:1shok: bende hiç öele bişy yapmadı kesin bende bi problem wardırhihoyyyt
selam herkese ben bugün sipariş verdim bekliyorum gerçekten işe yarıyor mu?:uhm:
canım benım sandalozu kullanmaya başladıgım 3gun oldu.gelısmelerı yazışalım hihoyyyt
CANIM BENIM ALDIGIM HAP TOZ DEĞİL BUNU BELİRTİYİM DEDİM DAHA BAŞLAYALI 2 -3 GÜN OLDU VE BEN 2 KİLO VERMİŞİM BAZI ARKADAŞLAR TOZ KULLANIYOR O NASIL ACABAhihoyyyt
senınkının ne oldugunu anladım alkisal bende kullanıyorum ama konumuz sandaloz sakızı unutmalmaz:
Fisun bence hemen başlamalısın sandoloz+ elma sirkesine seni çok iyi anlıyorum :)
ama emziriyormusun? bazı arkdaşlar emzirirken zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben emzirirken kullanıyorum:kedi:
Aktarlarda satılıyor kaya tuzu gibi bişiy hatta beyaz ama tozlanmış gibi :bbo: başta içemem sandım ama kilo belasına herşeyi yapıyoruz :bbo: önce onu dövdüm kağıt peçete içinde sonra kavanoza koydum her sabah bir çay kaşığını suya yutuyorum üstüne bir çorba kaşığı fersan ( diğerlerini içemedim ) elma sirkesini hemen suyla içip üzerine sıcak su içiyorum elma sirkesini suya koyup içemiyorum ben birde sadece sabah içiyorum.
Başarılarkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?