sancaktepe via hospital

arkadaşlar buraya daha önce yazmıştım via hosp ile ilgili tereddütlerim vardı. ben sağlıkçıyım zaten devlet hastanesinde çalışıyorum testlerimi filan orda yaptırıyorum ama poliklinikte doktorlar sürekli yer değiştiriyor ve çok çok ilgisizler o yüzden via hospitale gitmeye karar verdim. tuğba hanıma giden arkadaşlar son zamanlarda baya kötü yorumlar yapmış o yüzden ona gitmek istemedim. bi iki yerde ismini gördüğüm ve kendisini çok çok sevdiğim yeni doktorum Semavi Kurt hanım. genç bir bayan ama inanın çok motive edici pozitif bir bayan. ona gittiğimde kanamam vardı tedirgindim yatıştırdı beni ultrasonda açıklamalarda bulundu bebeği uzun uzun inceledi. açıkçası ben oldukça memnun kaldım. cinsiyet için tekrar çarşamba günü kontrole gideceğim ve en önemlisi mutluyum doktorumu seviyorum. doğuma katılıyor mu henüz bilemiyorum ama detayları öğrendikçe yine buraya yazarım. Herkesin bebişi hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya inşallah :)

SİZ PEKİ MEMNUN KALDINIZMI TUĞBA HANIMDAN NASIL GEÇTİ ?

Arkadaşlar merhaba;
bende 14 haftalık hamileyim ve yakın olması sebebiyle via hospital Hülya Güvenir'e gittim ve gitmez olaydım, öncelikle o soru sordukça siz konuşabilirsiniz ve ne sorduysa sadece onu söyliceksiniz, detaya girmeden. 2 li tarama testini ben yaptırmadım yaptırmak istemedim ve bana yapmış olduğu açıklamayı aynen söylüyorum, eğer yaptırmış olsaydın çocuğun GERİZEKALI olursa aldırabilrdin, tabi GERİZEKALI olsada aldırmak istemeyenlerde oluyor. böyle bir açıklama yapabilir mi bir doktor. Gerizekalı ne demektir ya, down sendromu riski olarak açıklasan anlamicak kapasitede kimse yokken ülkemizde bana yapmış olduğu açıklama buydu, kesinlikle gitmeyin, tavrı uslübü hiç hoş olmayan ne yazıkki doktor olmuş bir bayan. ve şuan hala doktor arayışındayım. Allah hepimizin karşına iyi eğitim almış doktorlar çıkarsın.

Merhaba bayanlar,burayi tüm hamileligim boyunca takip ettim ancak çok kötü bir doğum tecrübesi yaşadıktan sonra sizleri de bilgilendirmek istedim. İnşallah kimse benim gibi bir tecrübe yaşamaz. 08.09.2016 günü Via hospital Sancaktepe de sezaryen ile doğum yaptım. Dr. Tugba hanımın muayenesi sonucunda kanamam başladı ve 3. gün apar topar ameliyata alındım. Hiçbir şikayetim yokken 37 haftalık doğum yapmama sebebiyet verildi. Spinal anestezi ile yapılan sezaryen da bütün işlemleri ve acıyı hissetmem sonucunda beni acilen uyuttular. Spinal anestezi birden genel anesteziye döndü hem de ben bütün ameliyatı hissetmişken.

Bebeğimle aynı günlerde doğan birçok çocuk neden yoğun bakımda ve neden anneleri benimle aynı acıları hissetti? Yoğun bakımda tanıştığım kadınların çoğu doğumu canlı canlı hissettiklerini söyledi, bunu tek yaşayan ben değilim. Kendileri de gereken yerlere şikayetlerini ilettiler. Doğum sırasında bebeğim enfeksiyon kaptı ve tam 8 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Bunların hesabını kim verecek, bozulan sağlığımız ve psikolojimizi kim düzeltecek? Gerekli şikayeti de Sağlık Bakanlığına ilettik araştırma yapılıyor. Hem bu dünyada hem ahirette bunun hesabını mutlaka verecek. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin. Bu zorluklardan sonra sütüm de kesildi bebeğimi mamayla beslemek zorunda kaldım. Çok şükür şimdi daha iyiyiz. Doktor ve hastane ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim. Bu arada hastaneye yaptığımız şikayet sonucunda baş hekimden imzalı bir yanıt geldi, kanamanın asla muayene ile ilgisi olmadığını ancak hekimin UYUSMA SURESİNİ BEKLEMEDEN AMELİYATA BASLADİGİNİ kabul etmişler. Ya sabır Allah'ım.

hay Allah çok geçmiş olsun üzüldüm sizin için şuanda iyisiniz inşallah. ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum evime yakın olduğu için ama son duyduğum yorumlar korkuttu beni doğrusu

hay Allah çok geçmiş olsun üzüldüm sizin için şuanda iyisiniz inşallah. ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum evime yakın olduğu için ama son duyduğum yorumlar korkuttu beni doğrusu
Çok sağolun benim de hastaneyi tercih etme sebebim tamamen evime yakın olmasıydı. Keşke birileri de beni uyarsaydi da bu hatayı yapmasaydim. İnanın ben ailem sayesinde zor günleri atlattım ama bebeğimin kuvezde olduğu hergun saatlerce ağladım. Ona süt sağarken bile ağlamayı durduramıyordum. Şimdi yavrum yanımda Allah bana güç kuvvet versin ben ona en güzel şekilde bakarım. Tuğba hanımın yaptığı dikişte facia. Normalde küçücük bir kesi oluyor ama benimki nerdeyse kocaman ve kap kalın. Asla iyilesmiyor hep bununla yasicam. Bu da çok önemli değil ama yaşadığımız şeyler hiç kolay değildi. Canlı canlı sezeryan oldum ve benimle doğum yapan herkes BAYRAM AREFESİ "ZORUNLU" sezeryana alındı. Yorum sizin..

Çok çok geçmiş olsun size gerçekten duyduklarım karşısında şok oldum bende. Temiz bi hastane ama doktorlar berbat bence burunları havada insanlara berbat davranışlar var. Psikoloji çok önemli Allah yardım etsin size buraya iyiki yazdınız. Bebişinizle guzel sağlıklı günler dilerim

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Keşke daha önce yazabildeydim de insanlara bir nebze de olsa faydası olsaydi. Malum ancak kendimi toparlayadim. İyi ki böyle mecralar var bizde kendimizi ifade edebiliyoruz. Doğumdan sonra kimse benimle ilgilenmedi, doktor 1 kere kapıdan uğrayıp gitti. Pansuman yapın şu merhemi kullanın bile demediler. Ben kendi imkanlarimla hepsini araştırdım farklı doktorlara gittim. Şimdiki aklım olsa kapısından dahi gecmezdim. Bebek yoğun bakım ünitesindeki bakımdan memnun kaldık ancak orda da inanılmaz bir bilgi alamama sorunu var. Eşim kaç gece hastaneye gitti en ufak bir bilgi alabilmek umuduyla. Keskeler hiç bitmiyor ama önümüze bakmamız lazım..

peki fiyat kaçtı? Ben bölge hastanesinde doğum yaptım via ya kaç kere gittim doktorların hiç birinden memnun kalmadım maalesef. Sona yaklaştığım zaman gittim yoksa bende via da doğum yapacaktım. Allah bildiği gibi yapsın onları insan evladının bile sevincini yaşayamaz bunlar gibiler yüzüne Allah göstermesin bida ne size ne başkasına. Doğum olayı çok zor bi durum. Anlayış iyi bi doktor gerekiyor

Sanıyorum 1300 TL idi. Haklısınız, hamile bir kadın için en önemli şey anlayış. Ben 9. Haftada düşük tehlikesi geçirdim, o gün de nöbetçi Tuğba hanımdı. Beni azarlamaktan beter etti, ben bebeğimi dusurecegim endişesiyle ağlarken sakın ağlama bu çocuğu dusurursun vs diyerek beni daha da kötü yaptı. Kendisinin de bir çocuğu var nasıl bu kadar acımasız ve duygusuz olabiliyorlar anlamıyorum.

Canım bnde de panik atak var dktor ilaç kullan dedi tuba hanım kullanma aldır nu çocuğu sakat olur dedi her günüm ağlamaklı geçti lanet kadın

Canım bnde de panik atak var dktor ilaç kullan dedi tuba hanım kullanma aldır nu çocuğu sakat olur dedi her günüm ağlamaklı geçti lanet kadın
Geçmiş olsun canım, dünya üzerinde panik atağı olup doğum yapan binlerce kadın var. Ne demek aldır!! Nasıl bir canilik bu aklım almıyor.

Oncelikle cok gecmis olsun, evladinizida Allah bagislasin. Birsey sormak istiyorum 9. Haftalikken Tuba Hanimla biyle bir deneyim yasamissiniz acaba neden gene Tuba hanima devam ettiniz? Kendisine hic muayene olmadim ancak elektrigi iyi gelmemisti bana. Buarada bende viada sezeryan oldum 15 aralikta.

Teşekkür ederim sizin yavrunuzu da Allah bağışlasın. Benim 6. Aya kadar doktorum Banu Hanım di ancak hastaneden ayrıldı. Yani ben Tuğba hanımin 6.aydan sonra hastası oldum. 9. Haftada sadece gece nöbetçi olduğu için bana bakmisti. Ben belki düşük tehlikesinden dolayı fazla alıngan olabileceğimi düşünüp 6. Ayimda kendisine bir şans verdim ve hastası oldum. İlk muayenelerimizde çok iyimser ve ilgiliydi. Sonra da bu olayları yaşadım.

Geçmiş olsun canım, dünya üzerinde panik atağı olup doğum yapan binlerce kadın var. Ne demek aldır!! Nasıl bir canilik bu aklım almıyor.
Allah a şükür ilaç da kullandım. Bebeğimi de normal doğumla kucağıma aldım. İyiki o kadında doğurmamışım. Sakat olur şu bu diye resmen itici bi şekilde konuştu. Sanırım sebebi de detaylı ultrasonu orda çektirmek istemememdi. Başka yer uygun du oraya gittim. Bebişiniz nasıl şimdi neredeyse aramızda bir ay var. Allah'ım korusun yavrularımızı

Amin cok tesekkurler. Banu hanimi bende taniyorum ayrilmasi sizin icin kotu olmus. Rabbim bundan sonra yavrunuzada sizede saglik versin insallah. Ben de spinal sezeryan oldum o yuzden sormak istedim sizede. Tuba hanina hic gitmedim gitmeyide dusunmedim, cunku muayene sureleri cok kisaydi kendi muayenemi beklerken onun kapisindaki yogunlugu gorurdum ve hastalar 5 dk icinde girer cikardi odasindan, ben doktorumdan daha cok bilgi almayi bana daha cok ilgili olmasini istedigimden tercih etmedim

Bebeğim çok şükür gayet iyi toparlaniyor. Biraz erken doğduğu için çok ufaktı,şimdi çok daha iyi. Amin, bütün bebekleri korusun Rabbim.

Peki siz spinal sezeryandan dolayı bir problem yaşadınız mi? Diğer doktorlarda doğum yapan kimseden şikayet duymadım.

Peki siz spinal sezeryandan dolayı bir problem yaşadınız mi? Diğer doktorlarda doğum yapan kimseden şikayet duymadım.

Cok sukur ben bisey yasamadim. Doktorumdanda memnunum cok ilgiliydi, hastane bunyesinde olmamasina ragmen beni hic yalniz birakmadi ameliyat oncesi ve sonrasi. Spinaldende bi sorun yasamadim, bebegimlede alakali bi sorun olmadi sukrolsunki. Sizinki tuba hanimla alakalidir belkide bilemiyorum

Mrb kizlar ilk dogumumu 2014 te via banu hanim da yaptim afiyete gecmis gercekten cok ilgili bi dr du 42.haftaya kadar normal dogumu bekledim sanciyla gittim acilmama bakmak istedi ama hicbir sekilde muaneye izon veremedim istemsiz kasilmalarim oldu ve sezeryana alindm.simdi 17 haftalik hamileyim gecen ay semavi hanima gittim oda cok ilgiliydi tek sprun sontayi uyuttuktan sonra takamam dedi sadece buna takildim onun disinda cok sevecen sormadan yanitlayan sordugumda ayrintili anltan.tuba hnm gelince ne kadar dogru bilmiyrm sezeryan yaptigi bir hasta da parca unutulmus bir hafta sonra kurtaja alinms bu yuzden terch etmdm giden ark var ve cok memnunlar bende ikilemdeyim banu hnm ve semavi hnm arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…