sancaktepe via hospital

Bayanlar via banu hanimda dogum yapan varmi 18 haftaligim hicbir vitamin vermedi cinsiyetini bi erkek bi bi kiz soylediki halen emin degilmis evet guler yuzlu ama tecrube farkli lutfen bilgilendirirmisiniz ayrica 17 haftamda kucuk bi cikinti var ama ben buna kiz demek istiyorum dedi sizce ne olabilir 17. Haftada cikinti olurmu

merhaba bende 17 haftalığa kadar banu hanıma gittim. bana 11.haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi 13.haftalıkta kesin erkek dedi. 17 haftada hülya hanıma gittim o da erkek dedi. yani canım emin olsa hemen söyler çünkü bana çok erken erkek demişti. hayırlısı inşallah sizin için.

Gercekten aciklamalariniz icin cok tesekkur ederim bnde 13 haftalik hamileyken tugba hanima goruldum ve bana ikili testi zorunlu kildi istemiyorum dedigimde beni azarladi ben cahil insanlarin akillariyla geliyormusum bu sekilde anne olamazmisim. Morelim bozuk bi sekilde ordan ayrildim ve tam olarak bilmedimden dolayi ikili testi mecburen yaptirmak zorunda kaldim kendisi cok soguk ve ilgisiz birisi. Surekli tahlile yani menfatcilige davet ediyor. Ve bunun gibi pek cok sey Hastaneyi cok begendim ama doktorumdan hic memnun degilim smdi 17 haftalik hamileyim . Siz banu hanimdan bahsetmissiniz acaba kendisi hakkinda bilginiz varmi ? ):

Ben de yaklaşık 4 aydır Tuğba Gürbüz'e gidiyorum. Öncesinde central hospital'e gidiyordum. Central muhteşem bir hastane ancak pahalı ve evime uzak kaldığı için Via Sancaktepe'ye geçtim. Muamele olarak çok da farklı değiller ama Via'nın diğerinegöre daha yeni (acemi) bir hastane olduğunu unutmamak lazım.

Her neyse Tuğba hanımdan şimdiye kadar gayet memnun kaldım. Ewet çok da ilgili olduğu, sen sormadan fazla bilgilendirme yaptığı söylenemez. Bazı muayeneleri o kadar hızlı oldu ki kendimi devlet hastanesinde hissediyordum.
Öncelikle hamile bayanların doktoruna güvenmesi çok önemli yoksa kafa çok karışıyor bu da beraberinde korku ve yanlış tercihleri beraberinde getiriyor.

SEZARYENE SICAK BAKMIYOR
Tuğba hanım sezaryen ya da epidural normal doğuma sıcak bakan bir doktor değilonusöyleyeyim. Bu konuda ikna yeteneği de kuvveti. Epidural ya da sezaryen isteyen hamileler Tuğba hanımda zorlanabilir.

ERKeN DOĞUMUN UCUNDAN DÖNDÜK
Şu an hamileliğimin son ayı hatta son günlerimdeyim. Geçenlerde alttan muayene neticesinde açılmam olduğunu söyledi. Ertesi gün hastaneye yatmam için anlaştık. İnsan bebek geldiğini öğrenince heyecanlanıyor.
Ancak eve geldiğimde düşünceler bir sürü sorular aklıma takıldı. Bebeğimin erken doğmasını istiyor muydum? "Hayır"
Ertesi gün aç karnına sabah erkenden hastaneye gittik. Doktor doğuma girmişti. Bir saat onu bekledik. Bu sırada asistanına durumdan bahsedince bizi direk muhasebeye götürdü. Oysa biz planlanan doğum konusunda tekrar doktorla görüşmek istiyorduk.
Doktor geldiğinde tereddütlerimi belirttim o da anlayışla karşıladı bebeğin hareketleri normalse bekleyelim dedi.
Asistana da doktora da teslim olsaydık kim bilir hem maddi hem manevi neler yaşayacaktık......
Şu an eşimle bebeğimizin kendi zamanında gelmesini bekliyoruz.

DOKTORA BİR ANLIK GÜVENSİZLİK BAŞIMIZA NELER GETİRDİ
Bu bekleme sürecinde Tuğba hanımın doğru bşr karar alıp almadığındaki tereddütlerimiz başımıza neler getirdi bir bilsenşz..
Aynı gün öğleden sonra Yakın bir akrabamın tavsiyesiyle bir de Zeynep Kamil'e görünmeyi uygun gördük. Ancak aynı güne randevu alınamayacağı için acile gittik. Oradaki doktor Da uzun süren detaylı incelemeden sonra tıpkı Tuğba hanım gibi yatışıma karar verdi. Ama ben doğum için değil tetkik için hastaneye yatırıldığımı zannediyordum. Kendimi 30 kadının kıvrandığı bir odada buldum ve malesef geri dönüşü yoktu. Bu arada Zeynep Kamil'in pis tuvalet ve ortamlarından, ilkel muayene ve teşhişlerinden, gereksiz tahlillerinden ve uygulamalarından bahsetmiyorum. Bunları zaten tahmin edersini diye düşünüyorum. (Berbat bir yer)
Hemen bir sürü kan idrar vs formaliteden tahlil yapıp beni doğum yapacakmışım gibi hazırladılar. Lağman da verdiler. Aç susuz bir gece beni bekliyordu. Saat başı alttan muayenelerdan hiç söz etmeyeceğim.... Kabus gibi bir geceden sonra psikolojim bozuk bir şekilde tüm istenen tüm kağıtlara imza atarak kaçtım oradan.
Bütün gece yaşadıklarım beni normal doğumdan aşırı derece soğuttu. Çünkü Zeynep Kamil, normal doğum konusunda hala ortaçağ şartlarını uyguluyor.
Karnında ölen bebeğiyle 3 gündür açlık ve susuzlıktan mosmor olmuş kadınlar gördüm. Neyse bunlar ayrı bir konu.....

Ben ikili testi yaptirdim belli bir gune randevu verilip ayrintili ultrasona giriyorsun bebegin ense kalinligi olculuyor down sendromu var mi yok mu kontrol ediliyor. Tabi bu şahsa kalmis bir sey benim ki tugba gurbuzun zorlamasiyla oldu.. Allah korusun bi skinti olursa sayet aldirmayi dusunmuyorsan pek de gerekli bulmuyorum o testi. Eger su an ki kadar bilgim olsaydi test icin o gun o testi yaptirmaz tugba hanfendininde azarlarina maruz kalmazdim

Merhaba arkadaşlar,
19 sayfalık yazı dizinizi okudum ve okumamın ardından kafamın şuan çok karışık olduğundan bahsedebilirim sizlere. Ben 10 haftalık hamileyim, artık iyi bir doktor ve özellikle ve özellikle yeni doğan bakım ünitesi olan bir hastane araştırıyorum. Ben de Sarıgazi de ikamet ediyorum, via hospital' i düşündüm. Aşağı yukarı 1 yıldır faaliyet gösteren bir hastane ve sekreter hanımdan muayene ücreti öğrenmek için aradığımda bana hafta içi ayrı, ctesi ayrı ve pazar da ayrı olmak üzere 3 farklı fiyat verdi. Tabii bu durum kafamda soru işaretine sebep oldu. Sizlerin de anlatmış olduğu konuları aşağı yukarı okuduğumda, dr'ların biraz kişilik sebepleri biraz da yaptıkları işlerin gerginliği sebebi ile sanırım hastalara yaklaşımları oldukça farklı! Bizler gebe olarak, evimize yakın, bizi yormayan güzergahlarda ve bizlerle iletişimi kuvvetli ve en önemlisi de sabırlı dr'lar ile bu süreci atlatmak istiyoruz. Ben aslında Zeynep Kamil Hastanesinde dr. Murat Api (jinekoloji servisi) de kontrollerimi yaptırdım ve hamile kaldığımı kan testi ile öğrendim. Tabii Zeynep Kamil' de doğum yapanları ve oraya gittiğimde neyin nasıl olduğunu kendi gözlemlerim sonucu kendi doğumumun gerçekleşmesini istemiyorum. O yüzden her şekilde evle arası fazla mesafeli olmayan bir hastane arayışı içindeyim. Via hospitalde bahsi edilen sanırım bir kaç dr ayrılmış. Geriye Tuğba hanım ve Banu hanım kalmış. Bölge hastanesi deseniz çok çok pahalı bir hastane, geriye de başka hst. kalmamış oluyor. Sürecin işlemesi adına bütün kontrol ve testlerin Zeynep Kamil de yapıp, güvenilir , anlayışlı, her sorunda bir telefon kadar yakın bir dr' yok mu civarda! Çakmak Erdem Hastanesi biraz daha köklü bir hastane, burada muayene olan ya da doğum yapmış olan arkadaşlarımızdan hem hastane hakkında hem de dr hakkında bizlere bilgi verebilir mi?

Merhaba cnm bende hastane doktor arayisindayim çekmeköy de oturuyorum aklımda emsey var şuanda sur hastanesinde umut hanima gidiyorum ama ben birazdaha teşekküllü bi hastane arıyorum hemde fiyatlarda uygun olcak gelişmeleri yazarsan sevinirim :)

bende sancaktepede oturuyorum..benım eltımı eşimın kuzenının dogum yaptıran şuan ümranıye tepe tıp merkezinde kadın dogum saime hanıma gıdıyorum ılk gunden berı hiç düşünmeden ona gıttım...çokta ıyı ve guleryuzlu kendısı umranıye atlas hastanesi ve via sancaktepeyle anlaşmalıymış ben atlası ıstemıyorum viada olmasına karar verdım saıme hanımın özel hastası olarak gıdıcegım o yuzden doktorlarla işim yok ama hemşireler fln yaklaşımları nasıl sadace onu merak edıyorum..

merhaba arkadaşlar; bende çekmeköy sancaktepede oturuyorum via hospital evime çok yakın...ben şuan ümranıyede tepe tıp merkezi var orda saime hanım var benım eltımı eşimin manevi kardeşinin dogumunu hepsını saime hanım yapmıştı..hiç doktor arayışına gırmeden saıme hanıma gittim gayette memnunum ultrasonda gayet ıyı bakıyor olması gerektıgı gıbı şikayetım oldugında soruyorum duzgun bı şekılde cevap verıyor..saime hanım ümranıye atlas hastanesi ve via hospitalla anlaşmalı bı doktor ben atlasta istemedgım için via daha temiz bi hastane oldugu için orayı düşünuyorum..yanı saime hanım gelicek sezeryan veya normalde arıcam onu o gelıcek dogumumu gercekleştırıcek sanırım normal 1.tl sezeryan 1.500 dı via hospitalde ben saıme hanımın hesabına yatırıcam direk...yorumları okudukça kafam karıştı kımisi çok memnun kımısı sevmemiş ...hastane çalışanları nasıl bilen varmı acaba hemşireler dogumdan sonra ilgililermıdır onu merak edıyorum

Allah saglıcakla kucagına aldırsın bebeğini.. ben via.da doğum yaptım hastaneden çok memnun ayrıldım

Ben Banu hanıma gidiyorum aylardır hiç şikayetim olmadı çok da memnunum siz ne yasadiniz çok merak ettim doğum yaklaştı da benim Banu hanımı düşünüyordum bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben Banu hanıma gidiyorum aylardır hiç şikayetim olmadı çok da memnunum siz ne yasadiniz çok merak ettim doğum yaklaştı da benim Banu hanımı düşünüyordum bilgilendirirseniz sevinirim.
VALLA o sadece isine gelirse senin sagligin onemlo deil kisacasi bu yavsiye etmiyorum bebgimde onun yuzinden olumden dondu

VALLA o sadece isine gelirse senin sagligin onemlo deil kisacasi bu yavsiye etmiyorum bebgimde onun yuzinden olumden dondu
Peki tesekkur ederim . ben birçok kişinin tavsiyesi üzerine Banu hanımı seçtim memnun kalınca da devam ettim ama doğumda ne oldu anlatirsaniz daha iyi olur benim için . yakında kontrolum var doğumu ona düşünüyorum da.

Kızlar yarın Via Hospital Reza Bey'e gideceğim. Kadın doktor tribi çekmek istemediğim için erkek seçtim doktorumu. 2-3 hafta önce arkadaşım zorunlu sezeryan yaptırdı o doktora hem hastaneden hem de doktordan memnun kalmışlar.

Yarın sizlerle de paylaşırım izlenimlerimi.

ben de sabırla ve heyecanla bekleyeceğim. Aşağı yukarı doğum zamanlarımız aynı haftalara geliyor.

Kızlar şeker yüklemesi için gittim.

Reza Bey herhangi bir devlet hastanesindeki doktordan hiçbir farkı yok. Devlet hastanesinde az ilgilenen çok konuşmayan doktorlar gibi aynı. Normal usg ile kontrol etti. Ne bir monitörü çevirip bebeği gösterdi. Ne de usg fotoğrafı verdi elime.

Hastane çok temiz ve oldukça büyük. Bir sonraki kontrolümde bir bayan doktora gözükeceğim bakalım ne olacak sonuç.
İzlenimlerimi gene paylaşacağım.

Reza Bey için diyebilirim ki sıcak kanlı birisi değil, hastasına kendine iyi hissettirmiyor.
Hamile kadınlar olarak hem daha fazla ilgi ve güven duymak istiyoruz doktora doğal olarak.

Yanı via da tuba ya gidin derim ama erdeme yasemin e gidiyordum bıraktığıma pismanim açıkcasi

Arkadaşım bende şuanda Erdemde Yasemin hanıma gidiyorum doktor çok iyi çok da memnunum ama hastane hiç hoşuma gitmiyo via daha çok cezbetti beni açıkcası ama doktorlarıda burdan okuduğum kadarıyla pek yeterli değilmiş.. napıcam bilmiyorm yaa çok az bi zamanımız kaldı hala hastanemiz yok

Viada Hülya Hanım varmış bide o nasıldırki? Ben açıkcası Banuyu düşünüyordum ama siz olumsuz yazmışsınız nedenini öğrenebilirmiyim çok özel değilse acaba?

ben bir kontrol için Banu hanm a gittim açıkcası çok memnun kaldım gayet güler yüzlü karşıladı. bence bir dene derim hemde gecen ay gittim daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…