memnun oldum kaydirigubbakcemile5emine seninkikaydirigubbakcemile5
memnun oldum kaydirigubbakcemile5
miroş bende naniknanik
105 tin dimi sen?
Tamam anlaştık emoş ;o)
2 kilo verdin demek süperzemuszemus
durmak yok yola devam,
aspirin benimde 13 aylık oğlum ama içiyorum dönem dönem bırakıyorum hafta sonu içmiyorum genelde ilk başladığımda sadece sandoloz içiyordum sirke midemi bulandırıyordu ama baktım olmıcak bari yapıyorum tam yapayım dedim asıl ikisini içmeye başlayınca vermeye başladım,
emzirme olayına gelince ben zormuştum ama aktara yani dr ye değil
sandaloz midede şişiyor ve tok tutuyor birde metabolizmayı hızlandırıyor. çok üzülüyprum emziriyorum diye ama mutsuzdum çok şimdi ok iyi hiss4diyorum bir 60 a düşsemmafoldumben
Selam Fisun, iyiyim temizlik işte akannehir sen nasılsın:)
Emoş ben içiyorum aslında eskiden daha çok içerdim ama öyle 3 ü bulmuyordur
Tamam anlaştık emoş ;o)
2 kilo verdin demek süperzemuszemus
durmak yok yola devam,
aspirin benimde 13 aylık oğlum ama içiyorum dönem dönem bırakıyorum hafta sonu içmiyorum genelde ilk başladığımda sadece sandoloz içiyordum sirke midemi bulandırıyordu ama baktım olmıcak bari yapıyorum tam yapayım dedim asıl ikisini içmeye başlayınca vermeye başladım,
emzirme olayına gelince ben zormuştum ama aktara yani dr ye değil
sandaloz midede şişiyor ve tok tutuyor birde metabolizmayı hızlandırıyor. çok üzülüyprum emziriyorum diye ama mutsuzdum çok şimdi ok iyi hiss4diyorum bir 60 a düşsemmafoldumben
aynen kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5Hoşgeldin a.s.
inşallah hepimiz fazlalıklardan kurtuluruz sonraa gelsin 36-38 beden kıyafetler:)))))))))
bence siz sirkeye alışmaya bakın derim yada ikisini ayrı ayrı alın ne olur ne olmaz,
sabah akşam içener var ama ben sadece sabah içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?