günaydınlar,
sabah sabah ne güzel sohbet ilerlemiş
Zilan zaten diyetsiz olmuyor ki bu sandolozun etkisi tokluk verdiği için yemek yemek istemiyorsun yani istiyorsunda yememeye çalışıyorsun:sinifsinif:
kızlar bişey soracam bende bu sandaloz sakızını duydum ama tadının iğrenç olduğunu söylediler doğrumu bunun hapı falan yokmu şöle yutmalık
mıroş canım bugun nasılsın dün temızlıklerıde yaptın yorgunsundur.benım evıde bı temızleyen olsa.ama ınanın iş yaparken yemek aklıma gelmıyo.sandalozla ben acayıp wc ye gıdıyorum.sizi neden bukadar etkılemedı.gun ıçınde yesıl cay ve form cayıda ıçıyorum.miroşcugum bu saate kadar 1.5 lıtre suyumu ictim. alkisalkisalkis
mrb. bende 4 gun oluyor elma & sandaloz hapı aldım 3 kutu sabah 2 aksam 2 tablet iciyorum okadarda cok fazla tokluk hissi vermedi suana kadar fakat acikmiyorum. fakat felaket bir sekilde bagırsaklarım hızlandı .. ise yaricakmi bilemiyorum .. isim masa basi oldugu icin hareketsiz kaliyorum.. sporda yapamiyorum diyette :S fakat ayrıca gunde 2 kase K-FLAKES yiyorum bakalim ne olacak.. onceden cok zayıf oldugum icin yakınırdım ve ah biraz kg alabilsem diye yalvarırdım simdide migde gobek ve basenlerimdeki fazlalıkları istemiyorum
benım bugun 5 gunum 2.200gr eksılme var.bende senın gıbı cok sık wc ye gıdıyorum.tabı kılo vermış saymıyorum.bence K-FLLAKES YEME ben kullandım cok tatlı.lmaz::enbuyukkk:ben kahvaltıda yulaf ezmesi lifalif kullanıyorum.ister yogurtla istersende salatalara kat.tadı fena degıl ben sevıyorumacayıp tok tutuyor.herkese tavsıye ederım deneyın marketlerde varopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?