sancaktepe via hospital

Merhaba cekmekoyde ki estevia ya mi gidiyosunuz?
Kusura bakma canım geç gördüm.evet damlanın hanıma başladım benim çok az kaldı sağolsun kabul etti beni 14 gün sonra sezaryen alırız dedi.bekliyoruz sağlıklı bir şekilde günlerin geçmesini

Estiviadaki değilmi dogumuna kim girecek peki

Evet estaviadaki, normal dogum nasip olursa semavi hanim gelecek. Damlanur hanimla koordineli calisiyorlar. Ayrica zaten viadaki doktorlar mesai saatleri disinda ya da haftasonu normal.dogum olursa gelemiyorlar o gece kim nobetciyse o giriyor doguma

Kusura bakma canım geç gördüm.evet damlanın hanıma başladım benim çok az kaldı sağolsun kabul etti beni 14 gün sonra sezaryen alırız dedi.bekliyoruz sağlıklı bir şekilde günlerin geçmesini

Ilk dogumda sezeryanmiydi sizin? Ya da sezeryan sebebi baska birseymi?

Bende çekmeköyde oturuyorum canım damla hanıma bende gittim estivia da sen nereye gidiyorsun kontroller için
En son 6+5 de gitmistim umraniyede umran poliklinik deki Dr gayet iyiydi ama eve yakın düzgün biyer arastiriyorum bende ilk doğumum erdemde yaptım orayı kesinlikle istemiyorum

Hayırlısı olsun cnm saglikla kucağına alırsın inşallah bebeğini

En son 6+5 de gitmistim umraniyede umran poliklinik deki Dr gayet iyiydi ama eve yakın düzgün biyer arastiriyorum bende ilk doğumum erdemde yaptım orayı kesinlikle istemiyorum
Ümran polikiniğini biliyorum evet orasıda iyi ama ümraniyede çok trafik oluyor ulaşım açısından biraz sıkıntı

arkadaşlar ben de çekmeköyde oturuyorum sağlık personeliyim bu zamana kadar takibimi çalıştığım yerde yaptırdım ama aynı doktoru denk getirmek mümkün değil devlet hastanesinde. çekmeköydeki bu estevia boğaziçi tıp m. giden arkadaşlar mua ücretleri ve doğum masrafları hakkında bilginiz var m?

Estevia muayene sgk 50 tl.doğumlar sancaktepe via da yapılıyor normal doğum ücreti 1150 sanırım sezaryen 1250 dediler.seseryan öncesi testler yapılıyor onlar da genel ücretten düşünüyor atıyorum 200 tahlilse 1250 den düşüp,sezaryen olacağınız günden bir gün önce esteviaya ödeme yapıyorsunuz makbuzları viaya gidiliyormuş

çook teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için fena değil gibi fiyatlar bakalım

Selam arkadaşlar bende bugün estevia daki damlanur hanima gittim ama hiç memnun kalmadım tekrar gitmeyi düşünmüyorum yine doktor arayisına devam yani...

Selam arkadaşlar bende bugün estevia daki damlanur hanima gittim ama hiç memnun kalmadım tekrar gitmeyi düşünmüyorum yine doktor arayisına devam yani...

Neden memnun kalmadiniz? Hastaydi bugun biraz acaba ondanmi elektriginiz tutmadi?

Neden memnun kalmadiniz? Hastaydi bugun biraz acaba ondanmi elektriginiz tutmadi?
Sert tavırları vardı devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim açıkçası. Evet maske takiyodu dogrudur hastadır ama o şekilde olması gerekmiyor tabi

Bende cekmekoyde oturuyrm arkadslar via hospitale gittim sali gunu yeni bi dr gelmis semavi kurt ilgiliydi sanirin bende bundan sonra oraya gidicem muane 50 sezeryan 1250

Viada dogum yapan arkadaslar doguma doktor kendsimi giriyo yoksa ebeler asistanlarmı yaptıryor doğumu bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…