Hayırlısı olsun çok az zamanın kalmıs hangi doktora gidiosun peki
Estiviadaki değilmi dogumuna kim girecek pekiAmin insallah.Damlanur hanima gidiyorum ben
Kusura bakma canım geç gördüm.evet damlanın hanıma başladım benim çok az kaldı sağolsun kabul etti beni 14 gün sonra sezaryen alırız dedi.bekliyoruz sağlıklı bir şekilde günlerin geçmesiniMerhaba cekmekoyde ki estevia ya mi gidiyosunuz?
Estiviadaki değilmi dogumuna kim girecek peki
Kusura bakma canım geç gördüm.evet damlanın hanıma başladım benim çok az kaldı sağolsun kabul etti beni 14 gün sonra sezaryen alırız dedi.bekliyoruz sağlıklı bir şekilde günlerin geçmesini
En son 6+5 de gitmistim umraniyede umran poliklinik deki Dr gayet iyiydi ama eve yakın düzgün biyer arastiriyorum bende ilk doğumum erdemde yaptım orayı kesinlikle istemiyorumBende çekmeköyde oturuyorum canım damla hanıma bende gittim estivia da sen nereye gidiyorsun kontroller için
Hayırlısı olsun cnm saglikla kucağına alırsın inşallah bebeğiniKusura bakma canım geç gördüm.evet damlanın hanıma başladım benim çok az kaldı sağolsun kabul etti beni 14 gün sonra sezaryen alırız dedi.bekliyoruz sağlıklı bir şekilde günlerin geçmesini
Evet sezaryen dı benim ilk.doğum için verilen son gün gece suyum geldi hastaneye gittim kaka yapmış kızım kordon dolanmış iki kere açılmam da hiç olmadı o yüzdenIlk dogumda sezeryanmiydi sizin? Ya da sezeryan sebebi baska birseymi?
Evet sezaryen dı benim ilk.doğum için verilen son gün gece suyum geldi hastaneye gittim kaka yapmış kızım kordon dolanmış iki kere açılmam da hiç olmadı o yüzden
Herkessin hayırlısı olsun inşallahAnladim canin hayirlisi olsun. Planli sezeryan iyi olur senin icinde.
Ümran polikiniğini biliyorum evet orasıda iyi ama ümraniyede çok trafik oluyor ulaşım açısından biraz sıkıntıEn son 6+5 de gitmistim umraniyede umran poliklinik deki Dr gayet iyiydi ama eve yakın düzgün biyer arastiriyorum bende ilk doğumum erdemde yaptım orayı kesinlikle istemiyorum
Aynen bende otarafı düşünmüyorumÜmran polikiniğini biliyorum evet orasıda iyi ama ümraniyede çok trafik oluyor ulaşım açısından biraz sıkıntı
Estevia muayene sgk 50 tl.doğumlar sancaktepe via da yapılıyor normal doğum ücreti 1150 sanırım sezaryen 1250 dediler.seseryan öncesi testler yapılıyor onlar da genel ücretten düşünüyor atıyorum 200 tahlilse 1250 den düşüp,sezaryen olacağınız günden bir gün önce esteviaya ödeme yapıyorsunuz makbuzları viaya gidiliyormuşarkadaşlar ben de çekmeköyde oturuyorum sağlık personeliyim bu zamana kadar takibimi çalıştığım yerde yaptırdım ama aynı doktoru denk getirmek mümkün değil devlet hastanesinde. çekmeköydeki bu estevia boğaziçi tıp m. giden arkadaşlar mua ücretleri ve doğum masrafları hakkında bilginiz var m?
Estevia muayene sgk 50 tl.doğumlar sancaktepe via da yapılıyor normal doğum ücreti 1150 sanırım sezaryen 1250 dediler.seseryan öncesi testler yapılıyor onlar da genel ücretten düşünüyor atıyorum 200 tahlilse 1250 den düşüp,sezaryen olacağınız günden bir gün önce esteviaya ödeme yapıyorsunuz makbuzları viaya gidiliyormuş
Selam arkadaşlar bende bugün estevia daki damlanur hanima gittim ama hiç memnun kalmadım tekrar gitmeyi düşünmüyorum yine doktor arayisına devam yani...
Sert tavırları vardı devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim açıkçası. Evet maske takiyodu dogrudur hastadır ama o şekilde olması gerekmiyor tabiNeden memnun kalmadiniz? Hastaydi bugun biraz acaba ondanmi elektriginiz tutmadi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?