Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende dün akşam başladım sandaloz sakızına ama elma sirkesi limon suyu içemiyorum midemi ağrıtıyor sadece sandaloz zayıflatırmı acaba?

miray80 canım sende benim gibi emziriyomuşsun daha.sana bişey sormak istiyorum.sen bu sandalozu hergün mutlaka içiyomusun.bi doktora danıştınmı bu konuyu.bende kullanıcam ama kızıma zarar verir diye korkuyorum.yada arada kullanayım diyorum ama onunda bi faydası olurmu bilmiyorum.benim kızım 15 aylık daha.mafoldumben

Tamam anlaştık emoş ;o)
2 kilo verdin demek süperzemuszemus
durmak yok yola devam,
aspirin benimde 13 aylık oğlum ama içiyorum dönem dönem bırakıyorum hafta sonu içmiyorum genelde ilk başladığımda sadece sandoloz içiyordum sirke midemi bulandırıyordu ama baktım olmıcak bari yapıyorum tam yapayım dedim asıl ikisini içmeye başlayınca vermeye başladım,
emzirme olayına gelince ben zormuştum ama aktara yani dr ye değil
sandaloz midede şişiyor ve tok tutuyor birde metabolizmayı hızlandırıyor. çok üzülüyprum emziriyorum diye ama mutsuzdum çok şimdi ok iyi hiss4diyorum bir 60 a düşsemmafoldumben

Selam Fisun, iyiyim temizlik işte akannehir sen nasılsın:)

Emoş ben içiyorum aslında eskiden daha çok içerdim ama öyle 3 ü bulmuyordur

canım çok teşekkür edrim cvbın içina.s.a.bende kullanayım ozaman.daha önce lahana kapsülü kullanmıştım zayıflamak için.ama emzirdiğim için benim yerime kızım zayıflamıştıkaydirigubbakcemile3 inşallah bu sefer ben zayıflarım.:Saruboceq:

ben kullan demiyorum ama orada anlaşalım,
ama zaten bizden emdiklerinden doymuyorlar ki artık,
benim oğlumda zayıflama filan olmadı sen yinede takipte ola.s

Selam Fisun, iyiyim temizlik işte akannehir sen nasılsın:)

Emoş ben içiyorum aslında eskiden daha çok içerdim ama öyle 3 ü bulmuyordur

bende iyiym canım oğlumla ugrasıyorum işte hareketlendı ayaklandı artık hıc durmuyor bıde elıme laptopu aldırmıyor hemen tuslara vurmaya gelıyor o yuzden elıme cok alamıyorum :)
başladım bugun bakalım nasıl gıdecek

bende bugün sandaloz sakızını aldım..aktarın çektiğini toz halinde olur heralde...çiğneme işini beceremezsem diye toz aldım..geçen ay sadec 10 gün elma sirkesibal içrek bel bölgemden 10 cm incelmeyi başarmıştım ama bayrma filan birde 5.5 aylık bebeğim uyku düzenimiz hiç yok bıraktım ve aynen geri şitik kısacası ama kararlıyım 10 kilo fazlam var vereceğim..bıktım hiçbir kıyafetim olmuyor hala hamile kotumu ve bluzlarını giyiyorum.çok kötü bir durum ..şu an 72 kiloyum ...gelişmelri paylaşacağım..yanlız ben birde lahana kapsülü aldım..daha önce kullanmıştım ve faydasını görmüştim..ikisinide kullancağım..

bende 60 olmak isityorum....sonra 57 ye ..of o günleride görelim inşallah..

bu sandaloz sakızını aldım ha başladım ha başlayacağım diye bir kaç kilo daha almışım şimdi kesin

başlayacağım ama sirke içemiyorum.hani şu elma sirke hapları varya onunla beraber alsam olmaz mı ki?

bi de sadece sabahlarımı alıyorsunuz .yoksa her öğün mü? ama ben çok kiloluyum ya 40 kilo falan

vermem lazım.

bence siz sirkeye alışmaya bakın derim yada ikisini ayrı ayrı alın ne olur ne olmaz,
sabah akşam içener var ama ben sadece sabah içiyorum

Hoşgeldin a.s.
inşallah hepimiz fazlalıklardan kurtuluruz sonraa gelsin 36-38 beden kıyafetler:)))))))))
aynen kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
bence siz sirkeye alışmaya bakın derim yada ikisini ayrı ayrı alın ne olur ne olmaz,
sabah akşam içener var ama ben sadece sabah içiyorum

sabahları sandaloz sirke öğle ve akşam lahana kapsülü içeceğim....:Saruboceq:

Son düzenleme:
hadi bakalım bizden daha hızlı verirsin belki opuyorumnanaktan
ama lahana kapsülü emizirirkeen okiş mi? bi sorun olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…