sancaktepe via hospital

of ya tuğba hanıma gittim ben 2-3 kere ama nükhet hnm daha iyi diye duymuştum gidip zeynep kamilde doğuracam yaaaaa

siz dr.musunuz ? benimde evime yakın temiz düzenli ama kararsızım

Yok hemşireyim hastalarım nukhet hanım diolar yaklaşık 10 15 kişiden duydum ondan kararsız kaldım zaten
ben normalde başka hast gidiyorum ama doğum için orayı düşünemiyorum (çok pahalı ) burası hem yakın hemde uygun, ben normal doğum yapmak istiyorum (32. haftadayım ) özel hastaneler çok uğraşmadan hemencecik sezeryana almaya meraklılar bir bu sıkıntı yapıyor birde doktora güvenemiyorum gerçi doğum gece olursa nöbetci dr giriyormuş doğuma ( kendi dr gelmiyor yani)

Ben daha hamile bile değilim ilkinde medipolde özel doktor gelmişti dışardan normal ama sabaha karşı 5 buçukta doğdu hastane normale 650 aldı dojtorda 600 10 yıl önce çok güveniodum o doktora şimdi özel muayehaneye gitcek durumum yok en yakın via mecbur olursa oraya gitcem çok doğuran hastam var orda çok temiz ve iyi diolar bakalım

Allah gönlüne göre versin :) hamile kalmadan dr arayışı ben doğurcam daha arıyorum :) :) çalıştığın hastane kötü mü

Ya sonuç olarak bu bahsedilen iki kadın doktora da gittim ben ikisi de asık suratlı açıkçası.Dediğim gibi hamile kadın psikolojik olarak zaten karışık durumda karşısındakinin onu bir nebze rahatlatması ve güleryüz göstermesi gerekir ama onlar öyle değiller.Kendimi rahat hissedemediğim için sormak istediklerimi anlatmak istediklerimi dile getiremeyip geri döndüm.Sancaktepe bölge hastanesinde Ayda 4 kez gelip giden bir doktor var kadın doğumcu adı Erdoğan da soyadını hatırlamıyorum.Erkek olmasına rağmen eşimle de benimle de şakalaştı espriler yapt hatta öyle ki mutluluktan ağladığımda mendil verdi :) erkek olmasına rağmen kendimi daha rahat hissettim ve herşeyi konuşabildim.Şimdi Erdem Hastanesinde karar kıldık orada doğum yapıcam.Hem fiyat açısında hem tecrübe açısında harika.Epidural normal doğum 1200 tl ilgi alaka da cabası :)

hakkında hayırlısı olsun. ben o hastaneyi eleyeli çok oldu

Ya olacak iş değil O gün Nükhet Hanım'a gittim çok suratsız biryana birde telefonu açtı sevgilisi ile Konuşuyor ....Bu me ya... Rezalet ötesi O kadın doğum yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur

Yok hemşireyim hastalarım nukhet hanım diolar yaklaşık 10 15 kişiden duydum ondan kararsız kaldım zaten
Ya olacak iş değil O gün Nükhet Hanım'a gittim çok suratsız biryana birde telefonu açtı sevgilisi ile Konuşuyor ....Bu me ya... Rezalet ötesi O kadın doğum yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur

Ya olacak iş değil O gün Nükhet Hanım'a gittim çok suratsız biryana birde telefonu açtı sevgilisi ile Konuşuyor ....Bu ne ya... Rezalet ötesi O kadın doğum yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur

Ya olacak iş değil O gün Nükhet Hanım'a gittim çok suratsız biryana birde telefonu açtı sevgilisi ile Konuşuyor ....Bu ne ya... Rezalet ötesi O kadın doğum yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur
Nükhet Hanım'ın Doğumlarıda çok kötüymüş. Hastane personeli bile dr.tuğba Hanım'a muayene oluyormuş..akıl yaşta değil baştadır arkadaşlar ...Ya olacak iş değil O gün Nükhet Hanım'a gittim çok suratsız biryana birde telefonu açtı sevgilisi ile Konuşuyor ....Bu me ya... Rezalet ötesi O kadın Nükhet doğum yaptırsa ne olur yaptırmasa ne olur

Ya ben hiç gitmedim ama çevremde en iyi hastane orası belli olmaz oğlumda özel muayehaneye gitmiştim sonra dojtorum medipolde doğum yaptırdı daha hamile bile değilim ☺ henüz bi fikrim yok yani

Emsey iyi diolar bilmiom artık hamile kalayım düşüncem öncelik hamilelik

arkadaşlar doktor seçiminde en önemli olan şey aradığınızda ulaşmanızdır ben bunun acısını çok çektim şimdiki doktorum çaldırsam bile geri dönüyor önemli bir detay bence atlamayın

arkadaşlar doktor seçiminde en önemli olan şey aradığınızda ulaşmanızdır ben bunun acısını çok çektim şimdiki doktorum çaldırsam bile geri dönüyor önemli bir detay bence atlamayın
doktorun kim via hospitalda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…