hadi bakalım bizden daha hızlı verirsin belki opuyorumnanaktan
ama lahana kapsülü emizirirkeen okiş mi? bi sorun olmasın
bu sandaloz sakızını aldım ha başladım ha başlayacağım diye bir kaç kilo daha almışım şimdi kesin
başlayacağım ama sirke içemiyorum.hani şu elma sirke hapları varya onunla beraber alsam olmaz mı ki?
bi de sadece sabahlarımı alıyorsunuz .yoksa her öğün mü? ama ben çok kiloluyum ya 40 kilo falan
vermem lazım.
a.s.bu yontemle degıl ama gecen sene bende 92 olmustum. hemde bır ayda tam 13 kılo verdım.saglıksız seylerle tabıkı.artık onlardan cok korkuyorum.ılk hedefın bence buyuk varmısın senın belırleyecegın gune kadar hedefımız 10 kılo olsun.ben 36 yasındayım sen?opuyorumnanaktana..canım ben şu anda 115 kiloyum ilk etapta en az 40 kilo vermem lazım sonrayavaş yavaş 10 kilo daha
vereceğim.geçen sene hiç birşey yapmadan sadece diyetle 125 ten 90 kiloya kadar zayıflamıştım ama
maalesef koruyamadım.birde ben hem sinir hem hormon hapları kullanıyorum.dr.bunlarda kilo vermeni
zorlaştırır dedi ama iş boğazını tutmakta bitiyor.
peki sen hiç verdin mi bu yöntemle ve diyette yapıyormusun?
aç karnınamı içicez aktardan alırken sormayı unutum şimidede bebeğim fırsat vermiyor bakamıyorum kızlar bi yardımcı olun..
canım ben şu anda 115 kiloyum ilk etapta en az 40 kilo vermem lazım sonrayavaş yavaş 10 kilo daha
vereceğim.geçen sene hiç birşey yapmadan sadece diyetle 125 ten 90 kiloya kadar zayıflamıştım ama
maalesef koruyamadım.birde ben hem sinir hem hormon hapları kullanıyorum.dr.bunlarda kilo vermeni
zorlaştırır dedi ama iş boğazını tutmakta bitiyor.
peki sen hiç verdin mi bu yöntemle ve diyette yapıyormusun?
a.s.bu yontemle degıl ama gecen sene bende 92 olmustum. hemde bır ayda tam 13 kılo verdım.saglıksız seylerle tabıkı.artık onlardan cok korkuyorum.ılk hedefın bence buyuk varmısın senın belırleyecegın gune kadar hedefımız 10 kılo olsun.ben 36 yasındayım sen?opuyorumnanaktana..
hunter sana moral olsun diye yazıyorum bende çok ağır psikiyatri ilaçları kulladım 3 yıl ve onlarla 1.5 yılda 30 kilo aldım 70 kilodan 100 kiloyaçıktım ilaçlar azaldıkça 93 kilaya düştüm bu arada kortizonlu kremlerde çok kullanmak zorunda kaldım neyse doktoruma çok dert yandım kilolarımla ilgili ilaçlarımla ilgide tabi artık tedaviyi bırakmayı dahi düşündüğümü söyledim yorulmuştum sürekli elbise genişlet yenisini diktir (derken doktorum dur dedi sana ek bir ilaç vercem dedi biz bu ilacı aslında epilepsi ilacı diye bilinir ama dedi sadece o hastalık için değil dedi biz bunu migren hastaları içinde veriyoruz dedi iştah azaltma ve kilo verme özelliği var bunun dedi bide sizde azda olsa dikkat ederseniz yediklerinize ayda düzenli en az 1.5 2 kilo verirsiniz dedi gerçekten öyle oldu ilk bir ay vermedim vucut ilaca alıştı sonra verdim şuanda 10 kilo o ilaçla verdim bide o hevesle diyetede girdim çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
günaydın bende sabah sandalozumu sirkelil ballı suyumu içtim..kahvaltıda yeşil çay içtim..yanlız ben kilo almışım 71 değil 73.750 amanın adet öncesi şişkinliğidir inşallah..yani 10 değil 13 kilo vereceğim bu duruma göre..
miray bişey sorabilirmiyim cnm?ben bu sandaloz sakızını ve sirkeyi içerken birde diyet yapsam nasıl olur acaba?daha hızlı verirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?