sancaktepe via hospital

via hosp benim de evime yakın ve sanırım ben de doğumumu orda yaptırmak istiyorum keşke daha önce orda doğum yapan arkadaşlar bilgilendirse bizi birazcık. bi de ben hastanede çalışıyorum devlet hast. takibim orda yapılıyor 3aylık gebeyim şuan viaya ilk defa gidicem doktor tavsiyesi olan varmı??

Bende cekmekoyde oturuyrm arkadslar via hospitale gittim sali gunu yeni bi dr gelmis semavi kurt ilgiliydi sanirin bende bundan sonra oraya gidicem muane 50 sezeryan 1250
Bende bir sonraki kontrole viaya gitmeyi düşünüyodum doktor tavsiyeniz için tesekkurler

çok tşk ederim bayanlar tuğba hnm gidecem bende tavsiyeleriniz üzerine.

tuğba hanım gerçekten çok ilğili bir doktor nasib olursa doğumumuda orada yapıcam

Ben Dr. Tuğba hanım ile başladım..16 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok sorular vardı. Hepsini ilgiyle dinledi ve çok pratik bilgiler verdi. Çok memnun kaldım .Herkese tavsiye ederim.

Canım bende Dr.Tuğba hanımda başladım..çok bilgili.Şimdiye kadar Çakmak Erdem , Hisar, Saygı heryeri gezdim ..Böyle doktorla tanışmamıştım. Beni çok rahatlattı kesinlikle tek geçerim..

Merhaba hanımlar bir şey soracağım benim de ikinci gebeliğim. ilki normal doğum oldu o yüzden bu ikinci de doktor bulamıyorum. tuba hn abugün gideceğim altı aylık oldum hala doktor bulamadım lütfen bana yardımcı olun hepiniz sezeryan mı oldunuz normal doğum olanınız var mı varsa epidural uyguladın mı ve anesteziden epiduralden de memnun kaldınız mı bana bir şey yazarsanız çok memnun olurum ama şimdiden razı olsun tek cümleniz bile yeterli

arkadaşlar doktor seçiminde en önemli olan şey aradığınızda ulaşmanızdır ben bunun acısını çok çektim şimdiki doktorum çaldırsam bile geri dönüyor önemli bir detay bence atlamayın

arkadaşlar ben viada doğum yaptım sormak istediğiniz varsa yanıtlarım.

Kimse cevap vermiyor benimde evime yakın yardımcı olacak kimsem yok iatanbul da da yeniyim o yüzden orayı tercih etmek istiyorum ama Tuğba hanıma gitmiştim hiç memnun kalmamıştım artık doğum yaklaştı

Merhaba canım hamd olsun kızımızı kucağımiza aldık

Doğum yapanların evlatlarını allah bağışlasın.
Sizlerden ricam en son kime gittniz kimde doğum yaptınız doğum şekliniz sez norm epid nedir ve memnun kaldınız öı bilgi verirseniz çol sevinirim
Malum hamilelik sık dokuyup eliyorız sizden geleceklere çok ihtiyacım var.

Hamişliği devam edenler nerede karar kıldınız.

Biraz ben anlatayım sabır ve zamanı olanlar varsa okursanız memnun olurum.

bu işler parayla değil bence şans işi çünkü ben ilk doğumumu kavacik mediStade hastanesinde yaptım. aşırı pahalı bir hastane inanılmaz derecede dünya para verdim epid normal doğum yaptım 4 kilo doğdu oğlum. ama ne doktorum özgür kartal'dan ( şu anda galiba afiyet hastanesi nde) memnun kaldım ne de hastaneden. doğuma kadar çok dr umdan memnundum ama doğumda berbattı şu anda anlatmak istemiyorum psikolojiniz için, ne de hastaneden memnun kaldım. enfeksiyon kaptırdılar 15 gün hastanede yattı çocuğum elma getiremedim

Niye anlatıyorum bunları çünkü sakın bütçemiz yok via da ya da Erdem'e gidiyoruz mecbur kaldık diye düşünmeyin inanın bu işler parayla değil.

22. Haftadayım şu ana kadar dört tane doktor değiştirdim.
bunlardan ilk gittiğim estevia daki damlanur hanım. Güler yüzlü sakin ağzonın içinde konuşan ama rahatlatıcı usluplu biri. Ama doğuma gelmediği için orayı bıraktım üç aydan sonra hiç gitmedim.

daha sonra central hospital da YAREN hanıma gittim.
buz gibi duvar gibi bir kadın ondan nefret ettim ki inanılmaz övmüşlerdi neler okudum. orası da pahalı bir hastane maalesef. Hastaneyi çok beğendiğim için farklı doktora bakayım dedim figen hanıma gittim çok çok övüldüğü için ama onu da çok beğenmedim.
onla devam edebilirim yine de daha uygun bir yer bulursam hem de daha yakın olsun diye bugün tuba hn a gideceğim randevu aldım.

bugün buraya çok okudum memnun olan da var olmayanı da var ama şunu söylemek istiyorum mesela benim ilk doktorum Özgür Kartal. ondan çok memnun olan da var benim gibi nalet okuyan da var o yüzden herkes herkesten memnun olamaz.

bence şans işi hepimiz için hakkımızda hayırlısı sizden gelecek her soruya cevap verebilirim her şekilde yardımcı olabilirim her konuda elimden geldiğince

Canım doktor konusunda inan bende senin kadar kararsızım damlanur hanıma bende gittim ama dediğin gibi doguma girmeyeceği için bıraktım benimde ilk dogumum olacak insallah ve normal düşünüyorum via da istiyorum ama hangi doktor olsa inan kafam cok karısık faruk ziya saygıya muayene oldum inanılmaz tecrübeli bir doktor belki ona yaptırabilirim haberleşelim mutlaka karar verdiğinde benide bilgilendir olurmu

Benim ilk dığum normal olduğundan bunu da Allahtan birşey olmazsa normal istiyorım. Kaldı ki 4 kg normal doğurdım hiç bi dr bana çatın dar deyip alamaz sezeryana. Dönmezse yanda başka birşey olursa sıkıntı. Tuba hn dan memnın olan çok. Memnun olmayan da olsa da.
Ama birrrr tane bile normal doğım hikayesi duymadım. Zaten sezeryanda da memnun olunmayacak dr az gibi sonuçta kesip alıo. Psikoloji falan gerekmez

Şimdi bi arkadşaımda konuştım. Ümraniye tarafını ve maddiyat kısmını hiç düşünmesem de atlas ı önerdi. 500 normal doğum mesela. Ama fiyat önemli değil havva hn çok iyiymiş. 2 arkadaşı 1 kuzeni orada doğum yapmış. Hastane nasıl bilmem. Yoğun bakımı var mı bilmem ayrıca çekmeköyden trafik olur o da ayrı ama şansişi. Bugün tuba dan elektrik alamazsam orayı da deneyebilirim. Yoksa da artık zamanım kalmıyor central hıspital ı sevmesem de oraya devam ederim sanırım.. kaçıncı haftaya geldim hala dr yok. İlkinde ne kdr rahatmışım

Şimdi baktım havva hn ordan ayrılmış. Soyadına bakıp nereye gittiğinibulacağım tabi yakın olursa değerlendirmeye alırım

Son düzenleme:
Bende çekmeköyde oturuyorum ve bana en yakın via gibi ümraniye tarafında çok trafik oluyor o konuda cok güvenemiyorum atlasa bir rkadasım gitmişti ama memlun kalmayınca devam etmemişti bende senin gibi doktor arayısındayım yakında hastane olmaması cok kötü

Merhaba..6 aylık bir bebeğim var,via hospital sancaktepede doğum yaptım..Şöyle bir özet geçiyim sana,Öncelikle afiyet hastanesinde özgür hanıma gittim memnun kalmadım..viada Tuğba hanıma gittim,gitmez olaydım..hamileliğimi rezil etti,her gidişimde mutsuz odadan çıkıyodum resmen,insan az motive eder,bukadar demolize edilmez.eşime memnun olmadığımı söyledim çok kibirli bulduğumu söyledim,bana abarttığımk çok hassas olduğumu söyledi hep ve o doktorda kaldım..Hamileliğim çom güzel geçti sıkıntısız süreç geçirdim.Ama her gidişimde herşey yolunda mükemmel harika diyip gönderiyodu,7. Aya geldim karnımda çok kasılıyo bi yerde çok toplanıyor diyorum normal diyor,sağ ayağım elin uyuşuyo diyorum normal diyip gönderiyor..36. Haftamda sabah kalktım suyum geldi,apar topar hastaneye gittim ve anında doğuma alındım 8cm açılmam olmasına rağmen riske atamam diyip sezeryana aldı.Karnımda kordon kısaymış meğer,bebek oyuzden okadar kasılıyomuş yavrum..ve doğum anında söylüyor bunu şaka gibi..10 gün küvezde kaldı yavrum.allaha şükür şimdi sağlıklı bir kızım var.ama bir daha aslaaa tuğba hanımın yüzünü görmek istemiyorum,kibirinden burnunun ucunu görmeyen bir kadın.kesinlikle tavsiye etmiyorum..ama hülya hanım var viada ona gidebilirsin çok güler yüzlü çok tatlı ilgili bi kadın..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..

Özgür kartal benim ilk dr um. Herşeyin memnundum ama doğım kötü geçti aslonda çok tatlı sıcak bi kadındır. Hayırsı değilmiş boşverin.

Tuğba hanım sağolsun sinir bozmaya motivasyon bozmaya birebir kendi iç dünyasında savaşını bence hastalarında tatmin etmeye çalışıyor benim kuzenim 2015 de onda doğum yaptı çok mmemnundu ama seneler geçip popiliterligi artınca kapısının önüne Zeynep Kamil hastanesinden hiç bir farkı yok paranla rezil oluyorsun şimdi damlanur hanıma gidiyorum şükür memnunum doğumumada girecek Rabbim herkesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gerçekten doktor çok önemli via da ısrarcı olmam hastane tertemiz iyi ilgileniyorlar ve yoğun bakım ünitesi var her hastane de yok seçtiğiniz hastanede olmazsa olmaz bu detaya dikkat etmek lazım

merhaba via tugba hanımda epidural sezeryanla doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım 2 yıl oldu... isteğim normal doğumdu ama açılma olamadı ve sezeryan olmak zorunda kaldım

Damlanur hanım doğuma girmiyorum demişti bana sen eminmisinonun girecegnden canın

Damlanur hn doğuma girmiyorum dedi bana
merhaba via tugba hanımda epidural sezeryanla doğum yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım 2 yıl oldu... isteğim normal doğumdu ama açılma olamadı ve sezeryan olmak zorunda kaldım
Çok geçmiş olsun sağlıkla büyüdün evladın. Cevabın içinde sonsuz teşekkürler.
İşte sezeryan olan ve memnun olmayan hiç duymadım Normal yapan da duymadım beni d ekorkutam bu. Hiç normal doğum hikayesi yok
8cm açıkla neden sezeryana almış anlayamadım. Kötü olmuş cidden

Neyse ben yorum yazayım. Dün gittim. Beklentiye bağlı aynı dediğiniz gibi. Özgür hm la yaşadıklarımı demin anlattım.Tuba hn a başladım artık şans kader işi diyeceğim ne yapayım çarem kalmadı nereye gideyim central çol uzak. Erken almaya çalışırsa bıralırım başka hast giderim. Ama tani doğum esnasında başka şey olurda sezeryana alırsa ona müdahele edemem maalesef allaha havale rederim

ben normal doğumu çok istedim onun için hiç sezeryan muhabbeti etmedim zaten özel hastanelerin sezeryan merakı yüzünden zeynep kamilde doğum yapmaya karar vermiştim (zeynep kamilde doğuma hazırlık kursuna gittim özel oda da doğum yapma şansım vardı ) suyum geldikten sonra 6 saat sancı bekledim sancı gelmeyince zeynep kamil uzak via.ya bi görüneyim diye gittim sonra hava şartlarından dolayı viada kalmak zorunda kaldım tüm gece sancı ve açılma bekledik olmayınca sabah tugba hanım zorunlu sezeryan dedi su gelmeye başlayalı 24 saat olunca bende normal diye zorlayamadım malum bebek susuz kalırdı.. şükür ikimizde sağlıklıyız ama normal doğum gibi olmaz diyenlerdenim

Bende trafik olmasın diye o hastaneyi tercih ettim ama Allah nasip ederse ikinci yavrum için medicana hastanesine gidicem ümraniyede.via hospitalin bi artısı vardı yenidoğan yoğunbakım gerçekten çok iyiydi,temizdi ve bebeğim gerçekten iyi bakıldı.tabi tuğba hanım yenidoğan bakımın önünde beni görüp bikere bi hal hatır sormadı transit geçiyodu.6 ay ondaydım ama dediğim gbi soğuk nevale.hatırlamak bile istemiyorum.hülya hanım doğum yapan hastasınjn koluna girip yürütüyodu sıcak samimiydi.Hakkında hayırlısı olsun senin ve yavrun için en iyisi olsun inşallahh...

Off( napcaz bilmiyorım ya giderek gerilmeye başladım

Tuba ya gittim bi daha hülya ua dönmek istemiyorım. Kalkar doğum gece nöbette tuba falan olur geriliriö iyice. Valla ne zor iş ya. Hamile kalmadan diyordum. İnş dr bulmadan hamile kalmam diye bulamadan kaldım hala bulamadım.
Bi tane tuba da iyi haber duysaö normal doğum yaptırmasıyla ilgili çok rahat edeceğim

Mrb canım yeni gördüm yazayım dedim.sen iyisin yine ben 33.haftamda doktor bulamamıştım. En son bölge hastanesi pınar hanıma gittim. Orda da doğum yaptım memnun kaldım. Normal doğurdum Allah a şukur bende çok tedirgin oluyordum. Normalde memlekette doğuracaktım ama iyice gerilirim diye kendi evim nerdeyse orda olayım diye istanbulda kaldım. Bem Tuğba hanıma gittim uyuz kadın hiç sevmedim. Panik atak hastasıyım ben normal istiyorum dedim ve sen normal yapamazsın dedi ilk lafı bu oldu sonra ilaç kullanmam gerekiyordu psikiyatrist kullan demişti bana ne dese beğenirsin doğurma aldır bu çocuk sakat olur dedi. Şuanda 6 aya girecek bir oğlum var çok şükür Allah a herşeyi iyi. Germe kendini canım bence. Bizim maddi imkanımızda çok yoktu bide istanbulu hiç bilmiyordum eşim memur buraya atandı evlendik ikinci ayı hamile kaldım düşün çok zor zamanlar geçirdim ama atlattım şimdi bebeğimle ilgileniyorum. Herhangi bişey sormak istersen cevaplamaya yardımcı olmaya çalışırım. Kendine iyi bak sağlıcakla al kucağına yavrunu

canım ben ce şimdiden kendini kasma Allaha dua et ve geleceği günü bekle Rabbim sağlıcaklı kucağına alamaya nasip kılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…