Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam, ben ne yaptıysam olmadı ticker nasıl ekleniyor acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler

Miray80

Arkadaşım nasıl verdın o kadar kıloyu ( ayhh delırıcem ben cok kılo aldım ben ıstahımda cok fazla bır turlu durduramıyorum yeme ıstegımı .. ama cok mutsuzum boyle ..

Bu elma sirkesini suya koyup nasıl ıcıyorsunuz ? ıçemiyorum ben cok agır gelıyor uff napıcam ben ya

canım ben 2gündür hapını kullanıyorum evet bugun hıç aç degılım.yanlız benım hapım yuvarlak ve yesıl sandaloz beyaz neden hapı yesıl aklıma takıldı.bır fıkrın varsa bana yazarmısın

Arkadaşlar, lütfen konunun başlığından sapmadan paylaşım yapmaya özen gösterelim, konu başlığımız sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanımı için açılmıştır, konu son günlerde sandaloz sakızının kapsül haline getirilip ticarete sunulmuş halini kapsamaktadır lütfen bu ürün hakkında değilde diğer aktardan alınan sandaloz için yorum yapalım.. Ticari olarak şekillenmiş ürünlerin paylaşımı forum kurallarına uymayabiliyor, kimyasal olmayan aktardan aldığınız sandaloz sakızı hakkında her türlü paylaşımınız serbesttir, iyi paylaşımlar dilerim...

İnan kolay olmadı:sinifsinif:
ama bütün bir yıl boyunca alışverişlerden ağlayarakk dönmek kendimi çok çirkin hisseteye başlamıstım annem artık kızmaya başlamıstı bana, ama en önemlisi bana sürekli destek olan eşim kilo vermeye başladı baktım akşamları az yiyor filan :s o zaman dank etti bana mesaj vermeyemi çalışıyor filan dedim, kayınvalidem de tv de hazalı görmüş sandaloz sakızı muhabbetini bana bahsetti hemen aldım ama sirke ile içemedim çok midem bulandı ama sonra ççoook sonra önce bir kaşık sandaloz içiyorum suyla sonra bir çorba kaşığıda elma sirkesi( başta kusacak gibi oluyordum ama alıştım biraz) sonrada büyük bir bardak sıcak su içiyorum, ben hap kullanmııyorum korkuyorum o tarz şeylerden aktardan kaya tuzuna benzer olandan aldım onu öğütüp kavanoza koydum böylece daha kolay içebiliyorum,

Bu sabah çamaşırlarımla 64,9 geldimzemuszemuskaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben de geçen hafta bıraktığım sandaloz sakızına bu gün yeniden başladım.
Havanda bir güzel dövüp bir torbaya koydum sandaloz sakızını. Aktarın dedği gibi 1 çay kaşığı yutuyorum, üzerine de 1 su bardağı sıcak suyun içine koyduğum 1 çorba kaşığı elma sirkesini içiyorum. Sirke suyla karıştığında gayet içilebilir oluyor. Sonra 1 bardak daha sıcak su içiyorum.
Bakalım sonuç ne olacak...

toplamda 20 kılo nekadar zamanınızı aldı.insan şıp diye vermek istiyolmaz:

yok şıp diye olmuyorlmaz:
6 ay oluyor ama hep sandaloz kullanmadım bırakıyorum arada sıkılıp ama en çok kullanırken veriyorum.:hulya:

miray80 canım kılo verirken spor yaptınmı.ben kendimi cok yorgun hıssedıyorum ve spor yapmıyorum,buna ragmen sandalozla kılo verebilirmiyim sence.opuyorumnanaktan

keşke yapabiilisem ama hiç yapamadım aldım dvd ler filan ama bebişle olmuyor o uyurkende ben yorgun oluyorum keşke yapabilsek o zaman süper olurdu:kedi:

keşke yapabiilisem ama hiç yapamadım aldım dvd ler filan ama bebişle olmuyor o uyurkende ben yorgun oluyorum keşke yapabilsek o zaman süper olurdu:kedi:

canım ben spor yapmadan hıç kılo veremıyorum.sandakozla umarım verırım.yarın bantta yurumeye baslıyacagım.zemuszemusbugun epey suda içtım.sositososito

arkadaslar bende alacam bakalım evdede kendim yaptıgım elma sirkem var onunla içeceğim suan 62 kiloyum hedefim 57 kolay gelsin herkeze

alkisalkisalkis

ayhh senın ıcın ınankı sevındım kendım ıcın hem kızıom hem uzuluom

Şunu soylım dun gece bır bardak sıcak suyun ıcıne 5 -6 damla elma sırkesı damlattım ancak yarısını ıcebıldım ama butun gun hıcbısey yemememe ragmen aclık hıssetmedım.. demekkı yarıyor ama devam ettıremıyorum miğde fesatı gecırcem :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…