Bu formulü daha uygulamiyorum ama elma diyetine basladim...elma sirkesinide 3 gündür sabahlari kalkinca ilik su ile iciyorum, gayet iyiyim dokunmadi bana, sadece biraz zorlaniyorum icerkene, malum tadi pek leziz degil.Miray arkadasimin da dedigi gibi, safi kilo vermek icin degil, her derde deva kaydirigubbakcemile5
merhaba benim bugün 5.günüm dün kendim bile inanamıyorum ama 5 lt su içtim...acayip şişkinlik ağızda kuruluk yapıyor cumartesiyi iple çekiyorum...iştahım kesildi bugün kahvaltıda yarım dilim ekmekle domates salatalık çökelek karışımı yedim...arada 1 elma 3 kestane 2 litre su hiç aç değilim yaşasın...
canım ben 2gündür hapını kullanıyorum evet bugun hıç aç degılım.yanlız benım hapım yuvarlak ve yesıl sandaloz beyaz neden hapı yesıl aklıma takıldı.bır fıkrın varsa bana yazarmısın
ya bende kullanmak istiyorum ama kararsızım
Miray80
Arkadaşım nasıl verdın o kadar kıloyu( ayhh delırıceelma sirkesim ben cok kılo aldım ben ıstahımda cok fazla bır turlu durduramıyorum yeme ıstegımı .. ama cok mutsuzum boyle ..
Bu elma sirkesini suya koyup nasıl ıcıyorsunuz ? İçemiyorum ben cok agır gelıyor uff napıcam ben ya
toplamda 20 kılo nekadar zamanınızı aldı.insan şıp diye vermek istiyoİnan kolay olmadı:sinifsinif:
ama bütün bir yıl boyunca alışverişlerden ağlayarakk dönmek kendimi çok çirkin hisseteye başlamıstım annem artık kızmaya başlamıstı bana, ama en önemlisi bana sürekli destek olan eşim kilo vermeye başladı baktım akşamları az yiyor filan :s o zaman dank etti bana mesaj vermeyemi çalışıyor filan dedim, kayınvalidem de tv de hazalı görmüş sandaloz sakızı muhabbetini bana bahsetti hemen aldım ama sirke ile içemedim çok midem bulandıama sonra ççoook sonra önce bir kaşık sandaloz içiyorum suyla sonra bir çorba kaşığıda elma sirkesi( başta kusacak gibi oluyordum ama alıştım biraz) sonrada büyük bir bardak sıcak su içiyorum, ben hap kullanmııyorum korkuyorum o tarz şeylerden aktardan kaya tuzuna benzer olandan aldım onu öğütüp kavanoza koydum böylece daha kolay içebiliyorum,
Bu sabah çamaşırlarımla 64,9 geldimzemuszemuskaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis
keşke yapabiilisem ama hiç yapamadım aldım dvd ler filan ama bebişle olmuyor o uyurkende ben yorgun oluyorum keşke yapabilsek o zaman süper olurdu:kedi:
canım ben spor yapmadan hıç kılo veremıyorum.sandakozla umarım verırım.yarın bantta yurumeye baslıyacagım.zemuszemusbugun epey suda içtım.sositososito
okey senı cok sevdımhem benı motıve edıyorsun hemde benım gıbı hep bu sıtedesimkaydirigubbakcemile5
İnan kolay olmadı:sinifsinif:
ama bütün bir yıl boyunca alışverişlerden ağlayarakk dönmek kendimi çok çirkin hisseteye başlamıstım annem artık kızmaya başlamıstı bana, ama en önemlisi bana sürekli destek olan eşim kilo vermeye başladı baktım akşamları az yiyor filan :s o zaman dank etti bana mesaj vermeyemi çalışıyor filan dedim, kayınvalidem de tv de hazalı görmüş sandaloz sakızı muhabbetini bana bahsetti hemen aldım ama sirke ile içemedim çok midem bulandıama sonra ççoook sonra önce bir kaşık sandaloz içiyorum suyla sonra bir çorba kaşığıda elma sirkesi( başta kusacak gibi oluyordum ama alıştım biraz) sonrada büyük bir bardak sıcak su içiyorum, ben hap kullanmııyorum korkuyorum o tarz şeylerden aktardan kaya tuzuna benzer olandan aldım onu öğütüp kavanoza koydum böylece daha kolay içebiliyorum,
Bu sabah çamaşırlarımla 64,9 geldimzemuszemuskaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?