sancaktepe via hospital

Niye sondayi takamiyrmuski?ben spinal oldum bana uyustuktan sonra taktilar sondayi, hic hissetmedim. Buarasa hayirli olsun bebisiniz

verek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi

TMalesef guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde

Tugba gurbuz hanima Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...

bence bu tuğba hanımla kötü tecrübe yaşayan arkadaşlar doğrudan sağlık bakanlığına şikayette bulunmalısınız. doktor dediğimiz bu hanımefendi bırakın teşhis takip tedavi etmeyi insan muamelesi göstermiyorsa bu işi yapıp mesleğinin adını kirletmesin lütfen. bimer e yazabilir telefonla da şikayette bulunabilirsiniz arkadaşlar

Çok geçmiş olsun bencede şikayet edin. Allah korumuş herhangi bişey olsa ne olacaktı. Doktor çok önemli ne kadar güven verirse insan o kadar rahatlıyor. Ticarete dönüşmesin. Sağlık şakaya gelmez.

Merhaba,
Ben sağlık bakanlığina şikayet ettim şuan araştırma/soruşturma süreci devam ediyor. Sonuç alamazsak mahkeme yoluna da gideceğiz. Lütfen sizler de sessiz kalmayın.

dr tugbayi mi sikayet ettiniz siz ne yasamistiniz okuyamadim da gecmisi?

Ta.am okudum cok gecmis olsun cok haklisiniz bszi doktorlar gercekten cok iyi fakat bu gibi doktorlarin gözünü para hirsi bürümüş malesef allaha havale ediyorum

Bu arada via hospitalde Faruk ziya saygi hocaya giden memnun olan varmi arkadaslar ben dun faruk hocaya kurtaj oldum gayet ilgli bir doktor ayrica tecrübeli sevecen tavsiye eden varmi baska?

Ta.am okudum cok gecmis olsun cok haklisiniz bszi doktorlar gercekten cok iyi fakat bu gibi doktorlarin gözünü para hirsi bürümüş malesef allaha havale ediyorum
Maalesef öyle. Bizler sessiz kalirsak bu tarz "doktorlar" bizim gibi canları yakmaya devam edecekler. Onun yüzünden hala sağlık sorunları yaşıyoruz.

Hayir uzun zamandir orda faruk hoca fakat bazi geceler orda nobetci sadece normalde çalıştığı hastane delta hospital

Ben tugba hanimin yorumlarini okuyunca gitmek istemedim ona ,hulya hanimida tanimiyordum ona aldim iki hafta once ama ultrasonda bebegi oyle ce gosterdi kilo boy vs hic bisi soylemedi sen konusmuyorsun devlertteki gibi sorsun cvpla cik oldu oda guvensizlik yaratiyor bende semavi hanim ilgili diyorlar birde onu deneyecegim giden varmi bilmiuyorum via hospitalda varsa yazarmisiniz birde dogum ucretleri hakkinda bilgi aldinizmi ne kadarmis?

ben tesadüfen semavi hanıma gittim ve onunla da devam ediyorum sonradan buraya dahil olunca da iyi bir seçim olduğunu anladım diyebilirim. çok sıcaklanlı ve anlayışlı bir bayan sorularıma samimiyetle cevap verdi ultrasonda uzun uzun inceliyor bana da anlatıyor ben memnunum kendisinden. doğuma katılıp katılmayacağını sorduğumda çok yorucu oluyor benim için dedi anormal bir durum olmadıkça doğuma katılmıyormuş. burası biraz kafamı karıştırdı sadece çok anlam veremedim. Onun dışında muhasebeden doğum fiyatı aldım sezeryan 1250 normal 1200 dediler. ben doğumumu burda yapmayı düşünüyorum. doğum fotoğrafçıları da var ilgilenirseniz onu da atayım.

Eklentiler

• image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 66
Olur onunlada ilgileniyorum ayyyyy insallah saglicakla gecer dogumlarimiz normal istiyorum ben fmf oldugum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…