Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydınlar,
sabah sabah ne güzel sohbet ilerlemiş

Zilan zaten diyetsiz olmuyor ki bu sandolozun etkisi tokluk verdiği için yemek yemek istemiyorsun yani istiyorsunda yememeye çalışıyorsun:sinifsinif:

Miray günaydın cnm
bu sandolozun bıde hapı var burda reklamları dönüyor onuda kullansak beraberınde ne olur:)

fisunopuyorumnanaktan
canım bence haplara filan bulaşmayalım derim, veririz inceden hızla veripte sonra fazlasıyla geri almakta korkunç olur

kızlar bişey soracam bende bu sandaloz sakızını duydum ama tadının iğrenç olduğunu söylediler doğrumu bunun hapı falan yokmu şöle yutmalık

mıroş canım bugun nasılsın dün temızlıklerıde yaptın yorgunsundur.benım evıde bı temızleyen olsa.ama ınanın iş yaparken yemek aklıma gelmıyo.sandalozla ben acayıp wc ye gıdıyorum.sizi neden bukadar etkılemedı.gun ıçınde yesıl cay ve form cayıda ıçıyorum.miroşcugum bu saate kadar 1.5 lıtre suyumu ictim. alkisalkisalkis

Süpersin canım yola devam,
su olayı ayrıca süper:lepi:
belkide yeşil çay filan içtiğinden mş oluyor bilmem ki,,
bende severim eskiden içerdim epey boşladım du bi kosu yapayım :))
ben dünkü ile aynı kilodayım bugün yılbaşına 64 ile gireceğim inşallahhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar merhaba dün bende sandaloz sakızı aldım kilosu 100 tl imiş 50gr. 5 tl ye aldım çok pahallıymış bu sabah başladım içmeye tadı iğrenç gelmedi bana bakalım ben sonuç alabilecekmiyim

elma sondaloz hapımı yoksa sandaloz sakızıile beraber elma sirkesini mi denemeliyim ayrıca param da yok maalesef bir tek 50 var bir kutu hap alsam bitince bidaha alamıcam 20 kilo vermem lazım ama ne yapmalıyım deneyenler yazabilirmi tavsiyelerini bu arada sandaloz sakızı yutulmayak kadar kötü tattamı yutabilirmiyim hadi yardım edin zayıflayayım kızlar pelincan napayımm sence

slm kızlar 13 gün önce buyuk umutlarla diyet bant almıstım içinde bir menü gönderdiler ve ben menüye uyarak bantı kullanmaya basladım allahın cezası bant yerine yarabandı taksam daha ii sonuc verirdi inanın. 100 ytl acıyım umudumun kırıldıgına mı acıyım ama kızlar kulagınıza küpe olsun sakın benim gibi bir hataya düşmeyin cevrenizde almak isteyen olursa kesinllikle uyarın.Neyse pelincanın yazısını okudum bir umut sandaroza basladım yanında beşi bir yerde cay sirkeli su suanda bir dev yemiş gibi tokum uc gunde midem ve karnım indi daha tartılmadım ama basladıgımda 67400 düm.Suanda uc gun oldu farklılıgı hissediyorum.Bagırsakları süper calıstırıyor.Bir kac gün daha sabr edip öyle tartılacagım ama sonuctan şimdiden cok umutluyum.Güzel gelişmelerden sizleride haberdar ederim.(Bu arada rositell marka zayıflama kemeride kullanıyorum basenlerim hızlı bir sekilde erimekte sandorozun yanına takviye birseyler isterseniz bölgesel zayıflama hususunda bu zayıflama kemeri coook basarılı sanki saatlerce spor yapmıs gibi kaslarınız agrıyo şiddetle tavsiye ederim.En azından vücuda herhangi bir kimyasal ilaç sokmaktan cok daha masum ve güvenilir.Karın ve basen şikayetleri olanlar denesin derim.Hepimize basarılar umarım gönlümüzdeki, hayal ettğimiz kiloya en kısa sürede kavusuruz.Güzel haberlerinizi merakla bekliyorum

prensesbee bişey sorabilirmiyim şu mavi ant gibi olan 50-60 arası fiyattaki kemermi bide sandaloz sakızını ne kadarlık aldık kaç para

Öf ya çok kötü,
insan inanıp alıyor sonra işe yaramayınca çok üzülüyor,
Neyse bu sefer vericez ama kiloları, bende sauna şort aldım arada gidiyourm ama arada giymekle olmuyor tabi hergünde üşeniyorum kafamçokkarıştı
seninkinin linkini atarmısın bana özelden, kaslarım ağrıyor dediniz ya bir bakayım:))

Zalimi, bence toz sandolozu denemelisin hem masraflıda değil!

arkadaşlar bursada tanıdıgım bır aktar sandalozum kılosunu bana 40lıraya verıyor.galıba bu konuda cok şanslıyımzemuszemus

mrb. bende 4 gun oluyor elma & sandaloz hapı aldım 3 kutu sabah 2 aksam 2 tablet iciyorum okadarda cok fazla tokluk hissi vermedi suana kadar fakat acikmiyorum. fakat felaket bir sekilde bagırsaklarım hızlandı .. ise yaricakmi bilemiyorum .. isim masa basi oldugu icin hareketsiz kaliyorum.. sporda yapamiyorum diyette :S fakat ayrıca gunde 2 kase K-FLAKES yiyorum bakalim ne olacak.. onceden cok zayıf oldugum icin yakınırdım ve ah biraz kg alabilsem diye yalvarırdım simdide migde gobek ve basenlerimdeki fazlalıkları istemiyorum

benım bugun 5 gunum 2.200gr eksılme var.bende senın gıbı cok sık wc ye gıdıyorum.tabı kılo vermış saymıyorum.bence K-FLLAKES YEME ben kullandım cok tatlı.lmaz::enbuyukkk:ben kahvaltıda yulaf ezmesi lifalif kullanıyorum.ister yogurtla istersende salatalara kat.tadı fena degıl ben sevıyorumacayıp tok tutuyor.herkese tavsıye ederım deneyın marketlerde varopuyorumnanaktan

ay benimki bitiyor bakalım kaça alıcam yazarım size,
istinye parktaki arifoğlundan alıyorum cuma alıcam bitmek üzere ama en son yazın 50 gr almıstım

evet ama artk mecbur yiycem onuda toplu aldım 4 kutu 500grm lik :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…