın gitme diyebileceğiniz doktorlar var mı sancaktepe via hospitalde?

Ben via da hiç bi doktoru beğenmedim özellikle Tuğba hanım. Ama memnun kalanda oluyo. Ben memnun kalmadım

merhaba tuğba hanımıydı bu olumsuzlukları yaşadığınız kişi ?

merhaba tuğba hanımıydı bu olumsuzlukları yaşadığınız kişi ?

kendi yaşadıklarıma çok benzettim 8 haftamdayım şimdiden pskolejimi bozdu geceeleri uykum kaçıyor kime nereye gidicem diye şimdiden doğum endişelerim başladı dünyanın parasını verip bizi bu hale sokuyorlar

CAnim hayirli ugurlu olsun. Darisi basimiza insallah. Hangi hastanede oldu dogum, nasildi memnun kaldinmi? Deneyimlerin neler?
Amin canım inşallah kolay doğumların olsun inşallah bölgede yaptım pınar hanim ile çok güzel ilgilendiler gerçekten çok memnun kaldım allah razi olsun allah çok yardim etti..normal zor tabi o kısımda çok zorlansamda bebişimi görünce hepsini unuttum tabi

Amin canim cok sagol. Biz de senin gibi saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz insalalh. Tekrardan hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…