4. günümmm weee 2 kilo werdimm çok mutluyummm:teytey: belki daha çok werenler wardır ama benm için çok ii bi sonuç hiç inanmıodum başlarken ama süper bişeymiş sirkenin tadınada alıştım artık midemi bulandırmıohihoyyyt
4. günümmm weee 2 kilo werdimm çok mutluyummm:teytey: belki daha çok werenler wardır ama benm için çok ii bi sonuç hiç inanmıodum başlarken ama süper bişeymiş sirkenin tadınada alıştım artık midemi bulandırmıohihoyyyt
ayNı kaderi payLaşıyoruz :)) Sonuçlar süper :) ßende ciqnerkene zorlanıyorum ama tawsiyem beqenmediqiniz resminize ßakarak ciqnemeniz motive oluyorum üstüne su ohh ilaç qißi qlior :) spor ekSik yarın ßaslıyorum onada ins :) kaydirigubbakcemile2
ayyy süper canım ya ben içtim kötü oluyorum pufff senağlama ama senin adına çoook sevindimmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ayNı kaderi payLaşıyoruz :)) Sonuçlar süper :) ßende ciqnerkene zorlanıyorum ama tawsiyem beqenmediqiniz resminize ßakarak ciqnemeniz motive oluyorum üstüne su ohh ilaç qißi qlior :) spor ekSik yarın ßaslıyorum onada ins :) kaydirigubbakcemile2
cnmm bende kötü oluodum ama formül buldum kendi kendime belki yazmışlardır bütün sayfaları okumadım. suyun içne 1 kaşık sirke atılıo ya ben öele yapmıorum hemen 1 kaşık sirkeyi içip arkasından 1 bardak su içiorum tadı ağzımda kalmıo hemde hemen bitio öbür türlü sirkeli su bitmek bilmio denee bence ben böele alıştımm:dance:
kızlar bi şey sorucam sandalozla fln verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır mı sizce?sandoloz sakızını çok önceden almıştım ama verdiğim kiloları fazlasıyla geri almaktan korktuğum için kullanamadım ne yazık ki..ne yapmalıyım sizce 5-6 kilo fazlam kalmış..sadece diyetle mi vermeye çalışıyım yoksa sandalozu kullanıyım mı?
kızlar benm sorumu da yanıtlayın yaa lütfenn
supersın bende aksıne cok güzel bır menken resmıne bakarak deneyecegım.yarın bende spora baslıyorumkaydirigubbakcemile2benımde sandaloza basladıgım 4 gun oldu 2 kılo azaldım ama ben onu saymıyorum cünkü sandaloz super bagırsak calıstırıyorlmaz:
cnm nasıl kilo verirsen ver dikkat etmezsen sonra kilonu fazlasıyla alıosun zaten tecrübeyle sabittir:smiley-cool: ama şunu biliorum sandaloz sakızından sonra kiloları geri almamak için düzenli olarak 2 ay boyunca funda yaprağı çayı içmek gerekio kilonu sabitlemeye yardımcı oluo ama yinede gerisi sana bağlı:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?